1/6/09

ΠΑΟΚ - Λάρισα 1-0


Αποχαιρετιστήρια νίκη για τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που είχε περισσότερο φιλικό και εορταστικό χαρακτήρα. Ήταν μια καλή σεζόν, πήραμε τη 2η θέση στην κανονική σεζόν και την 4η στην τελική βαθμολογία, πολύ πάνω από την περσινή 9η θέση. Εξασφαλίσαμε έτσι και την έξοδό μας στην Ευρώπη, με τον πρώτο αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 30 Ιουλίου. Αυτό σημαίνει ότι οι καλ0καιρινές διακοπές θα είναι φέτος μειωμένες για τους παίκτες, ενώ και οι μεταγραφές θα πρέπει να ολοκληρωθούν γρήγορα. Ο πήχης του χρόνου θα είναι πολύ ψηλότερα, οι απαιτήσεις ανεβαίνουν, και όλα δείχνουν ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν έχουμε να πούμε κάτι αυστηρά για το αγωνιστικό, απλά ότι όλοι οι παίκτες αποθεώθηκαν, ο Κοντρέρας βραβεύτηκε ως ο MVP της χρονιάς μετά από ψηφοφορία του κόσμου του ΠΑΟΚ, που τον αντάμειψε έτσι για τα 16 γκολ που δεχτήκαμε συνολικά στα 30 ματς της κανονικής περιόδου, ενώ ο Πρόεδρος Θοδωρής Ζαγοράκης ανακοίνωσε ότι ο Κονσεϊσάο θα μείνει και του χρόνου στον ΠΑΟΚ.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κοντρέρας (85’ Μαλεζάς), Μπιζέρα, Λίνο, Σνάουτσνερ, Βερόν, Σορλέν, Γκαρσία, Ιβιτς (56’ Μπακαγιόκο), Κονσεϊσάο (81’ Κωνσταντινίδης), Αναστασάκος.

Λάρισα: Σερεμέτ, Νταμπίζας, Φεράρι, Μπουκουβάλας, Ααράμπ, Βλασόπουλος (59’), Ιλιτς, Βέμπερ (81’ Μούλερ), Γιαννακόπουλος, Πάρα (81’ Κυριάκος), Τσίγκας.

Κίτρινες κάρτες: 38’ Βερόν-57’ Τσίγκας

ΣΚΟΡΕΡ: 21’ Αναστασάκος

Διαιτητής: Β. Παμπορίδης (Κιλκίς)

Δεν υπάρχουν σχόλια: