11/2/08

ΠΑΟΚ - Άρης 3-0


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2007-08
20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ:
Φερνάντεζ, Μελίσσης, Κνολ, Γκάβρανσιτς, Σνάουτσνερ, Βερόν, Χριστοδουλόπουλος (86' Ιλιεφ), Μπαλάφας, Γεωργιάδης (82' Λάκης), Γκονζάλες (73΄ Κωνσταντινίδης), Σάλμον.
Άρης:
Χαλκιάς, Νέτο, Καράμπελας (7' Αουρέλιο), Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νεμπλεγλέρας, Σιστόν, Γιάχιτς (81' Τιάγκο), Σανσόν, Αμορόζο (63' Ιβιτς), Κόκε.

ΣΚΟΡΕΡ:
32` Μπαλάφας, 37` Χριστοδουλόπουλος, 45` Σάλμον

Κίτρινες κάρτες: 60` Κνολ, 68` Βερόν, 69` Γκονζάλες, 85` Λάκης - 36` Αουρέλιο, 48΄ Γιάχιτς, 56` Παπαδόπουλος, 72` Κόκε

Κάβλα!
Αυτό είναι! Άμα μπαίνεις μέσα στο γήπεδο με πάθος και πίστη και λες "ό,τι και να γίνει θα κερδίσω", μόνο θηρία μπορούν να σε καταβάλλουν και όχι σκουλήκια. Σήμερα δείξαμε ότι εμείς είμαστε τα αφεντικά της πόλης, εμείς έχουμε τη στόφα της μεγάλης ομάδας, εμείς φοράμε τις φανέλες που είναι φτιαγμένες για μεγάλα πράγματα.
Άνετη νίκη, μπορούσαμε να σημειώσουμε κι άλλα γκολ, και θα ήταν όμορφο κάτι τέτοιο, η ουσία πάντως είναι ότι δείξαμε ότι δεν είμαστε σαρδέλες, είμαστε ΠΑΟΚ, και ο ΠΑΟΚ είναι φτιαγμένος για να κερδίζει, πάει και τέλειωσε.
Εντυπωσιακός για άλλη μια φορά ο κόσμος, έδειξε πόση ώθηση δίνει στην ομάδα, και η φωτογραφία που σας έχω είναι χαρακτηριστική.
Το ματς δεν αντέχει σε κριτική, ο Ρούλης μπήκε μέσα τρέμοντας, γι' αυτό λέω ότι δεν έχει σημασία ποιους παίκτες έχεις, σημασία έχει τι φανέλα φορούν αυτοί οι παίκτες. Φυσικά οι μεταγραφές βοήθησαν πολύ, με τον Γκάβρανσιτς να δεσπόζει στην άμυνα και τον Βερόν να ζωγραφίζει στο κέντρο, αλλά και παιδιά όπως ο Μπαλάφας, ο Μελίσσης και ο Γκονζάλες έδειξαν σήμερα ότι ξέρουν πολύ μπάλα και αξίζουν να φορούν τη φανέλα του ΠΑΟΚ, αρκεί βέβαια να δείχνουν πάντα τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος που έδειξαν και σήμερα.
Μπράβο σε όλα τα παιδιά, τα έδωσαν όλα, τίμησαν και τη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη με μια υπέροχη εμφάνιση, που ευελπιστούμε όλοι πως θα έχει και συνέχεια. Ο κόσμος του ΠΑΟΚ περιμένει πολλά από την ομάδα, πρέπει οι παίκτες να συνεχίσουν έτσι, γιατί έχουμε αρκετό χαμένο έδαφος να καλύψουμε.
Στόχος παραμένει η 5η θέση, σήμερα δείξαμε ότι είναι ένας δύσκολος, αλλά απολύτως εφικτός στόχος, που θα μας προσδώσει πολύ κύρος κι αυτοπεποίθηση, ενώ με τα ντέρμπι των πλέι οφς θα ζήσει η Τούμπα μια πρόσθετη σειρά από μεγάλα ντέρμπι, θα μπει χρήμα στα ταμεία και θα πάρουμε το αίμα μας πίσω απ' όλους αυτούς που δεν πίστεψαν ότι είμαστε μεγάλη ομάδα.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ!

9 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Καλά, τον Ρούλη τον κάναμε χοντρό χνέρι. Όλα τα σκουλήκια το είχαν για σίγουρο διπλό. Τι λέτε, θα πάνε στις δουλιές τους αύριο? Όσο για μας, βάλαμε μυαλό άραγε και θα συνεχίσουμε έτσι με καλές εμφανίσεις?
Ένα έχω να πω.... Είμαστε αρρωστοι. Δεν είμαστε καθόλου καλά στα μυαλά μας :-)

Panagiotis

DonMits είπε...

Όπως το είπες:

ΚΑΥΛΑ!!!

Τα λόγια είναι περιττά, αλλά τα ερπετ@ βρήκαν πάλι δικαιολογίες.

Η 3αρα Ε Τ Σ Ο Υ Ξ Ε!

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

έτσουξε πολύ τελικά!

Πολύ γουστάραμε τελικά!

oKyrios είπε...

Πρέπει να εξετάσουμε τι έφταιξε και στο Β' ο γαργαρούλης κράτησε το μηδέν. Εξηγούμαι:στο Allianz Clarina με 2-0 ημίχρονο έπεσε εξάρα. Στην Τούμπα λειτουργήσαμε συναισθηματικά και αντιεπαγγελματικά με αποτέλεσμα ο ρούλης να ξεθαρέψει και να επιχειρήσει το πρώτο ΕΥΣΤΟΧΟ σούτ στο 74' για να έχει σήμερα το θράσος να ψάχνει στη διαιτησία τα αίτια της τριάρας.Ήθελα ένα 4ο γκόλ, άν και το μάτς προσφερόταν για ρεκόρ όλων των εποχών.
Δε νομίζω ότι χτές δείξαμε πιό είναι το αφεντικό τής πόλης ούτε και αυτό θα άλλαζε άν κέρδιζαν χτές τα ερπετά. Τα αφεντικά δε βγαίνουν απο μια δυό νίκες ούτε αλλάζουν χρόνο με το χρόνο. Ισως να μή το γνωρίζουν κάποιοι αλλά η μεγαλύτεη ομάδα της Αγγλίας είναι η Λίβερπουλ και αυτό δεν το αμφισβητούν ούτε και στο Μάντσεστερ, ε τώρα άν κάποιοι πίστεψαν ότι έγιναν αφεντικά επειδή μία ή δυό χρονιές πλησίασαν την 4η θέση ντάξει και εγώ στη πρώτη δημοτικού "πλάκωνα" τον πατέρα μου και έβγαινα ο δυνατότερος τού ...πλανήτη

Ανώνυμος είπε...

Εγώ χαλάστηκα που στο δεύτερο ημίχρονο δεν έβαλαν ένα γκόλ προς την θ4 οι δικοί μας!Γιατί μας το κάνατε αυτό ρε παίδες;

NOVITO είπε...

ΜΑΣΟΥΣΑΝ ΣΙΔΕΡΑ ΧΘΕΣ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΑΚΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΛΟΥΛΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΝΑ ΓΚΟΛ ΑΚΟΜΑ.......ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥ ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΦΑΓΗ ΜΕ ΤΟΝ GAYΡΟ......

Panagiotis είπε...

Kyrios,
poly orai ta eipes.

Min pirazete ta kaimena ta skoulikia. Afiste ta na to xaroun ligo, exoun akoma psyxologika katalipa apo tin B katigoria. :-)

Sto kato kato, ti einai mia 3ara konta stis 6ares kai malista se die8nes epipedo?

Grammateas είπε...

Για το ματς με την Καλαμαριά πήραμε 10.000 εισητήρια. Πάλι στην Τούμπα θα παίξουμε... Αν δεν πάρουν διπλό και τώρα η νίκη θα έχει μόνο ψυχολογικό αντίκτυπο. Είμαστε ακόμα πολύ χαμηλά. Πάντως οι μεταγραφές αποδείχθηκαν λαχεία. Μπράβο και στο Ζήση. Το ματς με τον αρη είχε στο μυαλό του ο αθεοφοβος όταν τις έκανε...

desa είπε...

Γουστάρω τη συμπαράσταση όλης της ομάδας προς τον αρχηγό της.