29/9/08

2-3 μήνες έξω ο Βιερίνια


Κάταγμα στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού έχει υποστεί ο Βιερίνια. Δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα χρειαστεί χειρουργείο, σίγουρο όμως είναι ότι θα μπει στο γύψο για τουλάχιστον ενάμιση μήνα (έξι εβδομάδες). Η επιστροφή του υπολογίζεται το νωρίτερο σε 2 μήνες και το αργότερο με το νέο έτος.

Πρώτα απ' όλα ευχόμαστε περαστικά στο παλικάρι, μακάρι να επιστρέψει γρήγορα, υγιέστερος και πιο φορμαρισμένος απ' ό,τι ήταν. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να θεωρείται ήρωας που ρίσκαρε την υγεία του για τη δόξα του ΠΑΟΚ σε ένα ντέρμπι, κι από δω και πέρα μπαίνει στη λίστα των αγαπημένων παικτών της ομάδας.

Ο Βίτολο, που διέπραξε το έγκλημα, πρέπει να τιμωρηθεί. Κανονικά πρέπει αυτεπάγγελτα ο αθλητικός δικαστής να τον καλέσει για απολογία και να του ρίξει 3-4 μήνες αποκλεισμό. Αν αυτό δεν γίνει, θεωρώ πως πρέπει ο ΠΑΟΚ από μόνος του να κινηθεί εναντίον του παίκτη. Δεν είναι δυνατόν να σακατεύουν έναν παίκτη μας, και μάλιστα μέσα στο γήπεδο της Τούμπας, ατιμώρητοι. Όχι. Οφείλουμε να τον κυνηγήσουμε.

Τέλος, ο τραυματισμός θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στις επιδόσεις της ομάδας, όπως το είχα επισημάνει και πριν το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Βιερίνια είναι ο μοναδικός κλασσικός εξτρέμ που διαθέτουμε, και ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητος. Θα μας λείψει πάρα πολύ, και θα μας κοστίσει βαθμολογικά η απουσία του. Κρίμα. Κρίμα...

5 σχόλια:

palalos είπε...

κριμα το παλικαρι......

εχθες μαθαμε οτι οταν σου κοβουν την μπαλα για 2-3 μηνες η τιμωρια ειναι κιτρινη καρτα...

Panagiotis είπε...

Κρίμα. Και μ' άρεσε πολύ το παιδί αυτό.

Κάτι πρέπει να γίνει για να αποφεύγονται τέτοιες φάσεις. Ίσως οι αυτός που χτυπά να μένει έξω όσο και ο χτυπημένος? Να του κάνουν και ένα κλύσμα μάλιστα, του αρχιδιού, καθημερινώς.

+poulia είπε...

Περαστικά στον Βιερίνια.
Βίτολο και συμπολίτες δεν ασχολούμαι με σας γιατί δεν είστε συγκρίσιμο μέγεθος ούτε με τα σημαιάκια του κόρνερ της Τούμπας.
Γεωργίου, άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά!!!

+poulia είπε...

Τραγική η κατάσταση στην 4. Μεγάλες παραλείψεις της διοίκησης. Θα αναφερθώ όταν βρω λίγο χρόνο....

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Θα παίξει στον επόμενο γύρο και θα το καρφώσει έτσι για να καίει...
Αρη εκεί στην segunda division