3/9/07

ΠΑΡΑΣΧΟΣ ΤΕΛΟΣ


Αντιδρώντας με ταχύτητα, αποφασιστικότητα, αλλά και σύνεση, η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πριν από λίγο τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι σήμερα προπονητή της ομάδας Γιώργο Παράσχο. Ήταν μια κίνηση επιβεβλημένη. Μια κίνηση που δεν έπαιρνε καθυστέρηση. Και η διοίκηση έπραξε άψογα. Τώρα σημαντικό είναι να μην αργήσει πάνω από 24 ώρες – αν είναι δυνατόν και καθόλου - η επίσημη ανακοίνωση του διαδόχου.
Κι όπως όλες οι φήμες λένε, θα πρόκειται για έναν προπονητή του αναστήματος του Φερνάντο Σάντος. Αν τελικά η συμφωνία οριστικοποιηθεί, θα πρόκειται για μια ακόμη μεγάλη επιτυχία του Θόδωρου Ζαγοράκη, ο οποίος πάει από το καλό στο καλύτερο. Με τον Σάντος ο ΠΑΟΚ λύνει μια και καλή τον γόρδιο δεσμό του προπονητή. Κι αυτό γιατί πρόκειται για έναν προπονητή διεθνούς ακτινοβολίας, ανώτερο από ο,τιδήποτε άλλο υπάρχει και εργάζεται στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή. Είναι ένα άτομο απολύτως κατάλληλο να επιβληθεί σε παίκτες και κόσμο (πλην κακόπιστων, άσχετων κι ανεγκέφαλων – δυστυχώς υπάρχουν κι αυτοί), μια αυθεντία με την οποία ξέρεις ότι και πέντε σερί ήττες να κάνεις είσαι παρόλ’ αυτά στο σωστό δρόμο και δουλεύεις με σύστημα και πρόγραμμα.
Όσο για τον κυρ-Γιώργο τον Παράσχο, έδειξε ότι δεν διέθετε τον ψυχισμό, την προσωπικότητα και τα αρχ@#ια για να είναι προπονητής στον ΠΑΟΚ. Το είχαμε επισημάνει σε καταχωρήσεις μας ήδη από την περσινή χρονιά, αλλά σίγουρα η διοίκηση είχε και σοβαρότερα πράγματα ν’ ασχοληθεί, καθότι ήμασταν στο χείλος του γκρεμού, και εν πάση περιπτώσει δεν ήταν και άσχετος ο κυρ-Γιώργος, κάθε άλλο. Φέτος όμως με τον Θόδωρο ο πήχης ανεβαίνει και χρειαζόμαστε τον κατάλληλο προπονητή. Ο Θόδωρος ένιωσε ότι οι συνθήκες ήταν ώριμες για ν’ ασχοληθεί με το θέμα και χτύπησε διάνα. Η ομάδα απογοήτευσε στην Ξάνθη, ο Σάντος είναι ελεύθερος από την Μπενφίκα και η ομάδα έχει τρεις βδομάδες καιρό για να προετοιμαστεί. Δεν έχουμε παρά να αναμένουμε την οριστικοποίηση της συμφωνίας.

1 σχόλιο:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

επιτελους...
ειναι πολυ μικρος ο κυριος...
Αντε να δουμε τι θα κανει ο Σαντος..
Μακαρι και εμεις να κερδιζουμε τα ματς στο 89'!!
;-)