28/2/10

Ξάνθη - ΠΑΟΚ 0-3


Στόφα Πρωταθλητή

Με μια πολύ καλή, και κυρίως πειστική, εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ πέρασε άνετα από την (υποτιθέμενα;) δύσκολη έδρα της Ξάνθης και σκαρφάλωσε, έστω και για λίγες ώρες, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο ΠΑΟΚ δείχνει στιβαρός, σοβαρός και φερέγγυος, ώριμος όσο ποτέ άλλοτε, ο "αέρας" της πρώτης θέσης δεν μας ζαλίζει καθόλου, αντίθετα δείχνουμε ότι έχουμε φτάσει εδώ με απόλυτη φυσικότητα, μέσα από την σκληρή δουλειά και την ταπεινότητα. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι το φαβορί της κατάκτησης του Τίτλου, κι ούτε θα ήθελε να είναι, είμαστε όμως ένα αουτσάιντερ που πλέον όλοι παίρνουν πολύ-πολύ στα σοβαρά. Ήδη η πίεση έχει μεταφερθεί στους αντιπάλους μας, οι οποίοι είναι πλέον υποχρεωμένοι να νικούν. Το ευτύχημα είναι μάλιστα ότι και την επόμενη βδομάδα παίζουμε Σάββατο, ενώ αυτοί Κυριακή, και, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα ξανακάνουμε "πρόβα κορυφής" με δική μας την πρωτιά για όλο το Σαββατόβραδο και την πίεση να μεταφέρεται στους "μεγάλους" (μόνο στα λόγια;) των Αθηνών.

Συνθέσεις:

Ξάνθη
: Γκσπούρνινγκ, Παπαδημητρίου (46' Στίνγκα), Φλίσκας, Κωστούλας, Τζάγκι, Μπούγκα (46' Έλινγκτον), Μαρσελίνιο, Στρμπα, Πόι, Βάλλας, Κιντάνα (68' Λουτσιάνο).

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Γκαρσία (88’ Εντίνιο), Βιτόλο, Σορλέν, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια (80' Κριστιάνο), Ίβιτς (86’ Φωτάκης), Σνάουτσνερ.

ΣΚΟΡΕΡ: 7', 66' Βιεϊρίνια, 12' Ίβιτς.

Κίτρινες κάρτε
ς: 73' Λουτσιάνο, 83' Μαρσελίνιο.

Διαιτητής
: Τριτσώνης (Αθήνας).

3 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Ακούσαμε και το "σας το έδωσε το παιχνίδι η Ξάνθη". Λες και δεν καίγονται για βαθμούς. Θα χαρώ να πέσουν, μαζί με Λεβαδειακούς, γριές, κτλ. Γίνεται να σωθεί ο Πανθρακικός?

takola είπε...

Παναγιώτη,
δυστυχώς οι γριές πάνε να τη σκαπουλάρουν και φέτος. Ο δε
ο Πανθρακικός ξύπνησε πολύ αργά.
Στην ποδιά αυτού του Μπέλεκ θα σφαχτούν αρνιά το καλοκαίρι!!

Panagiotis είπε...

Καλά ο Πάνθραξ είναι καταδικασμένος αλλά τους προτιμώ από πολλές άλλες ομάδες.

Όσο γιατ το μήνυμα πάντως το πήραμε, loud and clear, απ' το ΠΟΚ. Γαυροβαζελοχανουμάκια πήραν τα βαθμουλάκια τους χωρίς να τα αξίζουν.