1/6/09

Υπέγραψαν Κρέσιτς και Παπάζογλου



Άλλα δυο νέα μεταγραφικά αποκτήματα ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τον 21χρονο φορ Θανάση Παπάζογλου, ύψους 1,95 μ., και τον 25χρονο Κροάτη τερματοφύλακα του Πανιωνίου Ντάριο Κρέσιτς. Και οι δύο υπέγραψαν 4ετή συμβόλαια συνεργασίας. Το ύψος των απολαβών τους δεν ανακοινώθηκε, θα προσπαθήσω όμως να το μάθω. Απ' ό,τι ξέρω οι παίκτες ήταν ελεύθεροι, δεν χρειάστηκε δηλαδή να πληρώσουμε κάποια ομάδα για την απόκτησή τους. Σημειώνω ότι μαζί με την απόκτηση των Κουτσιανικούλη και Αμπουμπακάρι, οι παίκτες αυτοί ρίχνουν σημαντικά το μέσο όρο ηλικίας στην ομάδα, παράμετρος σημαντική. Έγινε επίσης γνωστό ότι ο Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο, του οποίου το συμβόλαιο έληγε, δεν θα παραμείνει στην ομάδα. Το ίδιο ισχύει και για τους Βαγγελή-Ηλιάδη, ενώ θα ληθούν τα συμβόλαια των Παντελή Κωνσταντινίδη και Βασίλη Λάκη.

2 σχόλια:

NdN είπε...

Νομίζω ότι χρειαζόμασταν έναν τερματοφύλακα. Ο Χαλκιά δεν ήταν άσχημος φέτος, αλλά δεν μπορεί καμία μεγάλη ομάδα να βασιστεί πάνω του γιατί είναι ασταθής. Και στον Αρη είχε φοβερλη απόδοση την πρώτη χρονιά και την δεύτερη...ακόμα γελάω με τα γκολ της Bayern.

Ο Παπάζογλου μου αρέσει ως παίχτης και νομίζω πως ο ερχομός του θα δώσει τον Αθανασιάδη σε μία άλλη ομάδα για να ψηθεί. Το βάζω στα θετικά αυτό. Από εκεί και πέρα τον θεωρώ εξελίξιμο παίχτη.

Οσο για αυτούς που έφυγαν δεν θα διαφωνήσω για κανέναν. Φυσικά και οι Λάκης και Παντελής πρέπει να φύγουν.

Με τον Βερόν τι θα γίνει; Εγώ θα ήθελα να μείνει.

takola είπε...

Φυσικά και χρειαζόμασταν τερματοφύλακα. Ήμασταν πολύ τυχεροί φέτος που δεν τραυματίστηκε καθόλου ο Χαλκιάς, ή δεν ντεφορμαρίστηκε. Ο Κρέσιτς προορίζεται για αναπληρωματικός, αλλά ευελπιστείται ότι θα προσφέρει και λίγο "ανταγωνισμό" στον Χαλκιά. Θεωρείται πολύ εξελίξιμος τερματοφύλακας.

Για τον Αθανασιάδη ήταν ειλημμένη απόφαση να δοθεί δανεικός, άσχετα με την απόκτηση ή μη του Παπαζόγλου. Το αστείο όμως είναι ότι και ο Παπάζογλου ίσως πρέπει να δοθεί δανεικός! Όλοι ξέρουμε ότι ο Σάντος δεν πολυαρέσκεται να δίνει ευκαιρίες στα ταλέντα, ο Μούσλι είναι βασικός, ο Αναστασάκος ο αντικαταστάτης του, και ο Παπάζογλου παίζει κι αυτός στην ίδια θέση! Και το παιδί χρειάζεται επειγόντως παιχνίδια, γιατί έχει μείνει ήδη ένα χρόνο σε απραξία, ελέω Σκορδοβάρελου!

Όσο για τον Μπακαγιόκο, σίγουρα μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτόν, κανείς όμως δεν θα ήθελε να τον δει να μας βάζει καναδυο γκολάκια φορώντας κάποια μισητή φανέλα...

Ο Βερόν έχει άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο και φέτος ήταν ο βασικότερος παίκτης της ομάδας. Δεν ξέρω από πού προκύπτει ότι υπάρχει περίπτωση να φύγει. Αν ξέρεις κάτι πες το και σε μας.