22/3/08

Βέροια - ΠΑΟΚ 0-0


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2007-08
26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Συνθέσεις:
Βέροια: Αποστολίδης, Σαμαράς, Ντε Λάνγκε (68' Ερέρα), Κόλτζος, Στεφανίδης (84' Ζέλσον), Πετκάκης (89' Αλεξίου), Τζιοβανίνι, Κριβοκάπιτς, Μπικόφσκι, Τσιμπλίδης, Καμάλ
ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Σνάουτσνερ, Κωνσταντινίδης, Κνολ, Γκάβραντσιτς, Βερόν, Μπαϊάνο, Κονσεϊσάο (84' Γεωργιάδης), Ηλιάδης, Γκονζάλεθ (60' Χριστοδουλόπουλος), Φρούνζα (68' Ίλιεφ).

Κίτρινες κάρτες: 47΄ Κριβοκάπιτς, 69΄ Πετκάκης - 65΄ Κωνσταντινίδης, 88΄ Χριστοδουλόπουλος

Πονέσαν τα ματάκια μας
Μετά από μια νερόβραστη σούπα τεραστίων διαστάσεων, ο ΠΑΟΚ απέσπασε την ισοπαλία στη Βέροια (έτσι πρέπει να το θέτουμε, λαμβάνοντας υπόψη τις γενικές μας επιδόσεις φέτος στα εκτός έδρας), αλλά... δεν έχει τι να κάνει τον βαθμό, εφόσον απέμεινε δίχως στόχους. Σε αντίθεση λοιπόν με τη Λάρισα, την Ξάνθη και την Τρίπολη, οι οποίες είναι καλές ομάδες και έχουν στόχους, ο ΠΑΟΚ είναι μια χειρότερη ομάδα και δεν έχει... Έχει όμως προπονηταρά. Ο οποίος τόλμησε σήμερα να χρησιμοποιήσει βασικούς τον Ηλιάδη (όχι πως το ήθελε και πολύ, δηλαδή, αλλά έλειπε έτσι κι αλλιώς ο Μπαλάφας) και τον Φρούντζα, αυτόν βέβαια δεν άντεξε και τον έβγαλε στο 68΄, για να κάνει το άλλο πείραμα που του αρέσει, δηλ. τον Ίλιεφ σέντερ φορ. Μέχρι κι οι πέτρες τό 'χουν καταλάβει ότι ο Ίλιεφ είναι παντελώς ακατάλληλος για τη συγκεκριμένη θέση, ο Φερνάντο όμως εκεί, επιμένει. Το... ανέκδοτο της ημέρας όμως, είναι σαφώς ο Σέρζιο Κονσεϊσάο, ο οποίος μας ήρθε μετά βαΐων και κλάδων, μας προανακοινώθηκε από τον προπονηταρά μας ότι πρόκειται για "αστακό" που θα αναβαθμίσει κατά πολύ τις σαρδελίτσες μας, κι αυτό που διαπιστώνουμε από Κυριακή σε Κυριακή είναι ότι έχουμε να κάνουμε με ένα θλιβερό κακέκτυπο ποδοσφαιρικής δόξας του παρελθόντος, ο οποίος μόνο με βίσμα μπορεί να αγωνίζεται στην ομάδα μας. Προφανώς τον προετοιμάζει για του χρόνου ο Φερνάντο μας, καθότι είναι... "εξελίξιμος" ο παίκτης, και θα ξετυλίξει το ταλέντο του μετά τα 35! Επιτέλους πια, ας μας εξηγήσει ο κύριος Σάντος αυτό το πλάνο τριετίας που εφαρμόζει, για να το καταλάβουμε κι εμείς και να ηρεμήσουμε. Γιατί ορισμένα πράγματα μας φαίνονται ελαφρώς παράξενα...

9 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Τάκολα,
δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένει στον Ίλιεφ για φορ, ενώ ο άνθρωπος όταν παίζει στη θέση του βγάζει μάτια? Τέλος πάντων, ο ψαράς ξέρει. Γιατί αυτός δεν είναι προπονητής, ψαράς είναι. Και μάλιστα από εκείνους τους πλανόδιους, με το γαϊδούρι και τα κοφίνια. Με ψάθινο καπέλο, με σαγιονάρα και με μία βίτσα στο χέρι. Και έπιασε κελεπούρι. Οι αλλαγές που έκανε στα τελευταία λεπτά (αγώνες με Αστέρα και Βέροια) δείχνουν μεγαλοφυία. Κάνει τεχνητή καθυστέρηση ο άνθρωπος, ρίχνει και τον ρυθμό του αντιπάλου, είμαστε βλέπεις επάνω στο σκόρ... Και ρωτώ. Δεν θέλει λίγο κράξιμο? Και απαντώ στο ερώτημά μου. Αν θέλει λέει... Πάρτε κυρίες μου πατάτες. ώχ συγνώμη, ψάρια ήθελα να πω.
Κακία ε?

oKyrios είπε...

Θέλω να πώ πολλά.
Αυτή τη φορά για τον προπονηταρά.
Όμως είναι 1:30 και είμαι και συγχισμένος. Διαπιστώνω έκπληκτος ότι ο ΠΑΟΚ της προηγούμενης Κυριακής δεν είναι ο χειρότερος που έχω δεί γιατί την επόμενη παρουσιάζεται ακόμη πιό χάλια -άν είναι δυνατόν.Ο Σάντος είπε χθές ότι του χρόνου θα πάμε για Ευρώπη και σε 2 χρόνια για τίτλο.Εγώ πιστεύω ότι αν δεν αλλάξει κάτι ριζικά του χρόνου θα παλέψουμε για την παραμονή και σε 2 χρόνια θα πέσουμε.
Τώρα πάω να πέσω εγώ μπάς και συνέλθω απο τον εφιάλτη που είδα ξύπνιος.Καληνύχτα...

+poulia είπε...

ψυχραιμία αδέρφια... δεν γίνεται πιο κάτω από 'δω! Η γνώμη μου για τον Σάντος είναι ότι δεν κάνει, ΑΛΛΑ από τον ερχόμενο Οκτώβριο-Νοέμβριο θα πρέπει να κριθεί αυστηρά από όλους μας...
... μέχρι τότε ΠΑΟΚΤΣΗ θα κάνεις αυτό που καλύτερα από κάθε άλλο ξέρεις...
ΥΠΟΜΟΝΗ

Panagiotis είπε...

Υπομονή κάνουμε. Αυτό που φοβάμαι με τον Σάντος είναι ότι αν έρθει Νοέμβριος για να καταλάβουμε ότι δεν τραβάει, ίσως να είναι αργά... και ξαναχάσουμε το τρένο πάλι. Το θέμα πρέπει να χειριστεί γρήγορα και με ακρίβεια., γιατί πάλι υπομονή θα φτιάχνουμε. Και στο κάτω κάτω, ας παίζει ο ΠΑΟΚ μπάλα και ας μην παίρνει πρωταθλήματα. Αρκεί να βγαίνει Ευρώπη και να βγάζει μάτια εκεί. Το δικό μας το πρωτάθλημα είναι φτιαγμένο, αυτό είναι καταφανές. Οι ίδιες ομάδες είναι πάντα στις 3 πρώτες θέσεις. Ο Ρούλης φέτος παίζει καλλίτερα και από τους τρείς αλλά δεν πρόκειται να πιάσει παρά την 4η θέση. Τι να λέμε τώρα. Σικέ πρωτάθλημα με μηνύσεις να με λείπει.

NOVITO είπε...

pedia ego pantos ida m( ke to xarika) to 1-5 ton neon , eno apo mats ton "epaggelmation" tin kaname giro sto 70'....den antexonte allo!!!!

takola είπε...

Αδέλφια, αυτό στο οποίο έχω καταλήξει μετά από πολύ προβληματισμό και σκέψη , είναι ότι ο Σάντος δεν μπορεί βέβαια να είναι τόσο βλάκας και ανίκανος. ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ, για να αναγκάσει το Θόδωρο να τον απολύσει και να τσεπώσει την αποζημίωση. ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ. Μόλις δώσει το σύνθημα ο Θόδωρος, θα αναλάβουμε εμείς την εκδίωξη του, όπως με το Γούμενα. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ... (για αργότερα δεν το συζητάω - δεν έχουμε την πολυτέλεια να χάσουμε κι άλλη χρονιά και ο νέος προπονητής να μας ξαναπεί το ίδιο τροπάριο ότι δεν επέλεξε αυτός τους παίκτες και δεν έκανε αυτός προετοιμασία. ΜΕΧΡΙ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ)

+poulia είπε...

ΠΑΟΚΤΣΗ, έχεις χάσει τρένα και τρένα. Ένα περισσότερο, ένα λιγότερο, δεν χάθηκε και ο κόσμος.
Μη μασάς τίποτα...
...ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ

Panagiotis είπε...

ρε Τάκολα,
δεν συμφωνώ. Γιατί να πάρει την αποζημίωση και να μην μείνει, να πάρει και το χρήμα και την δόξα? Γιατί ο άνθρωπος που θα κάνει σωστό έργο στον ΠΑΟΚ πρόκειται να γίνει θεός με ούμπαλα. Εγώ νομίζω ότι απλά είναι μπαγλάς και δεν σκαμπάζει. Ελπίζω να κάνουμε λάθος όμως και οι δυό μας. Όσο για το τρένο, δεν έχω κανένα πρόβλημα να χάσουμε και ένα και δύο και τρία αρκεί να βάλουμε βάσεις και υποδομή

takola είπε...

@ +poulia
Αδελφέ, αυτό δεν είναι ένα ΑΚΟΜΗ τρένο, αυτό είναι το τρένο ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΟΥ... και καταλαβαίνεις ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χαθεί!

@ panagiotis
Δεν θέλει να μείνει, γιατί πολύ απλά δεν πιστεύει στο όραμα του Θόδωρου. Δεν προβλέπει δόξα, δεν βλέπει φως στο τούνελ - τουλάχιστον όχι άμεσα, και γι' αυτό προτιμά να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.
Αλλά να σου πω και κάτι; Δεν ταιριάζουν τα χνώτα μας, βρε αδελφέ... Έτσι απλά.