18/11/10

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΛΙΣΗ


Αδέλφια Παοκτσήδες,


αναγνώστες του ιστολόγιου ΠΑΟΚ Σ’ ΑΓΑΠΩ.


Είναι νομίζω προφανές ότι στην παρούσα συγκυρία δεν υπάρχει η δυναμική για τη συνέχιση του ιστολογίου αυτού. Αυτή τη στιγμή, με την βαθιά οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε, προσωπικά βρίσκω δύσκολο να συγκεντρωθώ στο ποδόσφαιρο, ιδιαίτερα μάλιστα όταν όλα δείχνουν πως το φετινό πρωτάθλημα θα είναι από τα γελοιοδέστερα των τελευταίων δεκαετιών. Μακάρι τα πράγματα ν' αλλάξουν. Ίσως τότε να επιστρέψω. Μέχρι τότε νιώθω την ανάγκη να πραγματοποιήσω μια υπόκλιση μπροστά σας, να σας χαιρετίσω και να σας ευχαριστήσω όλους μαζί και έναν-έναν χωριστά, εσάς που μου κάνατε την τιμή να διαβάσετε έστω και μια φορά το ιστολόγιο αυτό.


Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω:


Τον Παναγιώτη από τον Σικάγο της Αμερικής, που υπήρξε ο πιο πιστός αναγνώστης μου και έδειξε τόσο ενδιαφέρον για το ιστολόγιο αυτό. Παναγιώτη σου εύχομαι ό,τι καλύτερο εκεί στην ξενιτιά και να χαίρεσαι και να είσαι περήφανος για τους δυο Παοκτσήδες παλήκαρους που μεγάλωσες – πρέπει να ενηλικιώνονται τώρα πια. Να ξέρεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σπουδαίο από το γεγονός ότι γαλούχησες δυο Παοκτσήδες από τόσο μακριά. Ναι, ο ΠΑΟΚ είναι παγκόσμιος!


Τον πρώτο μου αναγνώστη, στον οποίο έχω ιδιαίτερη αδυναμία, τον Σταύρο, γνωστό και ως +poulia. Σ’ ευχαριστώ, αδελφέ, για το παοκτσηλίκι σου, τη θέρμη με την οποία με περιέβαλες στο ξεκίνημα αυτού του μπλογκ και για την ανθρωπιά σου, και κρίμα που δεν γνωριστήκαμε κι από κοντά. Να είσαι πάντα καλά!


Τον αδελφό και «συνάδελφο» μπλόγκερ DonMits, ο οποίος ουδέποτε επέδειξε ανταγωνιστικά αισθήματα απέναντί μου, αντίθετα συμμετείχε όσο μπορούσε στο μπλογκ μου, όπως κι εγώ στο δικό του, κατά το μέτρο του δυνατού. DonMits σ’ ευχαριστώ για τη συμμετοχή, και σε συγχαίρω για το σθένος και το κουράγιο σου να συνεχίζεις ακάθεκτος επί τόσα χρόνια το ιστολόγιό σου.


Τον Νίκο Λιολιόπουλο, μια σημαντική προσωπικότητα της μπλογκόσφαιρας, που μου έκανε την τιμή να με διαβάζει και να συμμετέχει. Σ’ ευχαριστώ αδελφέ, νά ’σαι καλά, και να ξέρεις ότι σε διάβαζα κι εγώ, απλά λόγω πολιτικού περιεχομένου των γραφόμενών σου δεν ήθελα να εμπλακώ πολύ-πολύ, καθότι ως Παοκτσής takola έπρεπε να στέκομαι υπεράνω κομμάτων!!


Τον εξίσου αξιόλογο μπλόγκερ NdN, τον οποίο πραγματικά θαυμάζω για την παραγωγικότητά του και την συγκρότησή του. Αδελφέ, ειλικρινά το λέω, ήταν τιμή μου.


Τον Στάθη, άλλον παραγωγικότατο αδελφό, από τους πρώτους μου αναγνώστες, που ειλικρινά πώς τα προλαβαίνει με δουλειά, οικογένεια και μπλόγκινγκ, μου είναι απορίας άξιο.


