14/12/08

ΠΑΟΚ - Ξάνθη 1-0


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2008-09
14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ:
Χαλκιάς, Μάρκος Αντόνιο, Δάρλας, Κονσεϊσάο, Αναστασάκος (Μαλεζάς 84'), Κοντρέρας, Ίβιτς, Βερόν, Λάκης (Κωνσταντινίδης 80'), Μπαλάφας (Μπακαγιόκο 61'), Σνάουτσνερ.

Ξάνθη: Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου (Αγκάλι 33'), Τζιωρτζιόπουλος (Ταϊντέρ 66'), Ντοριβάλ, Γκρέζλακ (Κιντάνα 77'), Λαμπριάκος, Σουάνης, Φλίσκας, Βάλλας, Κωστούλας, Φεριέ

ΣΚΟΡΕΡΣ: 62’ Μπακαγιόκο

Κίτρινες κάρτες: Λαμπριάκος (26'), Τζιωρτζιόπουλος (66') - Μπαλάφας (50'), Ίβιτς (75'), Μάρκος Αντόνιο (86')

Διαιτητής: Σταθόπουλος (Αχαΐας)

Μια ακόμα σπουδαία νίκη πετύχαμε απόψε, καταβάλλοντας την Ξάνθη στην Τούμπα με 1-0. Σημειώνω ότι ήταν μόλις η τρίτη ήττα της Ξάνθης μετά από 14 αγωνιστικές και η πρώτη εκτός έδρας σε 8 παιχνίδια! Το γκολ που σημείωσε ο Μπακαγιόκο στο 62΄ ήταν επίσης το πρώτο εκτός έδρας γκολ που δέχθηκε η ακριτική ομάδα. Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΟΚ ξαναμείωσε τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στους 4 βαθμούς, και πηγαίνει με αισιοδοξία το ερχόμενο Σάββατο στις Σέρρες για να ολοκληρώσει τον άκρως πετυχημένο πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ έπιασε καλή απόδοση και έχασε μεγάλες ευκαιρίες για μια ευρύτερη νίκη, παρόλο τον βαρύ αγωνιστικό χώρο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα σας παραπέμπω στην εφημερίδα goalday, καθώς και στο σάιτ sport24, γιατί εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον παρακολουθήσω. Είμαι πάντως πολύ χαρούμενος, βλέπω ότι πλάκα-πλάκα έχουμε φτιάξει μια πολύ δυνατή και αξιόπιστη ομάδα, η οποία δύσκολα θα χάσει επαφή από την κορυφή. Και το αλλόκοτο είναι ότι, όπως πάνε τα πράγματα, τα play-offs μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ εναντίον μας. Πιο εύκολο το βλέπω δηλαδή να βγούμε δεύτεροι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, παρά στα play-offs. Πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ να μην πάθουμε αυτό που έπαθε πέρσι η ΑΕΚ.
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΛΗΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ.
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΕΙ!

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, εν αναμονή της συνέντευξης τύπου του Θοδωρή Ζαγοράκη τη Δευτέρα stiw 13:30 σχετικά με την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Υπνθυμίζω ότι η παρουσία του ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά σαλόνια θα κριθεί όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά ΚΑΙ στα χαρτιά. Και όσο πιο επικίνδυνοι γινόμαστε, τόσο πιο πολλούς εχθρούς αποκτούμε. Άντε να δούμε λοιπόν πώς θα ξεπεράσουμε και αυτόν τον σκόπελο. Φαντάζει πάρα πολύ δύσκολο να καλυφθούν όλ' αυτά τα χρέη, αλλά με τον Θόδωρο αρχηγό, κάτι μου λέει πως τελικά θα τα καταφέρουμε!

ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ!

9 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Τάκολα, ίσως βγούμε πρώτοι και έτσι τα πλέϊ οφ δεν θα έχουν ιδιαίτερη σημασία. Η ΑΕΚ πέρυσι δεν είχε την ομάδα που έχουμε εμείς, απλά σερνόταν.

Για το μετοχικό, ελπίζω να το κάνουν εύκολο για τους ΠΑΟΚτζήδες το εξωτερικού, να μπορέσουμε να βοηθήσουμε.

takola είπε...

Παναγιώτη,
είσαι ένας οραματιστής! Μακάρι να γίνει έτσι όπως τα λες. Ας μη μεγαλοπιανόμαστε,όμως. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι χωριστά. Τώρα έχουμε τις Σέρρες. Πάμε για διπλό!

ΤΕΜΑΧΙΣΤΗΣ είπε...

Καλά να δείτε τους Σερραίους που σερνόταν χθες, άλλαξαν και προπονητή και θα φτύσουν αίμα για να κάνουν ζημιά στον ΠΑΟΚ

Ανώνυμος είπε...

Πολύ σωστή η επισήμανση για τα play-off. Ας μας διαφωτίσει και κάποιος αν ξέρει για τον τρόπο διεξαγωγής τους γιατί έχουμε μπερδευτεί μ' όλα αυτά που ακούμε...

takola είπε...

Τεμαχιστή,

προσωπικά έχω υπέροχες αναμνήσεις από παιχνίδια Πανσερραϊκού-ΠΑΟΚ, και μου είναι πολύ συμπαθείς και οι Σέρρες και η ομάδα τους. Πώς στην ευχή φτάσαμε να είμαστε εχθροί και να έχει δημιουργηθεί αυτό το κλίμα δεν μπορώ να καταλάβω. ΔΕΝ μας συμφέρει, πάντως. Κρίμα, και πάλι κρίμα. Δεν πιστεύω πάντως να τα καταφέρουν να μας κάνουν ζημιά. Ευτυχώς ο προπονητής αυτός δεν ξέρει από Ελλάδα, και θα του πάρει χρόνο να προσαρμοστεί.

ΥΓ. καλώς ήρθες. θύμισε μου, έχω συμμετάσχει εγώ καθόλου στο μπλογκ σου;

takola είπε...

Necroscope,

αυτό που ξέρω είναι ότι συμμετέχουν τέσσερις ομάδες, αυτές που κατέλαβαν τις θέσεις 2-5. Η διαφορά βαθμών μεταξύ τους από την κανονική περίοδο διαιρείται διά 5 (και όχι διά 3, που ήταν πέρσι). Στρογγυλοποίηση στο κοντινότερο ακέραιο. Δηλαδή μέχρι 2 βαθμοί διαφοράς ίσον κανένας! Από 3 μέχρι 7 βαθμοί διαφοράς ίσον ένας βαθμός! Συμπέρασμα:
1. ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ!!!
2. Η ομάδα πρέπει να προπονηθεί έτσι ώστε να φτάσει στο μάξιμουμ της φόρμας της τον Απρίλιο. Όχι νωρίτερα!

Panagiotis είπε...

Παιδιά, δεν είμαστε εχθροί με τους Σερραίους, τους οποίους ξέρω καλά (μισός Σερραίος βλέπεις. Το άλλο μισό από κάτω Τούμπα). Το 99.9% των Σερρών είναι ΠΑΟΚτζήδες φανατικοί. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν το "χάσουμε" το παιχνίδι. Πάντα υπήρχαν δανεικοί παίχτες ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Πανσερραϊκό και οι ομάδες έχουν άριστες σχέσεις.

takola είπε...

Τι 'ναι αυτά που λες, ρε Παναγιώτη; Να "χάσουμε" το παιχνίδι; Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι!

Panagiotis είπε...

Λέμε, υποθετικά. Ούτε και εγώ θέλω να το σκέφτομαι γιατί μας ρίχνει πίσω βαθμολογικά.