10/10/07

Θρασύβουλος - ΠΑΟΚ 4-2



ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2007-08
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΝΟΚ-ΑΟΥΤ


Συνθέσεις:

Θρασύβουλος: Κωστάκης, Σωτήρχος, Ρόκας (63΄Μαρκορά), Βασιλείου, Λιαπάκης, Κατσίκης, Μανίκας (74΄Μπαριέντος), Σπυρόπουλος (52΄Μανζί), Γκάγκας, Πουλάκος, Μίχος
ΠΑΟΚ: Kυριακίδης, Λάκης (56΄Χριστοδουλόπουλος), Κνολ, Γκονζάλεζ, Μπαλάφας, Ορφανός (46΄Μουμίν), Κωνσταντινίδης, Σάλμον, Γεωργιάδης, Ηλιάδης, Ίλιεφ (46΄Βρύζας)

Γκολ: Ρόκκας 3΄ 1-0, Λιαπάκης 15΄ 2-0, Πουλάκος 54΄3-0, Χριστοδουλόπουλος 67΄ 3-1, Σάλμον 88΄ 3-2, Κατσίκης 94΄ 4-2.


Μια ροχάλα κατάμουτρα

...Όχι από το Θρασύβουλο. Αυτός τη δουλειά του κάνει, και πολύ καλά, μάλιστα. Από τους παίκτες, αλλά και το προπονητικό τιμ της αγαπημένης μας ομάδας.
Μια ροχάλα κατάμουτρα σε όλους εμάς που αγαπάμε αυτή την ομάδα. Που καρδιοχτυπούμε για τα τέσσερα ιερά γράμματα.

Είμαστε, λοιπόν, τα μεγάλα κορόιδα. Οι μαλάκες της υπόθεσης. Αυτοί εισπράττουν τα παχυλά συμβόλαια που τους εξασφαλίζουν για όλο το υπόλοιπο της ζωής τους. Κάνουν τη μεγάλη ζωή με τα σπορ αμάξια και τα φωτομοντέλα. Πουλάνε μαγκιά παντού. "Παίκτης του ΠΑΟΚ", σου λέει. Πρώτη μούρη στη Θεσσαλονίκη. Ή έρχονται ως σωτήρες από την άλλη άκρη της Ευρώπης (όπου απολύθηκαν...) με ένα συμβόλαιο που ούτε τόλμησε η διοίκηση να το ανακοινώσει, παρά τη γενική πολιτική διαφάνειας που ακολουθεί. ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΥΡΙΕ ΣΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΑΣΟΡΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΟΥ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ;

Λίγη τσίπα, λίγη αιδώ, ρε παιδιά! Μη μας φτύνετε έτσι κατάμουτρα! Είπαμε, είναι "ανεξήγητη αγάπη" ο ΠΑΟΚ, αλλά μην μας προσγειώνετε έτσι ανώμαλα! Αφήστε μας για λίγο στις ψευδαισθήσεις μας. Αφήστε μας να πιστεύουμε ότι νοιάζεστε. Ότι δεν μας έχετε γραμμένους στ' αρχίδια σας. Ότι δεν παίζετε τους αγώνες μας στο στοίχημα. Ότι σέβεστε το ψωμί που τρώτε. Προσέξτε, γιατί έτσι και ξυπνήσουμε θα μείνετε μόνοι σας! Πάνω σε μας τα κορόιδα που έχουμε κάνει συναισθηματική επένδυση σ' αυτά τα τέσσερα ιερά γράμματα βασίζεται και ο δικός σας ο μισθός. Ο Alpha που πλήρωσε για να προβάλλει το σημερινό ματς, πλήρωσε γιατί ήξερε ότι κάτι τέτοια κορόιδα σαν κι εμάς θα καθόταν μεσημεριάτικα να το δουν. Απ' τα λεφτά αυτά πληρώνεστε. Κι απ' τα λεφτά των άλλων των κορόιδων, των ακόμα μεγαλύτερων, που τραβήχτηκαν στη Φυλή για να σας δουν από κοντά και στο τέλος δεν ήξεραν πού να κρυφτούν. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ! Και να μην ακούω χαζά ότι "το ποδόσφαιρο είναι απλά ένα σόου και δεν πρέπει να το παίρνουμε και πολύ σοβαρά". ΑΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΘΕΑΜΑ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ PREMIER LEAGUE KAI BUDESLIGA, ΜΕ ΣΑΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Θ' ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΑΝ, ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ; ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΜΙΑ ΠΑΣΑ ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ; Άντε από κει!
Το ξεκαθαρίζω: Η γοητεία του ποδοσφαίρου είναι αυτή, ο Δαυίδ να νικάει τον Γολιάθ. Δεν είναι το θέμα πως αποκλειστήκαμε. Το θέμα είναι η εμφάνιση. Τραγική! Κατάπτυστη! Επονείδιστη! Ντροπιαστική!

Φερνάντο Σάντος ξεκαθάρισε την κόπρο του Αυγείου τώρα, πριν σε πάρει και σένα η μπάλα! Κανονίστε την πορεία σας, εκεί στο αγωνιστικό τμήμα...


Για άλλη μια φορά δηλώνω την αμέριστη εμπιστοσύνη μου στο
ΘΟΔΩΡΟ ΖΑΓΟΡΑΚΗ και μόνο σ' αυτόν. Θόδωρε είσαι η ελπίδα όλων μας. Στο τέλος είμαι βέβαιος - και όχι μόνο εγώ - ότι με σένα μπροστά θα βγούμε νικητές. Προχώρα! Εμείς σε ακολουθούμε! Ό,τι κι αν αποφασίσεις είμαστε μαζί σου.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ!

4 σχόλια:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

ΝΤΡΟΠΗ!

+poulia είπε...

Ευχαριστύμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που ιδρώνουν και ματώνουν την φανέλα, τιμώντας με τον τρόπο αυτό τα τέσσερα, ιερά για εμάς, γράμματα...
Δεν είμαστε Π.Α.Ο.Κ. για κανέναν από αυτούς.
Είμαστε Π.Α.Ο.Κ. γιατί έτσι μας αρέσει.
Θα είμαστε Π.Α.Ο.Κ. ακόμα κι αν δεν θα υπάρχει κάποια στιγμή ομάδα, πολύ απλά γιατί ο Π.Α.Ο.Κ. ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια μιας ομάδας.
Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ
Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ
Ο Π.Α.Ο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΖΩΗ

takola, με βρίσκεις τόσο σύμφωνο, που σκέφτομαι ότι τις έγραψα εγώ αυτές τις γραμμές...

+poulia είπε...

21/8/2007
"117 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΜΗΝΙΑΙΑ ΔΟΣΗ ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ!"
Εσύ τα έλεγες. Εμείς, μάλλον, δεν τους δώσαμε την αρμόζουσα προσοχή. Άν δεν υπάρξει γενναία κρατική χορηγία τύπου ΟΤΕ, ενδέχεται να είναι καλύτερη η λύση της Δ. Είναι βέβαια πολύ οδυνηρή.
ΥΓ. Πολύ κόντρα τον πάνε τον Θόδωρο...

takola είπε...

Τον πάνε πολύ κόντρα γιατί κατάλαβαν αυτό που είναι φως-φανάρι. Ότι με το Θόδωρο ο ΠΑΟΚ θα πάει ψηλά. ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ...