18/12/09

Μηνίσκο ο Μούσλι

Ξανά τραυματίας ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς!

Πριν καλά-καλά αρχίζει η προπόνηση της Τετάρτης, παραπονέθηκε για πόνους στο γόνατο. Υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις και διαγνώστηκε ρήξη έξω μηνίσκου. Θα χρειαστεί άμεσα χειρουργείο και τίθεται νοκ - άουτ για τουλάχιστον ένα μήνα.

Ατυχία; Ανικανότητα του ιατρικού μας τιμ; Δεν ξέρω. Το σίγουρο είναι ότι έχουμε ξεμείνει από επιθετικούς και θα χρειαστούμε επειγόντως ενίσχυση το Δεκέμβριο σε μια θέση που δεν είχαμε προϋπολογίσει. Μια φτηνή λύση πάντως είναι η επιστροφή Κλάους, η οποία είναι αρκετά πιθανή. Απ' τ' ολότελα...

3 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Μπορούμε να τον πάρουμε πίσω τον Κλάους στα μέσα της σεζόν από τον Πανσερραϊκό? Έπρεπε να κρατάγαμε και τον Χούτο αν και φυσικά μιλάω κατόπιν εορτής, δεν έπρεπε να τον αφήσουμε.

takola είπε...

Ναι, τον Κλάους μπορούμε να τον πάρουμε. Θα βοηθήσει. Μάλλον όμως θα προσπαθήσουμε για μια μεγαλύτερη αγορά, γιατί η υπομονή με τον Μούσλι νομίζω έχει εξαντληθεί.

Ο Χούτος είναι τελειωμένος, πού παίζει τώρα;

Panagiotis είπε...

Ο Χούτος παίζει σε κάποια ομάδα στην Ιταλία της Γ΄. Είναι τελειωμένος γιατί είναι παλιοχαρακτήρας. Γίνεται τέτοιος παίχτης, με τέτοια τεχνική να μην πιάσει πουθενά?