18/2/08

Απόλλων Θ. - ΠΑΟΚ 0-2


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2007-08
21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Συνθέσεις:
Απόλλων Θ.: Κόβατς, Κόλτσης, Κοντοδήμος, Ζαπρόπουλος, Μουράφσκι, Καραλιόπουλος, Παπαδόπουλος, Χετεμάι (84’ Βέλα Τζούνιορ), Φαβάλι, Μπάρκογλου, Ουέλινγκτον (75' Γιάννου)
ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Μελίσσης, Μαλεζάς, Κνολ, Σνάουτσνερ, Βερόν, Μπαλάφας, Λάκης (75' Κονσεϊσάο), Γκονζάλες (84’ Κωνσταντινίδης), Σάλμον (64' Ίλιεφ), Χριστοδουλόπουλος.

ΣΚΟΡΕΡ:
30’ Λάκης, 85’ Ίλιεφ
Κίτρινες κάρτες: 40’ Ζαπρόπουλος, 67’ Χετεμάι - 43’ Βερόν, 50’, Μπαλάφας, 77’ Κονσεϊσάο, 86’ Ίλιεφ

Έσπασε η κατάρα των εκτός έδρας!
Επιτέλους τα καταφέραμε! Σημειώσαμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη μας, και κάτι μου λέει ότι θα επακολουθήσουν κι άλλες. Μπορεί σήμερα το Καυτατζόγλειο να θύμιζε Τούμπα και οι οπαδοί μας να αψήφισαν το κρύο προκειμένου να συμπαρασταθούν για άλλη μια φορά με εντυπωσιακό τρόπο στην πολυαγαπημένη τους ομάδα, η ουσία όμως είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς σε μια έδρα από την οποία ο Ολυμπιακός έφυγε ηττημένος.
Η ψυχολογία και η αυτοπεποίθεση της ομάδας είναι εμφανώς ανεβασμένες, ο δύσκολος Γενάρης πέρασε, και βρισκόμαστε μόλις τρεις βαθμούς από την προνομιούχο πέμπτη θέση, την οποία προς το παρόν καταλαμβάνει η Τρίπολη, την οποία όμως περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες στην Τούμπα. Πριν όμως απ' αυτό το παιχνίδι, και συγκεκριμένα το ερχόμενο Σάββατο στις 7 μ.μ., ανυπομονούμε να υποδεχτούμε στην Τούμπα ένα άλλο πολύ αγαπημένο μας σωματείο . Τον Ολυμπιακό. Και κάτι μου λέει πως πάμε για νίκη...
Όσο για τον αγώνα με την Καλαμαριά, δεν έχουμε και πολλά να πούμε, η ουσία είναι το πάθος και η προσπάθεια των παικτών, καθώς και το τελικό αποτέλεσμα. Δεν κρατούμε τίποτε άλλο.

ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!

ΥΓ. Δεν έχω ασχοληθεί ποτέ σ' αυτό το blog με τη διαιτησία, και αυτό δεν είναι τυχαίο. Με ενδιαφέρει να επικεντρώνομαι στην ομάδα μου και να μην φθείρομαι κι αναζητώ δικαιολογίες στα κοράκια. Αναγκάζομαι όμως να μπω και γω στο παιχνίδι της "διαιτητολαγνείας" που παίζει όλη η Ελλάδα, γιατί βλέπω ότι το έχουμε πάρει πάρα πολύ στραβά το θέμα, οι υποτιθέμενοι "καθηγητές" διαιτησίας που βγαίνουν στην τηλεόραση μάλλον το μπερδεύουν κι άλλο, οπότε χρειάζεται σιγά-σιγά να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα. Αν θέλετε να διαβάσετε κάποιες αρχικές τοποθετήσεις μου περί διαιτησίας, χωρίς καμία αναφορά στον ΠΑΟΚ, μια και δεν διαθέτω το τεκμήριο της αντικειμενικότητας, επισκεφθείτε το blog Το τρίτο μάτι, στο οποίο συμμετέχω δοκιμαστικά, μετά από πρόσκλησή του.

6 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Αν και θα μπορούσαμε να είχαμε σπάσει την κατάρα των εκτός έδρας προ πολλού... π.χ. με το σωματείο των gay-bros. Ας είναι και έτσι. Να ζεσταθεί λίγο η καρδούλα μας, γιατί εδώ πέρα μέχρι τώρα η θερμοκρασία έχει αράξει μεταξύ -25 και -10, άσε το χιόνι... Έχουμε ακόμα 9 αγωνιστικές, ας τις κερδίσουμε λοιπόν και τις 9. Και τα θεωρητικά δύσκολα παιχνίδια τα έχουμε στο σπίτι μας. Τώρα, μεταξύ μας, και χωρίς να το γρουσουζέψω, η Τούμπα δεν έφαγε καμία "καμπάνα" φέτος...

Παναγιώτης

Panagiotis είπε...

Υ.Γ. Τάκολα, η φωτογραφία στην αρχή της σελίδας λέει πολλα... Καλά, χωρίς κάγκελα, η δεν βλέπω καλά?

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

καλώς ήρθες στο τρίτο μάτι φίλος!
Να θυμόμαστε ότι αυτό ήταν μόνο τυπικά το πρώτο διπλό. Ουσιαστικά στην Κρήτη θα το πάρουμε!

palalos είπε...

sold out για τον γαυρο μεσα σε λιγες ωρες....φαντασου τι εχει να γινει...

takola είπε...

Παναγιώτη μη γουρσουζεύεις, γιατί θα είναι πισωγύρισμα μεγάλο να έχουμε επεισόδια. Για τη διαιτησία θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για τα χειρότερα, και, όπως έλεγε και ένας παλιός μας προπονητής "ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίζει και τη διαιτησία".

Panagiotis είπε...

Ε... ναι, όχι δεν θέλω να το γρουσουζέψω, απλά με έκανε μεγάλη και καλή εντύπωση, σε σημείο που αξίζει σχόλιο. Θέλω να πιστεύω ότι γίναμε άνθρωποι, όχι μόνο εμείς αλλά και όλοι οι "οπαδοί"