Τον drSeenG, τον «τρελογιατρό» του διαδικτύου, σπουδαίο χιουμορίστα και σχολιαστή παντός του κοινωνικοπολιτικού επιστητού, που μου έκανε επίσης την τιμή να με διαβάζει ανελλιπώς.


Τον αδελφό Τριαντάφυλλο, από τους πιο αξιόλογους σχολιαστές αυτού του ιστολογίου, που πραγματικά μας πλούτισε όλους με τις σπουδαίες αναλύσεις του και τη συμμετοχή του στις συζητήσεις. Αδελφέ, ήταν τιμή μου που επέλεξες το ιστολόγιο αυτό για να εκφραστείς. Αν θυμάμαι καλά είσαι στην Αθήνα. Βάστα γερά εκεί στη Χαμουτζία, ΠΑΟΚ είσαι!!


Τον αδελφό Μενέλαο, από τις πιο ξεχωριστές και όμορφες παρουσίες του ιστολογίου, με συλλεκτικό σχόλιο που έγραψε πιωμένος μετά από ήττα της Παοκάρας μας, από την ξενιτιά όπου διαμένει. Υποκλίνομαι, αδελφέ, σε πάω με χίλια, να ξέρεις!


Τον αδελφό Λυκούργο, ή Lykos_4 από την Πάτρα, που μας χάρισε τις προσωπικές του αναμνήσεις από κείνη την ονειρεμένη βραδιά που κουρσέψαμε το Λονδίνο.


Τον αδελφό curiousss, παλιότερα Kyrio, από τους πρώτους και αξιολογότερους σχολιαστές του ιστολογίου αυτού. Να ’σαι πάντα καλά, αδελφέ!


Τον αδελφό paokland, που κάνει κι αυτός σπουδαία δουλειά στο δικό του blog.


Τον αδελφό dreadzone, που μας έδωσε μερικές από τις πιο διεισδυτικές αναλύσεις αγώνων της Παοκάρας μας.


Το Παοκτσάκι, που πολλές φορές με έφερε σε δύσκολη θέση με τις εμπρηστικές του διατυπώσεις. Να είσαι πάντα καλά αδελφέ, και ελπίζω να έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθειά μας για την καλλιέργεια μιας λίγο πιο μετριοπαθούς κουλτούρας.


Τους αδελφούς novito, Stepa, Sotbas, desa, Necroscope, Παλαλό, Αποστόλη, HomoPAOKus, “ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος”.


Όλους τους υπόλοιπους επώνυμους και ανώνυμους σχολιαστές, αλλά και αναγνώστες αυτού του ιστολογίου, που πρέπει να ήταν τουλάχιστον περί τα 50 άτομα, αν κρίνω από τον StatCounter. Ας το γνωρίζουν ότι αν δεν μέναν τόσο σιωπηλοί, ίσως να συνέχιζα. Έχω μεγάλη ανάγκη από feedback, διάλογο, ανθρώπινη επαφή. Η σιωπή με σκοτώνει.


Θέλω να ελπίζω ότι έβαλα κι εγώ το λιθαράκι μου στο μεγαλείο του ΠΑΟΚ, αλλά και στην καλλιέργεια μιας πιο σωστής ανθρώπινης και ποδοσφαιρικής κουλτούρας. Διαβάζοντας κάποιες από τις καταχωρήσεις και τα σχόλια σ' αυτό το ιστολόγιο νιώθω περηφάνια, δεν σας κρύβω όμως ότι νιώθω και κάποια απογοήτευση, γιατί νομίζω πως έπρεπε μια καλύτερη τύχη σ’ αυτό το ιστολόγιο. Ας είναι. Τίποτα δεν πάει χαμένο.


Καλή αντάμωση, αδέλφια!


ΠΑΟΚ Σ’ ΑΓΑΠΩ!


16 σχόλια:

Stepas είπε...

Να είσαι καλά Takola! Καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνεις.

Nikos Lioliopoulos είπε...

Αφου δεν μπορουμε να σου αλλαξουμε γνωμη, δεν εχουμε παρα να σε ευχαριστησουμε. Φοβαμαι ομως πως η φυγη σου εχει να κανει με μια πολυ βαθεια απογοητευση .... Τελος παντων δεν θελω να ρωτησω....
Καλά να εισαι φιλε.

Panagiotis είπε...

Φέτος που θα πάρουμε και το πρωτάθλημα.... Θα είσαι δηλαδή ο μαύρος γάτος? Το e-mail το κοιτάς καθόλου?

NdN είπε...

Τακολα οτρόπος που έγραφες για την αγαπημένη μας ομάδα εκτός από την αγαπη γι αυτήν έδειχνε και άνθρωπο που πάτάει στο έδαφος και ξέρει τι γίνεται γύρω του. Χωρίς λαικισμούς και χωρίς να ξεφεύγεις ούτε στις χαρές ούτες και στις λυπες, ήταν χαρά μου να σε διαβάζω. Κρίμα που πήρες αυτή την απόφαση, αλλά εσύ ξέρεις καλύτερα.

Οπως και να έχει θα βρεθούμε ακόμα και αν δε γνωριζόμαστε στις κερκίδες της Τούμπας ή και όπου αλλού στον κόσμο παίζει η ΠΑΟΚΑΡΑ μας.

Μπορεί να σταματας να γράφεις, αλλά ξέρουμε όλοι ότι θα προσπαθείς για να δούμε την ομάδα μας εκεί που ολοι μας θέλουμε. Οπως μπορεί ο καθένας. Θα περιμένω ένα ακόμα κείμενο όταν σηκώσουμε τον έναν τίτλο φέτος. Είτε το πρωτάθλημα είτε το κύπελλο.

Να είσαι καλά ότι κι αν κάνεις!

takola είπε...

Νίκο,

προσωπικά είμαι μια χαρά, δόξα τω ΠΑΟΚ. Νομίζω οι λόγοι της απόσυρσής μου διαφαίνονται από τα γραφόμενά μου.

Παναγιώτη,

Αν εννοείς το paoksagapo@hotmail.com το κοιτάω, ναι. Ας πάρουμε εμείς το πρωτάθλημα κι ας είμαι γω ο μαύρος γάτος. Δεν με πειράζει καθόλου. Ούτε με πειράζει να είμαι ο αντιρρησίας, αν είναι να πάει μπροστά η Παοκάρα μας. Να, για παράδειγμα σήμερα που χάσαμε απ' το γάβρο, να ξέρεις ότι εγώ το θεωρώ ΝΤΡΟΠΗ να βγαίνουν Παοκτσήδες και να δηλώνουν ευχαριστημένοι από την... εμφάνιση, και ότι ο ΠΑΟΚ ήταν... καλύτερος. ΜΕ ΗΤΤΑ 3-0;;; Δηλαδή τι έπρεπε να γίνει για να παραδεχτούν ότι ήταν ο γάβρος καλύτερος; Να μας κερδίσει με 6-0;;; ΕΛΕΟΣ! Και μιλάμε για διαιτησία πενηνταρίσια.

NdN,

ευχαριστώ και πάλι, και ναι, στο υπόσχομαι. Αν πάρει τίτλο η ΠΑΟΚΑΡΑ μας θα ξαναγράψω κείμενο!!

Stepa,

σου εύχομαι πάντα το μεγαλύτερό σου πρόβλημα να είναι η αγένεια των περιπτεράδων! Και να μείνεις πάντα τόσο ευαίσθητος που να σε προβληματίζει. Βασικά το εύχομαι σε όλους μας!

+poulia είπε...

Έτσι, ασυναίσθητα και αφού μπήκα στο πεθαμένο μπλογκ μου λέω: "ρε συ, τι να έγραψε ο Τάκολα;".
...
Είναι κρίμα να σταματάς, αλλά είναι μοιραίο. Κάτι μου έκανε που μπήκα στα μπλογκ μετά από καιρό και αν έχω κάτι να γράψω, θα το γράφω.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα που αποχωρείς. Ομολογώ δεν έχω ποτε γράψει σε site/blog απλά θέλησα να γνωστοποιήσω την εκτίμησή μου για τη δουλειά σου.Μακάρι να σε δούμε να ξαναγράφεις οπουδήποτε για τον ΠΑΟΚ μας.Διαβάζω εντατικά οτιδήποτε περί ΠΑΟΚ και όχι μόνο, και σίγουρα μπορώ να έχω άποψη για τη δουλειά σου.Ειλικρνά ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσα να διαβάσω.Άψογη περιγραφή αγώνος και ουσιαστική ενημέρωση.Οταν δεν έβλεπα ΠΑΟΚ (λόγω CONX κλπ. λόγων)με κάλυπτες απίστευτα.Ακόμα κ όταν είχα δει το ματς παρατηρούσα ότι ταυτιζόμασταν στα περί αγώνα όπως και στα εξωαγωνιστικά θέματα.Άσχετο αλλά όταν ανέβαινα από Αθήνα Τούμπα βρισκόμουν με Κόλκα για καφέ και του είχα αναφέρει το Blog σου σαν ενα απ΄τα σημεία αναφοράς για αντικειμενική ενημέρωση περί ΠΑΟΚ. Σ'ευχαριστώ για την προσπάθειά σου κ θα ήθελα να ξέρω αν γράφεις/θα γράψεις οπουδήποτε.
Γιάννης ( ytser77@yahoo.gr). Ούτε το όνομά σου δε ξέρω δυστυχώς.

takola είπε...

Γιάννη,

σ' ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια. Έχουν τεράστια σημασία για μένα. Νομίζω πως χρωστάω ίσως κάποιες επιπρόσθετες εξηγήσεις για τους λόγους που με οδηγούν στην αποχώρηση. Θα κάνω επομένως κάποια επιπλέον καταχώρηση. Μη χάνεσαι!

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από όλα τα άλλα, που δείχνουν την ευαισθησία, την καλιέργεια και την ευγένεια τις ψυχής σου, θα σταθώ στην τελευταία σου φράση, την οποία θεωρώ ουσιαστική και σοφή, καθόλου τυχαία δεν την επέλεξες ως ακροτελεύτια:

"Τίποτα δεν πάει χαμένο."

Αποτελεί μεγάλη αλήθεια. Να είσαι καλά!

Ένας από του ανώνυμους αναγνώστες σου.

Ανώνυμος είπε...

Λιγο καθυστερημενα, να εκφρασω κι εγω τη λυπη μου που σταματησε ενα πολυ καλο μπλογκ που παρακολουθουσα φανατικα.

takola είπε...

Φχαριστώ, φχαριστώ, φχαριστώ...

Αυτή η ανωνυμία θα μας φάει, όμως...

Ανώνυμος είπε...

Δεν σχολίασα νωρίτερα αν και θα έπρεπε. Γνωρίζω σαν πρώην blogger ότι και αυτή η ιστορία κάνει τον κύκλο της. Μέσα απο χαρές, απογοητεύσεις, λύπες, ενθουσιασμό, προσδοκίες ίσως, γεννιούνται, ωριμάζουν και σβήνουν τα blogs χωρίς να είναι απαραίτητα κακό όλο αυτό. Όλα όμως αφήνουν κάποιο στίγμα. Στο δικό σου εκτός απο τη δεδομένη αγάπη στην ομάδα μας έμεινε το ήθος σου και αυτό είναι που λείπει σήμερα περισσότερο απο παντού.Επειδή το ήθος χαρακτηρίζει και τον πολιτισμό που φέρει ο καθένας μας και επειδή έχουμε την ίδια ανίατη ασθένεια αυτών των τεσσάρων γραμμάτων, προσωπικά πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα επανέλθεις...άλλωστε είμαι βέβαιος πώς είσαι "φορτωμένος" απο όλα αυτα τα υπέροχα που βλέπεις να διαδραματίζονται στα μάτια μας στην μαγική χώρα που ζούμε οπότε είναι θέμα χρόνου να τα ξαναπούμε. Ακόμη όμως κι αν έχεις αηδιάσει (πολύ φυσιολογικό κι αυτό)ελπίζω να μάς κάνεις μια εξαίρεση με εορταστική ανάρτηση στην σκιά της κούπας. Άντε μήπως και χαμογελάσει το χειλάκι μας...

Ένας αθεράπευτα περίεργος,πρώην Kyrios, περήφανα ανίατος ομοιδεάτης

Ανώνυμος είπε...

Πολύ, πάρα πολύ καθυστερημένα και εγώ.... δεν θα εκφράσω την λύπη μου όμως, αλλά εύχομαι αυτούς τους μήνες πραγματικά να "συγκεντρώθηκες" στα πολύ σημαντικότερα προβλήματα της καθημερινότητας που ταλανίζουν τις προσωπικές ζωές όλων μας και να είσαι σε ένα καλύτερο σημείο απ ότι ήσουν πριν από μερικούς μήνες. Χωρίς να ξέρω φυσικά την προσωπική σου ζωή, απλά γράφω παίρνοντας παράδειγμα από την δική μου και τις δυσκολίες που βιώνω καθημερινά.
Εύχομαι λοιπόν όλα να σου πήγαν καλύτερα και μία μέρα να επιστρέψεις εδώ, στο παιδί σου... και ίσως να κάνουμε μαζί την επιστροφή, ο καθένας στο δημιούργημα του....

Να είσαι καλά αδερφέ και "τίποτα δεν πάει χαμένο"!

takola είπε...

Ευχαριστώ και χαιρετώ σας, Κyrios και Paokland. Ναι, η γενικότερη κοινωνική κατάσταση έπαιξε ρόλο στην αποχώρησή μου, γιατί είδα ότι βαραίνουν καταστάσεις που μας αποσπούν από το ποδόσφαιρο, το οποίο με τη σειρά του αντανακλά τη γενικότερη κρίση σε μεγέθυνση. Οι εξελίξεις με δικαίωσαν, γιατί το φετινό πρωτάθλημα ήταν από τα χειρότερα που θυμάμαι, και πραγματικά δε νομίζω ότι θα είχα κάτι να πω.

Σας εύχομαι τα καλύτερα, και, ναι, "τίποτα δεν πάει χαμένο"!

ΠΑΟΚ Σ' ΑΓΑΠΩ

Ανώνυμος είπε...

Various Toms Shoes Can Be Found OnlinePresently, admirable designs are accessible in Toms shoes and those of you who are not abundant anxious about the amount tags can opt for customized added shoes. Some Toms shoes apply awful shock absorptive abstracts central the shoe so as to facilitate affluence of walking. Also, assertive models accept added toe boxes so that there is even added toe allowance for those who charge it. You can acquisition shoes with lycra and such stretchable abstracts as their top accoutrement which will acquiesce your anxiety to move about comfortably. There are abounding options accessible in the added class of shoes which are ablaze weight, adjustable and durable. You can acquisition Toms shoes calmly in some specialty food and aswell in assertive accepted cossack stores. One of the easiest means to acquisition the appropriate brace of shoes is to seek online.[url=http://www.cheaptomsbuy.com]Cheap Toms sale[/url] The main reason why Blake Mycoskie ventured into shoes for children and nothing else was because he observed that millions of children suffered various diseases because of not wearing shoes. They were even unable to go to school because of the lack of shoes. Toms not only gives away one shoe for every one shoe bought but also raises awareness for the people who go without the basic necessities of life everyday. Apart from the style, what make these footwear one of a kind is their traditional style and high quality. Created making use of significant expectations at their factories, these shoes essentially draw their inspiration from your rich record of shoemaking in United kingdom. Merging new normally requires to the aged designs, these footwear have been brought bang current but nevertheless control to retain that air of sophistication and traditional elegance that appears so appropriate. Where Do They Sell Toms sneakers or footwear from Jeffery-West are not an impulse purchase, they are in fact an expense. Until finally and except you dress in them, you will not notice how relaxed they are. The sturdiness of this footwear has also built them preferred within the shoe marketplace and amid the customers. Now, let us study about some interesting information about these two common footwear brands-Where Do They Sell Toms and Jeffery-West. [url=http://www.cheaptomssite.com]Toms Online[/url] Will TOMS Shoes Stretch? [url=http://www.tomsfans.com]Cheap Toms[/url] Apart from the style, what make these footwear one of a kind is their traditional style and high quality. Created making use of significant expectations at their factories, these shoes essentially draw their inspiration from your rich record of shoemaking in United kingdom. Merging new normally requires to the aged designs, these footwear have been brought bang current but nevertheless control to retain that air of sophistication and traditional elegance that appears so appropriate. Where Do They Sell Toms sneakers or footwear from Jeffery-West are not an impulse purchase, they are in fact an expense. Until finally and except you dress in them, you will not notice how relaxed they are. The sturdiness of this footwear has also built them preferred within the shoe marketplace and amid the customers. Now, let us study about some interesting information about these two common footwear brands-Where Do They Sell Toms and Jeffery-West.
Relate Artcile

http://demo.sanse.vn/threads/64069/
http://gettechsolution.com/index.php?topic=19658.new#new

Ανώνυμος είπε...

There is huge collection with TOMS of stylish, trendy and lovable shoes varieties which catches the attention of all.The extraordinary collection includes TOMS glitter shoes, TOMS vegan style, TOMS kids wear wedding style and so on.For each pair of shoes which TOMS sells, it donates a pair of shoes to a bare footed child who is in need of it.The basic strategy which they follow is ONE to ONE, which means a pair of shoes for a child for a pair of shoes bought from them. It utilizes the capability to wealthy people who can buy shoes very easily for their aim to help poor children wear shoes.You Can Compare Your Nike Running Shoes Progress[url=http://www.cheaptomsbuy.com]Cheap Toms[/url] They are perfect for a general daily basis use. Their most popular style is Cordones which are best for teenager women. It's the American famous brand which is originally designed for poor children.There are various Toms footwear readily available for all of you to select from. No matter what you would like, you can find pair of Toms accessible for you. To ensure that everybody could possibly get their unique pair of Toms shoes especially for woman. On a far more personal scale, Nike and Tom-Tom have just completed their sports watch program that individualizes your performance to the point where not only does it appear on the Nikeplus website, but you can also indicate to your friends that you have your own "personal trainer" setting your goals and reminding you of those goals daily. You don't really have to tell them it's a computer system, but it will come out soon enough, especially if you run with a group or running club so that you can compare your nike running shoes progress with others in your club. [url=http://www.cheaptomssite.com]Cheap Toms Shoes[/url] 3. Easily available: The process of getting original Toms shoes coupons is very easy. In case you have a shoe fetish and are always on a look out for the best offers you may even subscribe to the website and get regular updates on the offers available right in your inbox. [url=http://www.tomsfans.com]Toms Oultet Store[/url] These shoes were the shoes which farmers and peasants used to wear for work traditionally. Hence they are designed to be comfort wear which can be worn by a person who has to be on his feet for long hours. The sole is made of rubber and is traditionally flat, again for the purpose of comfort. The upper part of the shoe is made of canvas material or cotton as these are the best comfort fabrics available. Hence you can see that the shoe is so designed that it can be worn for long hours by a person is working on an uneven terrain and has to move around a lot.
Relate Artcile

http://cogameservers.com/home/forums/index.php?threads/toms-sale-high-quality-for-you-discount-sale.274814/
http://foreverspice23.altervista.org/victoria-photshoot/a-mind-of-your-own-photoshoot/page/3+Result:+SERVER+ERROR+%28host+casino26.co.uk%29;+chosen+nickname+%22AlaliaCrere%22;+captcha+recognized;+registered;+no+post+sending+forms+are+found;