24/1/08

Συνέντευξη Διοίκησης ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω με μεγάλη προσοχή από το ραδιόφωνο την προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που έγινε στην Τούμπα στις 13:00 σήμερα. Δεν θά ’λεγα πως ήταν μια συνέντευξη αποκαλύψεων, ούτε οι δημοσιογράφοι πίεσαν προς μια τέτοια κατεύθυνση, τα σημαντικότερα πάντως που ειπώθηκαν θα έλεγα πως είναι τα εξής:

Όσον αφορά τη φετινή πορεία της ομάδας, ο Θόδωρος εξέφρασε το σκεπτικισμό του για το κατά πόσο είναι εφικτό φέτος να βγούμε στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, εφόσον ακόμα και η 4η θέση, «όπως πάνε τα πράματα», πιθανόν να μην αρκεί για την έξοδο. Εκεί παρεμβλήθηκε ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος είπε ότι ακόμα κι αν βγει αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη, «πολύ δύσκολα θα μπορέσει να εκπληρώσει τους όρους της ΟΥΕΦΑ για τη συμμετοχή, εκτός και αν καλυφθεί μέχρι τότε ολόκληρη η Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου (18 εκ €)»!!!

Όσον αφορά το ζήτημα που δημιουργήθηκε με τον Φερνάντο Σάντος, ο Θόδωρος τον κάλυψε πλήρως, λέγοντας ότι έχουν συμφωνήσει ευθύς εξαρχής ότι θα λένε πάντα την αλήθεια, ότι οι σχέσεις παικτών-προπονητή είναι άριστες και αναρωτήθηκε: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πείραξαν τόσο αυτά που είπε».

Σύντομα θα επανέλθω με πλήρη αναφορά του τι ειπώθηκε στη συνέντευξη.

2 σχόλια:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Η ουσία είναι στο "πολύ δύσκολα θα μπορέσει να εκπληρώσει τους όρους της ΟΥΕΦΑ για τη συμμετοχή" !
Είναι αλήθεια ότι απο φέτος η ΟΥΕΦΑ ζητάει οι ομάδες να έχουν κερδοφορίες και διάφορα άλλα οικονομικά στοιχεία που ο ΠΑΟΚ τώρα απλά τα ονοιρεύεται δυστυχώς..

takola είπε...

Ναι, αυτή η πρόταση έχει πολύ ουσία, η οποία πάει πολύ βαθιά μέσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα...