3/6/09

Υπέγραψε και ο Φωτάκης


Τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπέγραψε ο μέχρι πρότινος χαφ της Λάρισας Γιώργος Φωτάκης. Το ύψος των απολαβών του Φωτάκη δεν έγινε γνωστό.

Ο Φωτάκης είναι 27 ετών και αγωνίστηκε για 5 χρόνια στο Αιγάλεω, πριν μεταγραφεί το 2006 στη Λάρισα. Θεωρείται σκληροτράχηλος και πολύ εργατικός χαφ, εξίσου καλός στα επιθετικά και στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ενώ φημίζεται για το δυνατό μακρινό του σουτ.

Τον καλωσορίζουμε στον ΠΑΟΚ!

5 σχόλια:

NdN είπε...

Φυσικά το καλωσορίζουμε το παιδί και ευχόμαστε να είναι υγιης να παίξει μπάλα στον ΠΑΟΚ. Δεν ανακοινώθηκε η οικονομική συμφωνία, αλλα ακουγεται για 300,000. Πολλά δεν τα βρίσκεις;;

takola είπε...

300 το χρόνο, ή την τετραετία;-))

NdN είπε...

Τον χρόνο. Ετσι διάβασα στο in.gr αλλά και στο Εθνοσπορτ.

takola είπε...

Πολλά είναι. Τόσα παίρνουν ο Βερόν και ο Ίβιτς. Ο Μπακαγιόκο έπαιρνε 140. Προφανώς τώρα ζήτησε αύξηση, δε του τη δώσανε, κι έφυγε. Αν είναι να παίρνει ο Φωτάκης 300, τότε θα πρέπει να κριθεί ως βασικός.

takola είπε...

Το διάβασα κι εγώ. Δεν το λέει στο in.gr, αλλά στο Εθνοσπόρ. Ωραίο σάιτ, θα το καθιερώσω.
Γράφει επίσης για τον Αμπουμπακαρί, ότι συμφώνησε για 800 χιλιάρικα τα 4 χρόνια. Δηλαδή 200 το χρόνο. Τι να πω... Ακρίβυναν οι παίκτες.
Για τον Βερόν είχα διαβάσει πέρσι ότι θα έπαιρνε κλιμακωτά 280, 300 και 320 για τριετές συμβόλαιο και μου είχε φανεί κελεπούρι. Και του Ίβιτς νομίζω ήταν 300 και 320 για διετές. Τώρα πώς έφτασε να παίρνει ο Φωτάκης τα ίδια λεφτά δεν ξέρω. Όσο για τον Αμπουμπακαρί, άκουσα τον ίδιο τον τεχνικό διευθυντή του Πανσερραϊκού, τον Αντωνιάδη, να λέει ότι πιθανόν ο ΠΑΟΚ να πρέπει να τον δώσει δανεικό τον παίκτη, για να αποκτήσει εμπειρίες. Κι εμείς του δίνουμε 200 με το καλημέρα; Ο δε Μαλεζάς είχε ένα συμβόλαιο πολύ χαμηλό, και του έκαναν αναπροσαρμογή το Δεκέμβριο, νομίζω, και παίρνει γύρω στα 150. Ευελπιστώ να μην έχουν βάση αυτά τα νούμερα που γράφουν οι δημοσιογράφοι, γιατί αν είναι έτσι, ο Φωτάκης να παίρνει όσα κι ο Βερόν και ο Αμπουμπακαρί περισσότερα από τον Μαλεζά, τότε δεν πάμε καθόλου καλά...