3/11/07

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ 2ου ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

Λιγότερο καλοί παρουσιαστήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο του δύσκολου ντέρμπι στο Καραϊσκάκη, με αποτέλεσμα να χάσουμε τελικά τον αγώνα με 2-1. Παρόλ’ αυτά, η συνολική εικόνα της βραδιάς είναι θετική, αποδείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα, κοιτάξαμε κατάματα τον γαύρο ως οφείλαμε, πιάσαμε θαυμάσια απόδοση κατά διαστήματα, και – το σημαντικότερο όλων – διεκδικήσαμε τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όπως σημείωσα και στην ανάπαυλα, είμαστε σε κάθε περίπτωση οι μεγάλοι κερδισμένοι της βραδιάς, καθώς δείξαμε προς όλους τους ενδιαφερόμενους την πραγματική μας αξία και αφήσαμε παρακαταθήκη για το μέλλον, σε αντίθεση με το γαύρο, που του βγήκε η γλώσσα για να μας κερδίσει 2-1 με την ψυχή στο στόμα και θα πάει στο δύσκολο ματς με τη Ρεάλ σαν τη βρεγμένη γάτα.

Το κλειδί για την τελική έκβαση του αγώνα αποδείχτηκε πως ήταν ένας παράγοντας που ομολογώ πως προσωπικά δεν περίμενα. Εννοώ το ψηλό παιχνίδι, με το οποίο ο γαύρος μετέφερε το παιχνίδι μέσα στην περιοχή μας με ψηλοκρεμαστές σέντρες και πήρε τις κεφαλιές που ήταν απαραίτητες για να σκοράρει δυο φορές, παρά το ότι τόσο το κεντρικό αμυντικό μας δίδυμο των Μελίση-Μαλεζά, όσο και ο τερματοφύλακάς μας Ντάνι Φερνάντεζ υποτίθεται πως φημίζονται για τις ικανότητές τους στις εναέριες μονομαχίες.

Πρέπει πάντως να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, είμαστε ευχαριστημένοι και – πλέον – δικαιολογημένα αισιόδοξοι για τη συνέχεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: