18/3/07

Ιωνικός-ΠΑΟΚ 0-2

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1ης ΕΘΝΙΚΗΣ 2006-07
26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Συνθέσεις:
ΙΩΝΙΚΟΣ: Ραμίρεζ, Κοτίτσας, Πουλόπουλος, Σωτήρχος (62' Γκούτμαν), Μελαμπιανάκης (74' Μακόρ), Σίμος, Ξενίδης, Ονουάτσι, Ουκάρ, Κιμπικούλα, Μπαστιανίνι.

ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Αραμπατζής, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Ηλιάδης (60' Μουμίν), Ζαγοράκης, Μελίσσης, Χαραλάμπους, Γεωργιάδης (92' Χριστοδουλόπουλος), Τόργκελε (80' Βαγγελής), Μίετσελ.

Κάρτες ΠΑΟΚ:
Κίτρινες: Χαραλάμπους

Μάλλον ασόβαρος εμφανίστηκε για άλλη μια φορά ο ΠΑΟΚ, ο οποίος κατάφερε παρόλ’ αυτά να πάρει το διπλό, τέσσερις μήνες μετά την τελευταία εκτός έδρας νίκη του στο Αιγάλεω. Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του ουσιαστικά ευκαιρία, στο 11΄, στη συνέχεια όμως ο Ιωνικός πίεσε και έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες: Στο 22΄ σουτ του Μπαστιανίνι στο δοκάρι, στο 38΄ μετά από λάθος του Φερνάντεζ ο Μπαστιανίνι προ κενής εστίας στέλνει την μπάλα άουτ και στο 45΄ ο Ονουάτσι αποφεύγει τον Φερνάντεζ και πλασάρει, για να σταματήσει την μπάλα πάνω στη γραμμή ο Μελίσσης. Καταλαβαίνει κανείς ότι είναι ντροπή για τον ΠΑΟΚ να δέχεται τέτοια πίεση από τον Ιωνικό των… τριών βαθμών, και ότι μάλλον για καφενείο θα πρέπει να μιλάμε, παρά για ομάδα. Στο δεύτερο ημίχρονο συμμαζεύτηκαν κάπως τα πράγματα, με τον ΠΑΟΚ να είναι πιο προσεκτικός και συντηρητικός (εκεί καταντήσαμε, να φυλάμε τα νώτα μας από το Ιωνικάκι), κι έτσι κατάφερε να μπλοκάρει τους επιθετικούς του γηπεδούχου και να βγει σε ορισμένες καλές αντεπιθέσεις, με αποτέλεσμα στο 70΄, με δεύτερο προσωπικό γκολ του Μίετσελ, να γράψει το 0-2. Στο 82΄ ο Πολωνός έχασε μάλιστα ευκαιρία να πετύχει χατ-τρικ, όταν το σουτ που εξαπέλυσε μέσα από την μικρή περιοχή απέκρουσε με υπερένταση ο τερματοφύλακας του Ιωνικού. Ο Μίετσελ επανήλθε πάντως στην πρώτη θέση των σκόρερ με 14 γκολ, και είναι πιθανό ο ΠΑΟΚ να αναδείξει πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Να σημειωθεί ότι σ’ έναν τέτοιο αγώνα ο Παράσχος δεν θεώρησε καλό να χρησιμοποιήσει κάποιους παίκτες από την ομάδα των νέων, και πραγματοποίησε τις δύο από τις τρεις αλλαγές του στο τελευταίο δεκάλεπτο. Επίσης, ο Χαραλάμπους κατάφερε να ξαναπάρει κίτρινη κάρτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: