5/9/07

ΜΙΚΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ

Αντί να ευχαριστεί τον Θεό που τον αξίωσε να καθήσει στον πάγκο του ΠΑΟΚ έστω και για έξι μήνες, ο κ. Παράσχος απέδειξε τη μικρότητά του μέχρι και με την τελευταία του, αποχαιρετιστήρια δήλωση. Είναι, λέει, «πικραμένος», επειδή ο κύριος Ζαγοράκης (sic) δεν τον είχε ενημερώσει νωρίτερα ότι δεν τον υπολογίζει και έφαγε, λέει, «όλο το λούκι της προετοιμασίας» (!!).

Από πού ν’ αρχίσει και πού να τελειώσει κανείς; Από αυτό το απίστευτης μικρότητας «ο κύριος Ζαγοράκης»; ΒΡΕ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΕ, μέχρι πριν δυο μήνες ήταν παίκτης σου, τι «κύριος Ζαγοράκης» και κουραφέξαλα μας τσαμπουνάς; Όλη η Ελλάδα τον ξέρει σαν Θόδωρο, είναι ντόμπρος, είναι παλικάρι, είναι ο Θόδωρός μας, κι εσύ τον αποκαλείς κύριο Ζαγοράκη; Κομπλεξικέ! Ε, κομπλεξικέ! Δεν σε είχε ενημερώσει νωρίτερα… Τι να σου πει δηλαδή; «Μόλις φύγει ο Σάντος απ’ την Μπενφίκα παίρνεις δρόμο»; Αν είναι δυνατόν! Το καλό της ομάδας μπαίνει πάνω απ’ όλα, δεν σου τό ’μαθαν αυτό, ρε Παράσχα; ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΕΙΣΑΙ; Αμ, το άλλο, με το «λούκι της προετοιμασίας»; Ε, αυτό είναι το καλύτερο! ΚΑΛΑ ΡΕ, ΣΧΟΙΝΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ; Προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ στη Γερμανία έκανες, «λούκι» το αποκαλείς ρε παλιοτεμπέλαρε; Που με το καλημέρα που ανέλαβες μας ανακοίνωσες πως ήθελες να πάρεις και σύνταξη απ’ τον ΠΑΟΚ; Δημόσιος υπάλληλος νομίζεις ότι είσαι; Που κοιμόσουν ήσυχος επειδή σου είχαν πει πως στόχος της ομάδας είναι η «οικονομική εξυγίανση»; Οπότε έλεγες κι εσύ, εντάξει, και όγδοοι να βγούμε δεν τρέχει τίποτα. Ξύπνα ρεεεε, στον ΠΑΟΚ ήσουν, όχι στον Ατρόμητο! Μικρός μέχρι τελευταίας λέξης της ύστατης δήλωσής σου αποδείχθηκες, κυρ-Γιώργο. Στο καλό και να μας γράφεις!

ΥΓ. Και τα σάπια ότι είσαι Παοκτσής και δεν θες αποζημίωση να τα πεις αλλού. Πολύ απλά δεν δικαιούσαι αποζημίωση μετά την 1η Σεπτεμβρίου, αυτό είναι, όχι ότι δεν θα την έπαιρνες αν σου την έδιναν. Κι αν ήσουν Παοκτσής πολύ απλά δεν θα έλεγες όλ’ αυτά που είπες περί «πικρίας» κλπ. Αλλά τι κάθομαι και σου λέω τώρα… ανθρωπάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: