15/3/10

Άρης - ΠΑΟΚ 2-0


Κατ' αρχήν να πω ότι μετά το σημερινό παιχνίδι, η υπόθεση "τίτλος" έχει πλέον οριστικά κριθεί, ο Παναθηναϊκός των εκατομμυρίων είναι πρωταθλητής, και ο ΠΑΟΚ των εκατομμυρίων χρεών θα πρέπει τώρα να βρει τη δύναμη να κοιτάξει μπροστά, γιατί μας περιμένει ο γολγοθάς των πλέι οφ.

Το όνειρο της διεκδίκησης του τίτλου κράτησε μόνο τρεις αγωνιστικές, κάτι που οφείλεται κατά τη γνώμη μου σε δύο παράγοντες:
1. Στην ανωριμότητα, την ανετοιμότητα του ΠΑΟΚ, ο οποίος έδειξε απόψε ότι τον "ζαλίζει" η κορυφή και ότι δεν έχει μάθει ένα βασικότατο μάθημα, απολύτως απαραίτητο για να κάνει ομάδα εκτός ΠΟΚ πρωταθλητισμό, να κερδίζει δηλαδή ΚΑΙ τους διαιτητές.
2. Στην ανωριμότητα του ελληνικού ποδοσφαιρικού συστήματος, που για κάθαρση μιλάει, και όμως τελικά τα ίδια μας σερβίρει κάθε χρόνο. Ένα πρωτάθλημα στημένο, άδικο, που κοροϊδεύει τους αγνούς ποδοσφαιρόφιλους.

Αν πρέπει να μείνει κάτι θετικό από τον αποψινό αγώνα, είναι ότι ναι, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να τους κάνει να τον φοβούνται. Γι' αυτό και επιστρατεύσανε τον Σπάθα σε μια διατεταγμένη αποστολή, που πραγματοποιήθηκε με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους σφαγής.

Το αρνητικό όμως, και είναι πράγματι πολύ αρνητικό, και, ας μην κρυβόμαστε, γεμίζει με πίκρα και στενοχώρια κάθε Παοκτσή, είναι ότι ο ΠΑΟΚ οδηγήθηκε σαν πρόβατο επί σφαγή, χωρίς να αντιδράσει, χωρίς να προβάλει καμία αντίσταση, και έγινε έτσι σχεδόν συνένοχος τρόπον τινά στα σχέδια των εχθρών του.

Η θεωρία μου για τον αγώνα Άρη-ΠΑΟΚ που παρακολουθήσαμε είναι η εξής:
Κατ' αρχήν ο Άρης έδειξε από την αρχή ότι θα έπαιζε δυνατά και με πίστη για τη νίκη, ότι ήταν πολύ καλά προετοιμασμένος, πολύ καλά "διαβασμένος" μέσα στον αγωνιστικό χώρο, και σε πολύ καλή μέρα. Μέχρις εδώ ουδέν μεμπτό και ουδέν αξιοπερίεργο.
Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι ήταν σε θέση να παίξει το γνωστό του παιχνίδι, χωρίς άγχος και πίεση για γρήγορο γκολ, παιχνίδι υπομονής και τακτικής. Θεωρώ ότι μετά από ένα κακό ξεκίνημα στο πρώτο λεπτό, ο ΠΑΟΚ ισορρόπησε, και μέχρι περίπου το 15΄ έδειξε ότι ήταν ο γνωστός ΠΑΟΚ και ότι θα γινόταν ένα μεγάλο παιχνίδι-ντέρμπι.
Αυτό που έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην απόδοση των παικτών, ιδιαίτερα του ΠΑΟΚ, αλλά και του Άρη, ήταν η σταδιακή συνειδητοποίηση, περίπου μέχρι το 15' -20' , ότι η διαιτησία πρόκειται να παίξει 90-10 Άρη. Τεράστιας συμβολικής σημασίας υπήρξε η κίτρινη κάρτα στον Γκαρσία στο... 1', χωρίς κανείς να καταλάβει τον λόγο. Στη συνέχεια ακολούθησαν ανάποδα σφυρίγματα φάουλ και πλήρης καταλογισμός όλων των αμφισβητούμενων σφυριγμάτων υπέρ της γηπεδούχου ομάδας, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο 10', όταν ο Βιερίνια βγήκε τετ-α-τετ με τον Σηφάκη σε οριακή φάση οφσάιντ, όπου όμως η αμφιβολία δεν δόθηκε υπέρ του επιτιθέμενου, όπως προβλέπεται.
Θεωρώ ότι η διαιτησία του Σπάθα έπεισε τους παίκτες του ΠΑΟΚ πως ό,τι και να έκαναν δεν επρόκειτο να καταφέρουν κάτι στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ ουσιαστικά πέταξε λευκή πετσέτα μετά το 15'-20', πράγμα βεβαίως απαράδεκτο, γιατί ακόμα κι έτσι τις δυο αποβολές ΔΕΝ τις απέφυγε.
Εγώ λέω: Παίξε εσύ μπάλα σαν ΠΑΟΚ, κι ανάγκασέ τον να σε αφήσει και με 5 παίκτες και να διακοπεί ο αγώνας. Αυτός θα εκτίθονταν, όχι εσύ. Ακόμη και ο Βασιλάκης στο Σκάι αναγκάστηκε να το παραδεχτεί, ότι στον πειθαρχικό έλεγχο υπήρχαν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Όπως έπαιξε ο ΠΑΟΚ μετά το 15' ήταν άξιος την μοίρας του, και έδειξε ότι δεν δικαιούται να ονειρεύεται πρωτάθλημα.

Θέλω να εκφράσω κι εγώ το θυμό μου για τη διαιτησία του Σπάθα, είναι φοβερά οδυνηρό και φοβερά εκνευριστικό να αντιμετωπίζεις τέτοια συμπεριφορά, θα πρέπει όμως να πάρουμε δύναμη από τη σκέψη ότι άρχισαν πλέον να μας φοβούνται, και να σκεφτούμε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει ΚΑΙ τη διαιτησία. Σήμερα οι παίκτες μας δείξανε, με την εξαίρεση νομίζω του Ίβιτς, "φλούφλικη" συμπεριφορά, για να μην πω καμιά χειρότερη λέξη, και μας πίκραναν πολύ.

Η ειρωνεία είναι ότι ενώ μας διακατέχει απόψε το συναίσθημα ότι εδώ όλα τελειώνουν, στην πραγματικότητα τώρα εδώ όλα αρχίζουν. Απομένουν 4 κρισιμότατες αγωνιστικές για το πλασάρισμα της τετράδας ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού-ΑΕΚ-Άρη στα πλέι οφ, αυτή τη στιγμή η βαθμολογία είναι αντίστοιχα 3-2-1-0, και θα πρέπει όχι μόνο να τη συντηρήσουμε, αλλά και να βρούμε δυνάμεις για τα κυρίως πλέι-οφ, γιατί κι αν ακόμα χάσουμε το συγκριτικό μας πλεονέκτημα και ηττηθούμε στα επόμενα παιχνίδια Πρωταθλήματος, η ουσία είναι να μπούμε δυνατοί και έτοιμοι στα πλέι οφ. Το 3-2-1-0 δεν σημαίνει σχεδόν τίποτα. Αν την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ παίξει λ.χ. Άρης-ΠΑΟΚ και κερδίσει ο Άρης θα είμαστε ισόβαθμοι. Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα ένα πρόγραμμα προετοιμασίας σωματικής, τακτικής, αλλά κυρίως ψυχολογικής για τα πλέι οφ. Χάσαμε το Πρωτάθλημα (ελέω Σπάθα), ας μην επιτρέψουμε να χαθεί και η δεύτερη θέση.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!

Συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Εκτορ Κούπερ): Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί, Κάλβο, Κόκε (89' Χαβίτο), Νασούτι, Μεριέμ, Κάμπορα (87' Τζόνσον), Πρίττας (68' Νάτσο Γκαρσία).

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος): Χαλκιάς, Γκαρσία (68' Κουτσιανικούλης), Βιτόλο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς (89' Φωτάκης), Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς (84' Αραμπατζής), Σνάουτσνερ.

Κίτρινες: Κόκε, Κάμπορα, Μεριέμ - Γκαρσία, Κοντρέρας, Ίβιτς, Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ, Χαλκιάς

Κόκκινες: 78' Σνάουτσνερ (2η κίτρινη), 80' Βιεϊρίνια (2η κίτρινη)

Διαιτητής: Η. Σπάθας (Πειραιά)

15 σχόλια:

KANTHAR0S είπε...

Λες ότι ο ΠΑΟΚ πέταξε λευκή πετσέτα από το 15-20 λεπτό. Νομίζω ότι είσαι υπερβολικός. Ο ΠΑΟΚ σε ένα κρίσιμο παιχνίδι όπου ήθελε μόνο νίκη δεν αντέδρασε σωστά σε κανένα σημείο του αγώνα. Όπως είπε κι ο Σάντος με το που παίρνανε μπάλα την χάνανε από τον Άρη. Και μιας και μιλάμε για Σάντος τι έκανε για να φρεσκάρει την ομάδα και να ψάξει τα απαιτούμενα γκολ;

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Θα συμφωνήσω μαζί σου φίλε Τακολα..

Nikos Lioliopoulos είπε...

Ουτε κατ ελαχιστο δεν ειναι υπερβολικος.Διαβαζω τον Μιρκο χρονια κ ξερω ποσο δικαιος και αμερόληπτος ειναι. Ακόμη και οταν χρειαστει να παει κοντρα στο ρευμα. Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορα.
Η μεγαλη μαχη για τα πλειοφς μολις αρχησε. Παμε ΠΑΟΚΑΡΑ

KANTHAR0S είπε...

Συμφωνώ με τον Τάκολα σε αυτά που λέει. Απλά δεν νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ πέταξε λευκή πετσέτα από το 15-20.

Unknown είπε...

Τάκολα,

θα διαφωνήσω με την ανάλυση σου για το παιχνίδι.

Ούτε ο ΠΑΟΚ ζαλίστηκε από την κορυφή, ούτε οι παίκτες μπήκαν χεσμένοι(όπως αρέσκονται να μυθεύουν τα αριανα).

Ο ΠΑΟΚ και οι παίκτες του ζαλίστηκαν από τη μαχαιριά του Σπάθα- και φίλε μου, ήταν από τα πιο επιστημονικά χειρουργεία τις τελευταίας δεκαετίας στην Α εθνική.

Καλύτερα ήταν μία δίωρη εγχείρηση. Φτιαγμένη αριστοτεχνικά επάνω στις ιδιαιτερότητες του ματς. Ο Άρης μπήκε δυνατά και ψυχωμένα με τη δύναμη της εξέδρας του να τον σπρώχνει. Ο Κούπερ έχει διατάξει πρέσινγκ ψηλά στην πρώτη πάσα του ΠΑΟΚ, και αφήνει τον Ιβιτς χωρίς man to man , όπως πολύ προέβλεπαν. Οι αδυναμίες του σχεδίου του? Ότι ο Άρης δεν έχει τη φυσική κατάσταση για να πρεσάρει για μεγάλη διάρκεια και ότι ο ΠΑΟΚ έχοντας πιο δυνατά κορμιά και με φοβερά ντουμπλαρίσματα στην άμυνα μπορούσε να κλέβει μπάλες στο κέντρο και έτσι να υπερκερνά το πρέσινγκ του αντιπάλου πριν εκδηλωθεί οργανωμένα(ότι περίπου έγινε στην Τούμπα). Και εδω ήρθε το Boy-wonder της ελληνικής διαιτησίας για να καλύψει τα κενά. Με τα πολλά και τραβηγμένα σφυρίγματα υπέρ του Άρη, του επέτρεπε να πατάει περιοχή αλλά κυρίως να ανεβάζει τις γραμμές του χωρίς κόπο- και έτσι να ασκεί ξεκούραστο πρέσσινγκ. Οι παίκτες μας κάθε μα κάθε φορά που έβαζαν τα πόδια τους και έκλεβαν διεκδικούμενη μπάλα σφυρίζονταν φάουλ κατά τους -ήταν δεν ήταν. Ρώτησα φίλους αριανούς που ήταν στο γήπεδο και ούτε μία φορά που φώναξε η κερκίδα για φάουλ ο σπάθας δεν αρνήθηκε το σφύριγμα- πράγμα ειλικρινή απίστευτο.

Unknown είπε...

Κάπου εκεί την ψυλλιάστηκαν και οι παίκτες του Άρη και αρχίζουν να βουτάνε μαζικά, ακόμα και αυτοί που δεν το συνηθίζουν. Η φάση της κίτρινης στον Ίβιτς όπου ο Πρίττας(!) πετάει την μπάλα και πέφτει είναι χαρακτηριστικότερη όλων. Για Κάλβο, Μεριέμ τα λόγια περιτεύουν.
Γενικά για τον πειθαρχικό έλεγχο ότι και να πω είναι περιττό. Μέχρι το 40 είχαν κίτρινες όλος ο κορμός του ΠΑΟΚ, με μόνη δικαιολογημένη του Contreras. Η σπουδή να καταλαγιάζει την προσπάθεια των παικτών μας για ισοφάριση στο ΄Β ήταν παραπάνω από πρόδηλη φτάνοντας στο σημείο να κλείνει τα μάτια σε κάρτες του Άρη όπου το ριπλέι τον δείχνει να είναι δίπλα. Η θυμηδία ολοκληρώθηκε με το κρεσέντο των δύο κόκκινων και τους παίκτες του συμπολίτη να δικαιολογούν το όνομά τους- αφού προφανώς πρέπει να έψαχναν κάποια τρύπα στο χορτάρι για να χωθούν, μόνο έτσι δικαιολογούνται τόσες βουτιές. Highlight το κλείσιμο του ματιού του Calvo.

Unknown είπε...

Βottomline, το ματς δεν χρίζει αγωνιστικής κριτικής. Ο Σπάθας δεν άφησε καθόλου τον ΠΑΟΚ να παίξει το παιχνίδι του, ενώ φρόντισε να προστατεύσει απροκάλυπτα τον (πολύ καλό κατά τα άλλα) Άρη όταν ο ενθουσιασμός του θα του κόστιζε στις αριθμητικές ισορροπίες. Δεν ξέρω ρε Τάκολα, πολύ πιθανό να μας κέρδιζαν και με straight διαιτησία αλλά η ουσία είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν έπαιξε γιατί υπό αυτές τις συνθήκες ήταν αδύνατον. Όσοι έχουν παίξει μπάλα μπορούν να καταλάβουν πως σε αυτό το ματς η διαιτησία δεν χτύπησε ψυχολογικά την ομάδα, αλλά στο ίδιο της το παιχνίδι. Δεν μπορούμε να κατηγορούμε του παίκτες πως ήταν χεσμένοι, σε καμιά φάση αυτά τα δύο χρόνια δεν είδα την ομάδα χεσμένη και σίγουρα όχι στο Bombo-λάου. Ο αγχωμένος Παναθηναϊκός, διά του Σπάθα, στέρησε από τον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να διεκδικήσει επί ίσοις το πρωτάθλημα. Και για αυτό τα όσα έγιναν στο χορτάρι του Βικελίδης δεν αξίζουν σχολιασμού, ήταν απλώς η εκτέλεση του προαποφασισμένου έργου.

Unknown είπε...

Ήταν ένα έγκλημα που είχε κίνητρο 20 εκατομμύρια ευρώ. Θύτη το λερικό απόστασμα της παράγκας. Ηθικό αυτουργό-υποκινητή- τον συμπλεγματικό πρωταθλητή Παναθηναϊκό. Το ότι το όργανο είναι ο γιος του παλιού του εχθρού καταδεικνύει ότι μπροστά στα χρήματα και το κύρος που προσδίδει στα παρεόνια με τα έτοιμα πορτοφόλια και με τα πούρα ο τίτλος, η τιμή($) και η τιμή δεν γνωρίζουν προηγούμενα.


