15/3/08

Έχεις παντελόνια;



Είσαι ένας έντιμος και ειλικρινής άνθρωπος.
Ένας αληθινός Κύριος.
Φαντάζομαι λοιπόν, αγαπητέ κύριε Φερνάντο Σάντος, ότι θα έχεις θέσει την παραίτησή σου στη διάθεση του Προέδρου μας, ώστε να διευκολύνεις τις όποιες αποφάσεις του...

13 σχόλια:

desa είπε...

Έτσι μάθαμε τόσα χρόνια τωρα θα αλλάξουμε? Προπονητές πάνε και έρχοντε κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Και ποιο το ώφελος? Ας τον αφήσουμε και την επόμενη σεζόν και μετά θα κριθεί.

DonMits είπε...

Ωραία ρε Τάκολα να φύγει ο Σάντος. Και ποιος θα κοουτσάρει την ομάδα; Ποιον θα φέρουμε; Τον Παράσχο; Ή μήπως τον Άγγελο;;;

Ο Σάντος είναι η πηγή των δεινών μας;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ο Σάντος θα κριθεί του χρόνου.Τα παλτά να φύγουν με την νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου

takola είπε...

Παιδιά, εγώ δεν είπα να φύγει ο Σάντος. Είπα να θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του Προέδρου. Με λίγα λόγια, να του πει "αν θέλεις, φεύγω ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ". Αυτό επιτάσσει η στοιχειώδης ευθιξία. Από κει και πέρα, ο Θόδωρος θα κρίνει.

Φυσικά δεν φταίει ο Σάντος αν ο ΠΑΟΚ έχει 40 εκ. ευρώ χρέη. Ούτε επέλεξε το ρόστερ, ούτε έκανε την προετοιμασία. Όμως για όλη αυτή την αρνητική ενέργεια που εκπέμπει το ποδοσφαιρικό τμήμα, για όλη αυτή τη μιζέρια και την ηττοπάθεια, για όλη αυτή την υποτίμηση και τη "σαρδελοκουβέντα", και μάλιστα σε μια χρονιά με ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΛΑΟ ΓΕΜΑΤΟΥΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο Σάντος και μόνο ο Σάντος.

oKyrios είπε...

Φίλε Τάκολα
να δεχτώ ότι έχεις όλα τα δίκια για τον Σάντος. Ο Σάντος όμως δεν είναι η κορυφή του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει διοίκηση και πρόεδρο. Όλα αυτά που γράφεις δε τα βλέπει ο Ζαγοράκης ή μήπως όλοι εμείς "ξέρουμε" ενώ αυτός είναι άσχετος? Όσο ο Ζαγορ δε μιλάει οφείλω να μη μιλάω ούτε και εγώ γιατί με την γκρίνια δεν είδαμε προκοπή 20 χρόνια τώρα. Εγώ πάντα συμπαθούσα τον Άγγελο και μπορώ να σου γράψω τόμο με 500 σελίδες που να σου αποδεικνύω με αριθμούς ότι υπήρξε μακράν ο πιό πετυχημένος προπονητής μας αλλά το τι πιστεύω εγώ δεν έχει και μεγάλη σημασία έτσι δεν είναι? Ούτε και εγώ παίρνω απαντήσεις για κάποιες επιλογές του Σάντος αλλά θα περιμένω όπως γίνεται σε όλες τις χώρες που παίζεται η μπάλλα και 1 και 2 χρόνια και λίγα λέω (δηλαδή ρε Τάκολα αν είμασταν Μπάρτσα τον Ράικαρντ πόσες φορές θα έπρεπε να τον έχουμε απολύσει που με όλους τους παικταράδες του πλανήτη χάνει τον ένα τίτλο πίσω απ' τον άλλο)
Ακόμη και άν περάσουν οι μήνες και δεν υπάρξει βελτίωση δε θα κατηγορήσω τον Σάντος, τότε θα κυττάξω προς τον πρόεδρο και θα τον ρωτήσω μήπως καλέ μου Θόδωρε κάναμε λάθος, μηπως τελικά γι' αυτή την χώρα είναι καλύτερα να πάρουμε τον Αλέφαντο (γιατί νομίζω τον Φεργκιουσον και τον Μπενίτεθ δε θα μπορέσουμε ούτως ή αλλως ποτέ να τους έχουμε)
Και εγω θυμωμένος είμαι αλλά με τον θυμό αυτή την ώρα μόνο κακό μπορεί να γίνει...

Panagiotis είπε...

OKyrios,
συμφωνώ στο ότι εμπιστεύομαι τον Ζαγοράκη και ότι με την γρίνια δεν γίνεται τίποτα. Θα ήθελα όμως ο Σάντος να κάνει και λίγο τον κινέζο αν γίνεται και να κόψει τις μαλ.ίες περί καβούρια, αχινούς, δολώματα και τα παπ..ρια του καράμπελα. Μόνο οι παίχτες φταίνε, 100 τα 100? Όταν ακούω κάποιον να λέει "δεν φταίω εγώ, φταίει ο αέρας που φύσαγε ανάποδα"... καλά παρέα με δημόσιους υπαλλήλους κάνει? Μάλον χρειάζεται ένα μπούρντιζμα περιποιημένο

takola είπε...

Παιδιά, άλλος ο ρόλος του Ζαγοράκη κι άλλος ο δικός μου. Αυτός είναι ο Πρόεδρος του ΠΑΟΚ κι εγώ ένας πονεμένος οπαδός. Ο Ζαγορ δεν μιλάει, και πολύ καλά κάνει. Πώς να τον διώξει, όταν έχει πανύψηλη αποζημίωση; Και, εδώ που τα λέμε, ποιόν να πάρει στη θέση του; Αυτό που εγώ λέω είναι ότι ο Σάντος ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ είναι μια οικτρή αποτυχία, και σαν καλός κύριος που είναι, πρέπει να θέσει για λόγους ευθιξίας την παραίτησή του στη διάθεση του Προέδρου. Από κει και πέρα, ο Θόδωρος ξέρει τι να κάνει.

ΥΓ. Κύριος, η εναλλακτική του Σάντος δεν είναι ο Αλέφαντος...

sotbas είπε...

Φιλε, κανεις μεγαλο λαθος.
Ποιος Σαντος να φυγει; Και χειροτερος να ηταν παλι δεν ειμαστε για αλλαγες προπονητη. Θελουμε προπονητη για μεγαλη ομαδα που ετοιμαζουμε υποτιθεται. Αμα θελαμε προπονητη να τα ψιλοκαταφερνει επειδη συνεννοειται με τους μετριους παικτες να μεναμε με τον Παρασχο. Ειναι καλος σ'αυτο.

Και τι συγκρινεις με τον Μπαγεβιτς; Αυτος πηγε στον Αρη γιατι ενεκρινε το υλικο. Καλα. Ο Σαντος ηρθε ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ να αλλαξει το ροστερ. Δεν το ειδε, του αρεσε και τωρα μας τα αλλαζει.

oKyrios είπε...

@Παναγιώτη
Συμφωνώ, εκείνες οι δηλώσεις ήταν άστοχες και σίγουρα δε βοήθησαν σε τίποτε

@Takola
Δεν αποκλείεται ο Σάντος να έχει θέσει την παραίτηση του στο Ζ, αυτό δεν είναι σίγουρο ότι θα το μαθαίναμε, εκείνο που πιστεύω όμως είναι ότι ο Θόδωρος δύσκολα θα την δεχόταν.

takola είπε...

Κύριε, όχι απλά δεν βοήθησαν, αλλά έβλαψαν πολύ εκείνες οι δηλώσεις. Όσο για τις εκτιμήσεις σου περί της παραίτησης, είναι λογικότατες, ΑΝ ο κ. Σάντος έχει τσίπα, που χλωμό το κόβω. Είναι πολλά τα λεφτά... Για το Θόδωρο επίσης έχεις δίκιο, είναι ξεροκέφαλος και πεισματάρης, και πολύ καλά κάνει.

@ Sotbas
Σωστά το εντοπίζεις. Ήρθε με την προϋπόθεση να αλλάξει το ρόστερ. Αυτό είναι το κακό. Κακό και παράλογο μαζί. Ας περίμενε πρώτα να αλλάξει το ρόστερ κι ας ερχόταν μετά. Τώρα τι κάνει; Προσπαθεί να μας αποδείξει πόσο χάλια ομάδα είμαστε; Οι προπονητές έρχονται στις ομάδες για να τις βοηθήσουν να αναδείξουν το δυναμικό τους, όχι τις αδυναμίες τους.

Και διευκρινίζω ότι δεν ζητώ να φύγει ο Σάντος. Αυτό μας έλειπε. Είναι ιδανικός για τα επόμενα πέντε παιχνίδια. Ζητώ απλά να μη ζητήσει αποζημίωση φεύγοντας. Αυτό μόνο προς το παρόν.

oKyrios είπε...

Αγαπητά συμπαόκια
Το γνωρίζετε ότι σήμερα σβήνουμε τούρτα με 80 κεράκια, για περάστε όλοι να πάρετε ένα κομμάτι απο τον αδελφό μας τον Γιώργο:
http://voice.pblogs.gr/2008/03/paok-kai-xero-pswmi.html
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙΣ !!!

palalos είπε...

προσωπικά, δεν με πολυνοίαζει τόσο τί σόι άνθρωπος είναι ο δον φερνάντο (αν και φαίνεται τουλάχιστν ειλικρινής)..με ενδιαφέρει πιο πολύ ο ζαγόρ, να είναι "σκύλος" και σαν πρόεδρος...

takola είπε...

Παλαλέ, τι σόι άνθρωπος είναι ο προπονητής σου έχει μεγάλη σημασία. Γιατί αν είναι υποκριτής (παριστάνει δήθεν ότι αγαπάει τους παίκτες, ενώ στην πραγματικότητα τους αποστρέφεται) και άδικος (τους έχει χωρίσει σε "παιδιά" και "αποπαίδια") τότε κι αυτοί δεν μπορούν να αποδώσουν, και παρουσιάζεται το παρά φύσει φαινόμενο να βρίσκεται ο ΠΑΟΚ κάτω από την... Ξάνθη, τη Λάρισα και την Τρίπολη.
Όσο για τον Ζαγόρ, φυσικά και είναι "σκύλος", και γι΄αυτό τον γουστάρουμε, για να μπορέσει να "δαγκώσει" όμως, θα πρέπει ο "παντελονάτος" Κύριος Σάντος να πράξει το αυτονόητο: Να του πει δηλαδή ότι αν δεν τον θέλει στον ΠΑΟΚ, θα φύγει ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ...