14/6/07

ΓΙΑ ΤΟ ΘΟΔΩΡΟ

Είναι περιττό βέβαια να τονίσω ότι στηρίζω κι εγώ το Θόδωρο Ζαγοράκη για Πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Είμαι κι εγώ άλλος ένας ενθουσιασμένος Παοκτσής, έτοιμος για συστράτευση, έτοιμος να κατέβω στους δρόμους για να απαιτήσω τη ρύθμιση των χρεών, έτοιμος για να αγοράσω το διαρκείας μου, έτοιμος να βροντοφωνάξω ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ. Έχω γράψει επανειλημμένα στο blog αυτό ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη ούτε από μεγαλοεπενδυτή, ούτε από Μεσσία. Έχει ανάγκη από όραμα. Και έτσι αντιλαμβάνομαι εγώ προσωπικά τον Ζαγοράκη. Όχι σαν Μεσσία. Ούτε σαν αυτόν που θα μας φέρει κάποιον λεφτά μεγαλοπαράγοντα. Αλλά σαν τον άνθρωπο που θα συσπειρώσει όλους τους Παοκτσήδες, θα τους ενώσει, θα αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και θα μας δώσει το όραμα. Θα διώξει τη μιζέρια, την κακομοιριά, τον κομπλεξισμό, τη διχόνοια. Θα μας ωθήσει να πιστέψουμε στον εαυτό μας και τη δύναμή μας. Ήδη, με την πρώτη του επίσημη δήλωση, ο Θόδωρος κινείται προς αυτή την κατεύθυνση:

«Σε περίπτωση που μέχρι το πρωί της 18ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2007 δεν γίνουν πράξεις οι υποσχέσεις της Πολιτείας για ρύθμιση των χρεών θα ΑΠΟΣΥΡΘΩ ζητώντας από τους υπεύθυνους να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Ο Θόδωρος στέλνει ουσιαστικά τελεσίγραφο στους υπεύθυνους. Απαιτεί από την Πολιτεία να προβεί στη ρύθμιση των χρεών, της δίνει μάλιστα και προθεσμία ενός μηνός. Τέρμα τα παρακάλια. Τέρμα η απολογητική διάθεση. Είναι ευθύνη και υποχρέωση της Πολιτείας να ρυθμίσει τα χρέη, τελεία και παύλα. Φαντάζεστε Πρωτάθλημα 1ης Εθνικής χωρίς τον ΠΑΟΚ; Όχι βέβαια. Φαντάζεστε υποβιβασμό του ΠΑΟΚ στην 4η Εθνική; Όχι βέβαια. Ας αφήσουν, λοιπόν, τα σάπια οι Αθηναίοι. Έχει καταστεί πλέον σαφές ότι η αδικία κατά του ΠΑΟΚ πρέπει να σταματήσει άμεσα. Δισεκατομμύρια των δισεκατομμυρίων έχουν χαριστεί σε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Και χαρίζονται ακόμα και τώρα (βλέπε γήπεδο βάζελου στο Βοτανικό). Είναι λοιπόν απόλυτα σωστό και δίκαιο να ρυθμιστούν (δηλαδή να χαριστούν) τα χρέη και στον ΠΑΟΚ. Ο Θόδωρος μπαίνει μπροστά και το απαιτεί.

«Ήρθε η ώρα ο λαός του ΠΑΟΚ να γίνει συνοδοιπόρος και συμμέτοχος στην προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας»

Το δεύτερο, απόλυτα σωστό, σημείο της δήλωσης του Θόδωρου στο οποίο πρέπει να εστιάσουμε, είναι το κάλεσμά του στο λαό του ΠΑΟΚ να γίνει συνοδοιπόρος και συμμέτοχος στην προσπάθεια αναγέννησης της ομάδας. Πολύ σωστά ο Θόδωρος έχει καταλάβει ότι η σωτηρία του ΠΑΟΚ δεν βρίσκεται έξω απ’ αυτόν, σε κάποιον σωτήρα που θα έρθει να μας σώσει. Βρίσκεται μέσα σ’ αυτόν. Είναι ο ίδιος ο λαός του. Η σωτηρία του ΠΑΟΚ είμαστε εμείς. Και με το Θόδωρο Ζαγοράκη μπροστάρη είναι πλέον νομοτελειακό ότι θα αφυπνιστούμε και θα πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.

2 σχόλια:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Αντε την Δευτέρα με το καλο ο Τέο είναι και επίσημα πρόεδρος!
Το μεσημεράκι θα παω να καπαρώσω συο διαρκείας στην 5! 250€ το κομμάτι!
Ας ελπίσουμε φίλε Τάκολα ότι τα λαμόγια θα είναι επιτέλους παρελθόν από τον ΠΑΟΚ!

Για να δούμε αρχικά αν μπορούμε να στηρίξουμε τον Τεο στα διαρκείας και μετά σειρά εχει η Αυξηση μετοχικού... (αφου θα γίνει αυτη η μλκ η ρυθμιση!)\

Αλλά ας μην προτρέχουμε. Από την πορεία των διαρκείας θα φανει, αν ο Λαος του ΠΑΟΚ ειναι μεγαλος στα λόγια ή στις πράξεις. Συμφωνείς?

takola είπε...

Συμφωνώ. Θα έθετα όμως λίγο πιο ψηλά τον πήχη για τη Διοίκηση του Θόδωρου. Οφείλει να δώσει συγκεκριμένο όραμα. Δεν αρκεί να λες "Μπαίνω εγώ μπροστά, άντε σπρώξτε να βγει το κάρο από τη λάσπη". Πρέπει να δίνεις ένα συγκεκριμένο όραμα. Το όνομα του Θόδωρου είναι ένα έναυσμα, μια εγγύηση. Δεν είναι όμως το όραμα. Γι' αυτό γράφω εγώ από δω για τη Λαϊκή Βάση...
Απ' ό,τι βλέπω πάντως, ρύθμιση μέχρι τις 18 Ιουλίου δεν γίνεται. Τι θα κάνει ο Θόδωρος; Θα παραιτηθεί; Και τι θα γίνει με τα διαρκείας τότε; Θα συνεχίσουν να πωλούνται; Γι΄ αυτό σου λέω: Καλή η εκμετάλλευση των συγκυριών, χρειάζεται όμως ΟΡΑΜΑ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ...