4/3/07

Κέρκυρα-ΠΑΟΚ 0-0

ΑΤΟΜΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ

Φερνάντεζ: Με τις καλές και τις κακές του στιγμές σήμερα. Είναι στιγμές που χάνει την αυτοσυγκέντρωσή του. Υπάρχουν όμως και φάσεις εν δυνάμει επικίνδυνες, που τις καθαρίζει με χαρακτηριστική ευκολία, πριν δημιουργήσουν πρόβλημα. Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να πω ότι αν είναι να πουληθεί, ας πουληθεί, όχι όμως και να ξεπουληθεί. Ενάμισι εκατομμύριο ευρώ είναι κατά τη γνώμη μου πολύ μικρό ποσό. Τρία και το συζητάμε.

Αραμπατζής: Λίγα πράγματα. Δεν του βγήκαν οι κούρσες του, ούτε του δόθηκε η ευκαιρία για πολλές σέντρες. Αμυντικά αντιμετώπισε λίγα προβλήματα στο 2ο ημίχρονο.

Μελίσσης: Αρκετά δυναμικός κι αποτελεσματικός, τουλάχιστον στον αμυντικό τομέα.

Μαλεζάς: Καθάρισε κάποιες φάσεις, είναι όμως τόσο άτεχνος, που δεν ξέρεις από πού θα σού ’ρθει με τον παίκτη αυτόν. Είναι ικανός να βάλει αυτογκόλ από το κέντρο του γηπέδου. Με προβλημάτισε ιδιαίτερα ο τραυματισμός του, που μου θύμισε Μέγκαχεντ, και συμβαίνει μόνο σε παίκτες αγύμναστους και «ταλαιπωρημένους» εξωαγωνιστικά…

Μπαρκαουάν: Έμπειρος, καθαρίζει φάσεις, είναι όμως αρκετά βαρύς, με αποτέλεσμα να δέχεται εύκολα κάρτες. Να αναφέρω στο σημείο αυτό ότι αν αληθεύουν τα δημοσιεύματα για πρόταση του ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο έναντι 750.000 ευρώ, θα είναι μεγάλη σπατάλη. Αυτά τα χρήματα είναι για τον Μίετσελ, όχι τον Μπαρκαουάν.

Μουμίν: Αρκετά δυνατός, με γερά πόδια, στο δημιουργικό τομέα υστερεί αισθητά, όμως.

Μπαλάφας: Όπως ο Μουμίν, αλλά πιο αδύνατος. Δε νομίζω ότι ανταποκρίνεται στα καθήκοντά του, εδώ και αρκετό καιρό κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω του μετρίου, και νομίζω ότι η επιλογή της διοίκησης να διαπραγματευτεί όλα τα συμβόλαια μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, έχει αποπροσανατολίσει την ομάδα.

Βαγγελής: Λίγα πράγματα, παρά τη γνωστή, εξαιρετική τεχνική κατάρτιση του παίκτη. Νομίζω πάντως ότι και η θέση που τον έβαλε ο Παράσχος ήταν λανθασμένη. Ο Βαγγελής είναι παίκτης που θέλει να βλέπει μπροστά του γήπεδο.

Χαραλάμπους: Αλλοπρόσαλλος ως συνήθως. Αυτή τη φορά και με την άδεια του προπονητή, αφού είδε κι απόειδε προφανώς ο Παράσχος, και του έδωσε εντολή να κινηθεί πιο ελεύθερα. Δεν ξέρω, ή δεν ΄χουν βρει το κουμπί του οι προπονητές, ή δεν κάνει για επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Είναι τελείως απείθαρχη η κίνησή του στον αγωνιστικό χώρο, και παίζει συνήθως χωρίς αυτοσυγκέντρωση.

Γεωργιάδης: Φιλότιμος, γνώστης του αθλήματος όσο λίγοι, βοήθησε, αλλά ήταν μόνος.

Μίετσελ: Καλά κλεισμένος, ο Πολωνός έχει μια ψυχολογία εδώ και αρκετό καιρό αρκετά αγχωμένη, θέλει να τα κάνει όλα μόνος του για να δείξει ότι αξίζει, το ποδόσφαιρο όμως είναι ομαδικό άθλημα και χρειάζεται να δίνεις και καμιά πάσα πού και πού…

Χριστοδουλόπουλος: Κατάφερε να κάνει εντύπωση με εκείνο το θαυμάσιο μακρινό σουτ που εξαπέλυσε, ενώ γενικά φάνηκε να μπαίνει δυναμικά και χωρίς να μασάει. Καλό είναι, εφόσον έχουν έρθει έτσι τα πράγματα, να μπορέσει να προσελκύσει αγοραστικό ενδιαφέρον, για να φέρει κάποια χρήματα στην ομάδα και να πάρει πόδι.

Ίντιο: Κατάλληλος μόνο για β΄ Εθνική Κορέας. Συγχαρητήρια στο Νέτο Γκουερίνο για την επιλογή του…

Δεν υπάρχουν σχόλια: