19/4/10

Έγινε η κλήρωση των πλέι-οφ

Έγινε πριν από λίγη ώρα η κλήρωση των αγώνων των πλέι-οφ, στα οποία οι τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες θα ξεκινήσουν με την εξής βαθμολογία:

1. Ολυμπιακός 4
2. ΠΑΟΚ 3
3. ΑΕΚ 1
4. Άρης 0

Η κλήρωση είναι πολύ ικανοποιητική για τον ΠΑΟΚ, κακή για τον Ολυμπιακό, νορμάλ για τους άλλους δυο, και έχει ως εξής:

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, Τετάρτη 28/4

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
Άρης-Ολυμπιακός

2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, Κυριακή 2/5

ΠΑΟΚ-Άρης
Ολυμπιακός-ΑΕΚ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, Τετάρτη 5/5

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
ΑΕΚ-Άρης

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, Κυριακή 9/5

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
Άρης-ΑΕΚ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, Τετάρτη 12/5

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
Ολυμπιακός-Άρης

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ, Κυριακή 16/5

ΑΕΚ-Ολυμπιακός
'Αρης-ΠΑΟΚ

2 σχόλια:

NdN είπε...

Γιατί θεωρείς ότι είναι καλή η κλήρωση για ΠΑΟΚ και κακή για γάβρο;

takola είπε...

Για τον ΠΑΟΚ είναι καλή η κλήρωση για τους εξής λόγους:
1. Ήταν καλύτερα να ξεκινήσει με εκτός έδρας παιχνίδι στην Αθήνα, για λόγους αποφυγής άγχους. Για να μην χαλάσει η παρτίδα με το καλημέρα, όπως πέρσι. Μπαίνει χωρίς άγχος κι ό,τι γίνει.
2. Ήταν σημαντικό να μην πάει Χαριλάου πρώτη αγωνιστική, να πάει αντιθέτως όσο πιο αργά γίνεται. Πάει τελευταία αγωνιστική, οπότε λογικά ο Ρούλης θα είναι αδιάφορος και θα είναι πιο εύκολο να πάρουμε το διπλό.
3. Έχει το ευκολότερο παιχνίδι του τη 2η αγωνιστική. Ούτε πολύ νωρίς, ούτε αργά. Ιδανικά!

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει σε όλο το πρώτο γύρο με δύσκολα παιχνίδια, και κινδυνεύει να βγει νοκ-άουτ από νωρίς. Για το λόγο αυτό θα παίζει με την πλάτη στον τοίχο. Τις 3 πρώτες αγωνιστικές ανεβαίνει 2 φορές στη Σαλονίκη, ενώ το ιδανικό γι' αυτόν θα ήταν να είχε τουλάχιστον μια ομάδα της Σαλονίκης στην έδρα του την 1η ή τη 2η αγωνιστική.

Η ΑΕΚ έχει αρκετά καλό πρόγραμμα. Ιδιαίτερα αν καταφέρει να πάρει τη νίκη στην 1η αγωνιστική. Από την άλλη, αν δεν καταφέρει να πάρει νίκη τις πρώτες 2 αγωνιστικές βγαίνει πρόωρα εκτός.

Για τον Άρη πολλά θα εξαρτηθούν από τον τελικό του Σαββάτου. Αν τυχόν τον κερδίσει θα ανέβει πολύ ψυχολογικά και θα γίνει φαβορί για τον αγώνα της 1ης αγωνιστικής. Φυσικά στη συνέχεια θα ξεφουσκώσει, και δεν αποκλείεται την τελευταία αγωνιστική να υποκύψει χωρίς αντίσταση στον ΠΑΟΚ, αφού πρώτα έχει προκαλέσει κάποιες ζημίες στους Αθηναίους.