Το πρόβλημα δεν είναι μόνο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτή είναι η αλήθεια και η παθογένειαa αυτής της γαμημένης χώρας. Σχεδόν στα περισσότερα πεδία ζωής μας, έχουν σχηματοποιηθεί συντεχνιακές ομάδες οι οποίες υπερασπίζονται λυσσαλέα τα "κεκτημένα" συμφέροντα τους επάνω στη νομή των εκάστοτε αγαθών, με πλήρη αδιαφορία για την ηθική και το γενικό καλό. Είτε λέγονται δημόσιοι υπάλληλοι, είτε κλειστά επαγγέλματα, είτε κόμματα, είτε στην περίπτωσή μας ελληνικό ποδόσφαιρο το έργο είναι ίδιο:
Όταν προσπαθείς να διεκδικήσεις κάτι παραπάνω από αυτό που σου πρέπει με τρόπους που δεν περιλαμβάνουν συναλλαγή και υποταγή, ή τύχη σου είναι προδιαγεγραμμένη. Θα στην πέσουν νταβατζηλίκι και ατιμώρητά μέχρι να συνειδητοποιήσεις ότι θα πρέπει να αρκείσαι με τα ψίχουλα

Unknown είπε...

ΥΓ Το ότι η ήττα ήρθε από τον Άρη θα πρέπει να είναι τελείως αδιάφορο για μας. Ο Άρης είναι και θα είναι η δεύτερη ομάδα της πόλης γιατί απλά σε αυτό το ελληνικό ποδόσφαιρο οποιοσδήποτε προσπαθεί να μεγαλώσει σαν ομάδα με πρακτικές όπως η οργάνωση, ή προνοητικότητα, η χρηστή διαχείριση δεν έχει τύχη. Για αυτό το μόνο που μετράει είναι ο λαός, και ο λαός του Άρη φαίνεται μικρός σε κάθε μεγάλη στιγμή της ομάδας τους.

Ευχαριστώ για το χώρο

takola είπε...

Κάνθαρε,
εσύ πιστεύεις ότι πέταξε λευκή πετσέτα ακόμα νωρίτερα; Ίσως για ορισμένους παίκτες να ισχύει.
Όσο για τον Σάντος, δε νομίζω ότι μπορούσε να κάνει και πολλά, σίγουρα όμως περιλαμβάνεται κι αυτός στους επηρεασθέντες από το γενικό κλίμα.

Νίκο,
σ' ευχαριστώ πολύ. Να ξέρεις πάντως ότι είμαι κι εγώ άρρωστος Παοκτσής, άρα κατά τεκμήριο ΜΗ αντικειμενικός. Κόντρα στο ρεύμα όμως ΝΑΙ, μου αρέσει να πηγαίνω, πιστεύω έχω κάτι διαφορετικό να πω. Το μπλογκ σου θα σου πρότεινα να το κρατήσεις ανοιχτό, κι ας μη γράφεις τόσο συχνά. Είναι ένα μπουκάλι στον ωκεανό, παράγει όμως λόγο. Το Twitter παράγει μόνο συνθηματολογία.

takola είπε...

Τριαντάφυλλε,

φχαριστώ για το σχόλιο-ανάλυση, έτσι είναι τα πράγματα, και δε νομίζω ότι διαφωνούμε και πολύ. Απλά αυτό που γράφεις, ότι "πολύ πιθανό να μας κέρδιζαν και με straight διαιτησία", εγώ θα ήθελα να δω τους παίκτες μου να προσπαθούν να το ανατρέψουν και να στερήσουν από επιχειρήματα όσους ισχυρίστηκαν ότι η (κακή) διαιτησία δεν επηρέασε το αποτέλεσμα του αγώνα, και ότι ο Άρης ήταν καλύτερος και θα κέρδιζε έτσι κι αλλιώς. Ας παίζαν το παιχνίδι τους και ας ανάγκαζαν τον Σπάθα να εκτεθεί. Αυτό είναι το παράπονο μου, και γι' αυτό είπα ότι ο ΠΑΟΚ "ζαλίστηκε". Τέλος πάντων. Η ουσία τώρα είναι να ξεκολλήσουμε από το σύνδρομο του αδικημένου (αλήθεια, δεν είναι βολικό άλλοθι για τους παίκτες μας, όταν δεν έχουν καλή απόδοση;;) και να προετοιμαστούμε για τα πλέι-οφ, αλλά και για τα επερχόμενα "χειρουργεία". Ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να μάθει να κερδίζει ΚΑΙ τη διαιτησία. Αλλιώς δεν γίνεται, και το ξέρεις, ακριβώς γιατί τα πράγματα είναι έτσι όπως τα γράφεις. Ας μείνουμε όμως και στο θετικό: ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Πατέρα, ευχαριστούμε για το στήσιμο που οργάνωσες παρέα με τον κουμπάρο σου. Ευχαριστούμε για το ομαδικό στήσιμο που φάγαμε και από τους υπόλοιπους που μας κυνηγάνε. Δεν φταίτε εσύ, αλλά εμείς που σας ανεχόμαστε.

Panagiotis είπε...

Δεν θα πω τίποτα για το παιχνίδι, δεν αξίζει τον κόπο. Όπως και να το δεις, απ' όπου και να το πιάσεις.. δεν...
Αλλά, δεν τέλειωσε τίποτα ακόμα. Κάτσε μην γίνει καμιά γκέλα... Είμαστε 5 βαθμούς πίσω, άρα, σκέφτονται, υπάρχει όριο ασφαλείας. Εκεί έρχεται και το χαλάρωμα και πιθανά και η γκέλα. Ο βάζελος κέρδισε τον Αστέρα κατά λάθος και δεν μας έχουν θαμπώσει με τις εμφανίσεις τους μέχρι τώρα...
Ο βάζελος παίζει με:
* γαύρο. Δεν τον βλέπω τον γαύρο να τους "κάθεται".
* γριές. Γιά να δούμε, γιατί και με τον γαύρο τις κατηγορούσε όλος ο κόσμος τις γριές ότι ήταν στημένο και ότι θα το έδιναν και τελεικά οι γριές τα φέραν όλα το πάνω κάτω. Εκτός και αν οι παλιόγριες ήταν βαλτές του Πατέρα και όχι του Κόκκαλη... πώ ρε 'σύ σενάριο, έ?
* Ατρόμητο, ο οποίος Ατρόμητος αν δεν κάνω λάθος είναι έβδομος και ίσως να έχει τίποτα βλέψεις για Ευρώπη? Δεν είναι και εύκολη ομάδα εδώ που τα λέμε.
* Γιάννενα που μπορεί να τα δίνουν όλα για όλα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

Θα τα πάρει όλα τα παραπάνω παιχνίδια? Ο θεός δεν το θέλει το άδικο και επειδή ο μόνος θεός που υπάρχει είναι ο ΠΑΟΚ.. πολλά γίνονται. Άσε που δεν νομίζω να έχουμε ξανά διαιτητή τύπου σπάθα (το "σ" γραμμένο με μικρό) γιατί παρ' όλο που την αποστολή του την εξετέλεσε ήταν τσαπατσούλης και η παράγκα καλείται να κάνει λίγο πίσω για να αποφύγει τίποτις παρατράγουδα.

Είναι τυχεροί όλοι όσοι δεν γουστάρουν τον ΠΑΟΚ φέτος που αρχίσαμε το πρωτάθλημα με τόσες ελλείψεις, αλλιώς κάτι βάζελοι και κάτι γαύροι θα μας κοιτάγαν με τα κιάλια

Panagiotis είπε...

Τάκολα, μία ερώτηση: Σε περίπτωση που ο Ζαγοράκης σηκωνόταν και έπαιρνε την ομάδα απ' το γήπεδο και έφευγε, τί επιπτώσεις θα υπήρχαν?

takola είπε...

Παναγιώτη δεν γνωρίζω τον κανονισμό, αλλά νομίζω ότι θα υπήρχαν σοβαρές επιπτώσεις, του τύπου αφαίρεση τριών βαθμών ή κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε ίσως όμως να μην κατέβει καν στο γήπεδο, επικαλούμενος εναντίον του βία και προπηλακισμούς. Τότε θα έβαζε ίσως τον Άρη σε πολύ δύσκολη θέση.