18/7/07

18 Ιουλίου 2007

Όχι, δεν είναι μια απλή ημερομηνία. Όχι, δεν είναι άλλη μια συνηθισμένη μέρα καλοκαιρινής ραστώνης, με τον μέσο Παοκτσή να ρουφάει αμέριμνος τον φραπέ του σε κάποιο μπητς μπαρ.

Είναι η μέρα που λήγει το ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ που είχε θέσει εξ ονόματος όλου του λαού του ΠΑΟΚ ο Θόδωρος Ζαγοράκης στην κυβέρνηση για να τακτοποιήσει τα χρέη του ΠΑΟΚ.

Η μέρα έφτασε και η ρύθμιση δεν έγινε. Είναι βέβαια κοινό μυστικό ότι κάποια στιγμή, ενόψει εκλογών, κάτι θα γίνει. Θα είναι όμως αυτό που πρέπει; Και θα γίνει εγκαίρως;

Ο ΠΑΟΚ δεν παρακαλά. Απαιτεί. Ο ΠΑΟΚ δεν ζητάει χατίρια. Παίρνει αυτό που δικαιούται. Όχι σβήσιμο του 80% των προσαυξήσεων και αποπληρωμή του πρωτογενούς χρέους σε πολλές άτοκες δόσεις. Να σβηστεί ολόκληρο το χρέος του ΠΑΟΚ (δηλαδή των Γουμενομπατατούδηδων) τώρα!

Θόδωρε, η προθεσμία που εσύ ο ίδιος είχες θέσει παρήλθε. Η ρύθμιση δεν έγινε. Κι αυτή που φημολογείται πως θα γίνει δεν είναι αντάξια του ΠΑΟΚ. Οφείλεις να πραγματοποιήσεις την απειλή σου άμεσα. Να αποσυρθείς από τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σήμερα, 18 Ιουλίου 2007. Να δηλώσεις ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα αν δεν ικανοποιηθούν τα δίκαια αιτήματά του. Να καλέσεις το λαό να βγει στους δρόμους. Μην επιτρέψεις να τρωθεί το κύρος σου και να δοθεί η εντύπωση πως είσαι μαλθακός και πως τρως πρόλογο από τους πολιτικάντηδες. Τα «θα» και τα «μα» κομμένα. Χάρισμα όλων των χρεών σήμερα! Μην νομιμοποιήσεις με την παρουσία σου αυτούς τους Καραγκιόζηδες. Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι μαζί σου και σε στηρίζει, πρέπει όμως και συ να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων.

Θόδωρε, η μεγάλη μέρα έφτασε. Φύγε από τη διοίκηση της ΠΑΕ, απέσυρε την ομάδα από το επερχόμενο πρωτάθλημα μέχρι να σβηστούν τα χρέη και κάλεσε πανπαοκτσήδικο συλλαλητήριο. Ο λαός του ΠΑΟΚ είναι μαζί σου!

Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ
Ο ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: