23/4/07

Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 3-1

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ 2006-07
28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Κένινγκ, Μανιάτης (70' Μπρέσκα), Σπυρόπουλος, Μπερτέ, Πλετς, Μάκος, Ενσαλίβα, Τσκιτισβίλι, Γουνδουλάκης (83' Κόντης), Τζιμπούρ, Λουρένσο (88' Φερνάντεζ)

ΠΑΟΚ: Φερνάντεζ, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης (88΄Γιασεμάκης), Μπαρκαουάν, Γεωργιάδης (75' Χριστοδουλόπουλος), Μελίσσης, Μουμίν, Τόργκελε, Ηλιάδης, Χαραλάμπους, Μιέτσελ

Γκολ: 25΄ Γουνδουλάκης 1-0, 41΄ Σπυρόπουλος 2-0, 90΄ Μάκος 3-0, 90+΄ Γιασεμή

Κίτρινες κάρτες: Τόργκελε

Μετριότατος για μια ακόμη φορά ο ΠΑΟΚ, έδειξε σαν άλλα πράγματα να τον απασχολούν περισσότερο από τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, και αναγκάστηκε σε φυσιολογική ήττα από τον ανώτερο Πανιώνιο. Ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν επιεικώς απαράδεκτος, και βρέθηκε να χάνει με 2-0. Στο β' μέρος ανέβασε κάπως την απόδοσή του, αλλά η παρτίδα είχε χαθεί. Μετά τα σημερινά αποτελέσματα, η έξοδος στην Ευρώπη τίθεται πλέον εν αμφιβόλω, αν και αυτό κανέναν δεν μοιάζει να ανησυχεί ιδιαιτέρως, αφού η ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρότερα προβλήματα, προβλήματα κυριολεκτικά επιβίωσης. Απομένουν δυο παιχνίδια, ένα εκτός έδρας με τον Ατρόμητο, ο οποίος στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή καίγεται τουλάχιστον για το βαθμό της ισοπαλίας, και ένα εντός με τον ΟΦΗ, το οποίο θα αναδειχθεί σε ματς ζωής και θανάτου, εφόσον ο ΟΦΗ έχει κερδίσει τον Πανιώνιο. Είναι πιθανόν η έξοδος του ΠΑΟΚ στο ΟΥΕΦΑ να εξαρτηθεί από το αποτέλεσμα του Τελικού Κυπέλλου, εφόσον επικράτηση του Παναθηναϊκού επί της Λάρισας θα οδηγήσει αυτόματα και τον έκτο της βαθμολογίας στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Απομένει φυσικά να ξεκαθαριστεί και το αν τελικά ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να πάρει την έγκριση για τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ζήτημα το οποίο, όσο παραμένει αδιευκρίνιστο, μόνο κακό κάνει στο αγωνιστικό του πρόσωπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: