9/2/08

Αλλάζουμε γιατρό


Μετά από 12 χρόνια συνεργασίας, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλάζει γιατρό. Η οικεία φυσιογνωμία του κ. Γιάννη Οικονομίδη αποτελεί παρελθόν, καθώς τη θέση του καταλαμβάνει ο κ. Γιάννης Ράλλης. Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ, επικεφαλής της ιατρικής ομάδας θα είναι ο γνωστός ορθοπεδικός κ. Παναγιώτης Γιγής.

Είναι πάντως αξιοσημείωτο ότι η αλλαγή δεν έγινε χωρίς τριβές. Με δηλώσεις του στο Goal, ο κ. Οικονομίδης εκφράζει την πικρία του γιατί δεν του έκανε την τιμή ο ίδιος ο Θόδωρος Ζαγοράκης, τον οποίο όπως τονίζει γνωρίζει όλ’ αυτά τα χρόνια και τον θεωρεί φίλο του, να του ανακοινώσει την απόλυσή του. Το παράπονο αυτό μάλλον εύλογο φαντάζει. Όσο για τους πραγματικούς λόγους αυτής της αλλαγής, μόνον υποθέσεις μπορούν να γίνουν, εφόσον η ΠΑΕ δεν θεώρησε σκόπιμο να προβεί σε οποιοδήποτε δημόσιο σχόλιο.

2 σχόλια:

+poulia είπε...

Η ΠΑΕ συμφώνησε με ιατρικό κέντρο "Διαβαλκανικό" (νομίζω), από το οποίο θα παρέχονται όλες οι διευκολύνσεις για τους επαγγελματίες και τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Θέλει να δημιουργήσει ιατρικό τιμ, που θα βρίσκεται κοντά στην ομάδα στις προπονήσεις, στα επίσημα και τα φιλικά παιχνίδια.
Η εξέλιξη είναι καλό πράγμα. Σωστή κίνηση.
Δεν ξέρω, βέβαια, τον τρόπο της αποχώρησης. Πιθανό να μην ήταν ο πρέπων. Αν, που είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ ο Οικονομίδης, θα συγχωρέσει την απρόσεχτη συμπεριφορά της διοίκησης.
ΣΚΥΛΕ ΓΕΡΑ ΜΑΖΙ ΘΑ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ ΨΗΛΑ

ΥΓ. Καλό το ιατρικό τιμ για την ομάδα, δεν λέω....
...αλλά και ο λαός θέλει τον τρελογιατρό του!!!
Ζαγοράκη, φέρε μας έναν τρελογιατρό.
Να τον τρελάνω και αυτόν, λαλαλαλα......

takola είπε...

ΟΚ. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Και ο Γιγής, απ' ό,τι ξέρω, είναι ο Number One ορθοπεδικός στη Θεσσαλονίκη, και ίσως στην Ελλάδα, συνεργαζόμασταν και προ Οικονομίδη μαζί του