24/1/08

Ο ΒΕΡΟΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ


Ο Βερόν κατά την άφιξή του στο Αεροδρόμιο Μακεδονία


Ο 27χρονος Αργεντίνος αμυντικός μέσος Ρικάρντο Ματίας Βερόν εντάχθηκε σήμερα στο δυναμικό του ΠΑΟΚ, ως δανεικός από την ιταλική Σιένα. Η συμφωνία ισχύει μέχρι το καλοκαίρι, οπότε υπάρχει και οψιόν αγοράς από τον ΠΑΟΚ, αν ο παίκτης ικανοποιήσει με την απόδοσή του. Το οικονομικό μέρος της μεταγραφής δεν ανακοινώθηκε.

Ο Βερόν γεννήθηκε στις 22/1/1981. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Σαν Λορέντζο, από την οποία μεταπήδησε στην ευρωπαϊκή ήπειρο ήδη από τα 20 του χρόνια, και συγκεκριμένα στη Ρετζίνα. Μετά από 2 αρκετά καλές χρονιές με τη Ρετζίνα (την πρώτη στο Καμπιονάτο και τη δεύτερη στη β΄ Εθνική), τραυματίστηκε σοβαρά το 2002 και άρχισε η περιπετειώδης περιπλάνησή του ως δανεικός σε διάφορες ομάδες (Σαλερνιτάνα, Σαν Λορέντσο, Λανούς), σε καμία απ' τις οποίες δεν κατάφερε να στεριώσει,μέχρι τη σεζόν 2006-07, οπότε και συμπλήρωσε 25 συμμετοχές και 2 γκολ με την Κροτόνε, ομάδα β΄ Εθνικής Ιταλίας. Το 2007 πουλήθηκε από τη Ρετζίνα στη Σιένα, όπου όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί. Φέτος έχει αγωνιστεί μόνο σε ένα επίσημο παιχνίδι.
Το παίκτη "προξένεψε" στον ΠΑΟΚ ο συμπαίκτης του Δημήτρης Ελευθερόπουλος, σύμφωνα με τον οποίο πρόκειται για έναν παίκτη με ηγετικές ικανότητες, ικανό και με τα δύο πόδια, τεχνίτη, εργατικό και καλό επαγγελματία. Ο παίκτης συμμετείχε φέτος κανονικά στις προπονήσεις της Σιένα, και ισχυρίζεται ότι ο τραυματισμός του ανήκει οριστικά στο παρελθόν και ότι είναι πλήρως έτοιμος να αγωνιστεί.

Προσωπικά θεωρώ ότι μοιάζει να είναι μια καλή μεταγραφή, που θα βοηθήσει, όχι όμως στη λογική Σάντος, που ζητάει "αστακούς". Το βιογραφικό του τον καθιστά, αν όχι "σαρδέλα", πάντως σίγουρα "κουτσομούρα". Όπως και νά 'χει, τον καλωσορίζουμε στον ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία, γερός, δυνατός, ορεξάτος, και πάντα σε φόρμα.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Takola,
prosopikws den goustaro astakous. Kat'arxin exoun poly cholisterini, ase pou den paw tin gefsi. Oi koutsomoures einai poly nostimes (perito na po oti exw kanei oreksi tora). 8a paiksei arage enantia ston vazelo? 8a i8ela poly na ton do.

Panagiotis

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Να σου πω ρε τάκολα... παντως χωρίς να δω το παλικάρι πιστεύω ότι η πιθανοτητα να είναι χειρότερος απο Μπαϊανο ή Μπαλάφα είναι πολύ μικρή..

Αντε να δούμε τι θα κάνουμε με σαρδέλες για παίκτες και μουρμούρες για προπονητη..

Ανώνυμος είπε...

Αν τον έβλεπε να φοράει αυτά τα πράγματα ο Αγγελος, θα τον είχε αρχίσει στις φάπες και θα τον έβαζε να κουρευτεί!
Μακάρι να μπορέσει να βοηθήσει πάντως.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ!

takola είπε...

Παναγιώτη, ούτε και μένα μ' αρέσουν οι αστακοί. Οι σαρδελίτσες είναι λαϊκό έδεσμα, και ταιριάζουν στον ΠΑΟΚ. Τέλος πάντων, για να ξεφεύγουμε απ' τα λογοπαίγνια, πρέπει να φέρνουμε τους καλύτερους παίκτες που μπορούμε, αλλά δεν ωφελεί να απαξιώνουμε αυτούς στους οποίους προς το παρόν βασιζόμαστε.

Στάθη, μάλλον έχεις δίκιο, αν και γενικά δεν συμφωνώ με το πνεύμα απαξιώσης των παικτών μας που έχει γίνει πολύ της μοδός τελευταία.

Αποστόλη, έχεις απόλυτο δίκιο!:-)
Πάντως μ' αυτή την εμφάνιση δεν τον κόβω να κοιμάται και πολύ νωρίς τα βράδια τον Αργεντίνο...

Ανώνυμος είπε...

Apostoli,
me karafliases. Perito na sou po oti afti tin stigmi vriskomai se meeting alla molis siko8ika apo to patoma, opou kai eixa pesei apo ta gelia otian diavasa ta legomena sou :)
Oi emfanisis poles fores apatoun omos...

Panagiotis

palalos είπε...

σαρδέλες φίλε...και δυστυχώς αυτοί επιβεβαιώνουν τα λεγόμενα του κυρ-σαντος....