4/10/08

Εργοτέλης – ΠΑΟΚ 0-0


Ψυχοβγάλσιμο


Μετά από ένα παιχνίδι σώμα με σώμα, αμφίρροπο, στενόχωρο, με τις δύο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνουν η μία την άλλη στον αγωνιστικό χώρο, Εργοτέλης και ΠΑΟΚ αναδείχτηκαν αναπόφευκτα ισόπαλες χωρίς τέρματα.


Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σήμερα αντιμέτωπος με μια ομάδα όχι μόνο καλολαδωμένη, οργανωμένη και ρονταρισμένη, όχι μόνο καλοστημένη και διαβασμένη, αλλά και με χαλύβδινη θέληση για τη νίκη. Δεν ξέρω αν ο Εργοτέλης θεωρείται υποψήφιος για υποβιβασμό, αυτό που μπορώ όμως να διαβεβαιώσω είναι ότι με τέτοια απόδοση θα βρίσκεται στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, και όχι στο δεύτερο.


Από την άλλη μεριά, εμείς δείξαμε για άλλη μια φορά ότι μας διακατέχει φέτος μεγάλη σοβαρότητα, ότι είμαστε μια ομάδα οργανωμένη, η οποία πάρα πολύ δύσκολα δέχεται γκολ, και πράγματι, ούτε σήμερα δέχτηκε, αλλά και δύσκολα βάζει. Κάποιες λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά μεταξύ του 0-0 και του… μισού-μηδέν με το οποίο θέλουμε συνήθως να κερδίζουμε, και σήμερα αυτές οι λεπτομέρειες δεν μας ευνόησαν. Εννοώ ότι μας δόθηκαν κάποιες ευκαιρίες, όχι μόνο αυτές που καταγράφονται επισήμως ως ευκαιρίες, όπως αυτή του Κωνσταντινίδη στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και κάποιες άλλες πιο «αόρατες», κάποιες ασίστ στον Μουσλίμοβιτς, οι οποίες δεν του «στρώθηκαν» καλά, ήταν λίγο άτυχος σήμερα ο Μούσλι, αν όμως του ερχόταν η μπάλα όπως ήθελε, το γκολ θα ήταν σχεδόν σίγουρο.


Πολύ σημαντική παράμετρος είναι βεβαίως και οι τραυματισμοί, ιδιαίτερα του Βιερίνια, αλλά και του Κονσεϊσάο. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αν έπαιζε ο Βιερίνια τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, δεν θα έχανε την ευκαιρία εκείνη που έπνιξε ο Σβούρας, και γενικά θα ήταν πολύ πιο απειλητικός. Από την άλλη πτέρυγα, ο Λάκης δεν μπόρεσε να συνεργαστεί ικανοποιητικά με τον Μουσλίμοβιτς, δύο φάσεις στο πρώτο ημίχρονο αναγκάστηκε να σουτάρει υπό δύσκολες συνθήκες, αντί να δώσει έγκαιρα ασίστ στον Μούσλι, φάσεις στις οποίες επίσης θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Στενοχωρήθηκα κάπως που άκουσα τον Σάντος να λέει στη συνέντευξη τύπου ότι επειδή έλειπαν οι δύο βασικοί μας ακραίοι δεν υπήρχαν οι απαραίτητοι αυτοματισμοί. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω, μόνο με έντεκα παίκτες δούλεψε ο Σάντος; Λάκης και Μουσλίμοβιτς ήταν παρόντες σε όλη την προετοιμασία, δεν μπορέσαν να δουλέψουν μαζί; Σαν να βλεπόταν πρώτη φορά στη ζωή τους μοιάζαν. Μετά το 60΄ είδαμε και το πρώτο «ανακάτεμα» της τράπουλας από την αρχή της σεζόν από τον Σάντος, καθώς τον Λάκη αντικατέστησε ο Μπακαγιόκο. Καλός ήταν ο Ιμπραΐμα, εκτός από δύναμη διαπιστώνω ότι διαθέτει και ταχύτητα, δεν μπορεί όμως να μας βγάζει σέντρες ο Μπακαγιόκο, γι’ αυτό και πιστεύω ότι έπρεπε να παίξει πιο κοντά στον Μουσλίμοβιτς, για να τον χαλαρώσει κάπως από την πίεση, και να μπορέσουν να κάνουν και κανέναν ταχύ συνδυασμό. Για να συνέβαινε όμως αυτό έπρεπε να γυρίσει το σύστημα σε 4-4-2, κι απ’ ό,τι αποδείχτηκε, ούτε γι’ αυτό ήταν έτοιμος ο Σάντος. Ομολογώ ότι δεν γνωρίζω πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να στήσεις μια ομάδα, δεν ξέρω πώς γίνεται μια καλοκαιρινή προετοιμασία, αλλά, για να είμαι ειλικρινής, θα περίμενα από τον Σάντος να έχει δουλέψει κι άλλα συστήματα εκτός από το 4-2-3-1 που παίζει με τους συγκεκριμένους έντεκα παίκτες. Μπορούσε να τραβήξει δεξί χαφ τον Βερόν και να βάλει τον Μπακαγιόκο δίπλα στον Μουσλίμοβιτς. Θεωρώ ότι θα απέδιδε καλύτερα. Επίσης την αλλαγή Ίβιτς-Αθανασιάδη έπρεπε να την κάνει νωρίτερα, (δεν κατάλαβα τι νόημα είχε στο 90΄, καθυστέρηση έκανε;) γιατί βλέπω ότι ο Ίβιτς ζορίζεται. Επίσης είναι γεγονός ότι έχουμε κάποιο πρόβλημα φυσικής κατάστασης, το οποίο το δικαιολογώ για τον Πάμπλο Γκαρσία, αλλά για τον Βερόν και τον Ίβιτς ειλικρινά δεν το κατανοώ. Γιατί μένουν από δυνάμεις; Τους πήραν τα χρόνια, ή μήπως δεν δουλεύουν αρκετά; Μάλλον το δεύτερο θα συμβαίνει. Ας προσέξουν λοιπόν, ας βελτιωθούν – για τον Γκαρσία το θεωρώ αυτονόητο κι αναμενόμενο – για να μπορούμε να διεκδικούμε τη νίκη και στα 90 λεπτά, και να μην παρουσιάζουμε μια κοιλιά στο τέλος και κινδυνεύουμε και να δεχτούμε γκολ.


Κατά τ’ άλλα, το αποτέλεσμα δεν είναι κακό, διατηρούμαστε αήττητοι, με άμυνα γρανίτη, και προχωρούμε. Είναι μόνο κρίμα για τη μνήμη των παιδιών, που δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε, το θέλαμε και γι’ αυτό τον επιπρόσθετο λόγο ,όπως δήλωσε πολύ σωστά και ο Σάντος. Έχουμε τώρα δυο βδομάδες να δουλέψουμε σκληρά για να βελτιωθούμε και να πάρουμε το ντέρμπι με τον βάζελο, για να βουλώσουμε και στόματα.


ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ!


Συνθέσεις:
Εργοτέλης:
Δασκαλάκης, Πλάσενγκερ, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ, Φερνάντες, Κορδουνούρης, Τζούνιορ (76’ Φραγκουλάκης), Γραμμόζης, Ρομάνο (83’ Ροτζέριο Μάρτινς), Κουτσιανικούλης (76’ Βακουφτσής), Ογκουνσότο.
ΠΑΟΚ:
Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Δάρλας, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Γκαρσία, Βερόν, Λάκης (62’ Μπακαγιόκο), Ίβιτς (89’ Αθανασιάδης), Κωνσταντινίδης (70’ Γεωργίου), Μουσλίμοβιτς.

Διαιτητής:
Δαλούκας (Θεσσαλίας)

Κίτρινες:
38’ Φερνάντες, 55’ Ογκουνσότο, 75’ Ρομάνο, 80’ Χίμπλινγκερ - 28’ Ιβιτς, 55’ Δάρλας, 82’ Σνάουτσερ

9 σχόλια:

palalos είπε...

δεν ηταν ο ΠΑΟΚ που θελαμε...αλλα ολα στο προγραμμα ειναι....τωρα θελει δουλεια για νικη με τον λαγο...

+poulia είπε...

Έτσι είναι αδέρφια, την μία θα πηγαίνει η μπάλα δοκάρι και μέσα, την άλλη δοκάρι και έξω. Δεν τρέχει τίποτα ΠΑΟΚ είσαι.
Βέβαια, θεωρώ ότι στο 15' αδίκως έκοψε, ως οφ σάιντ, τον Ζλάταν που βγήκε τετ α τετ...

Για το επόμενο ματς θέλω αίμα, δάκρυα και ιδρώτα από τους 14 ποδοσφαιριστές μας που θα αγωνιστούν!!!

DonMits είπε...

Η μεγάλη αλλαγή που συντελείται στον ΠΑΟΚ είναι ότι κανένας μας δεν είναι ευχαριστημένος με το Χ!!!

Εκεί που πέρσι πήραμε 6 βαθμούς σε 15 εκτός έδρας εξορμήσεις, τώρα έχουμε ήδη 7 και γκρινιάζουμε που δεν είναι 9!

Συνεχίζουμε, δεν τρέχει τίποτα, συμφωνώ στο ότι το αποτέλεσμα είναι ΟΚ και ότι το μόνο κρίμα είναι ότι δεν μπορέσαμε να αφιερώσουμε τη νίκη στα αδικοχαμένα αδέρφια μας...

Stepas είπε...

Συμφωνώ σε όλα. Αυτά ακριβώς σκεφτόμουν κι εγώ.

Πράγματι η διαφορά ανάμεσα στο 1-0 και το 0-0 ειναι απειροελάχιστη για τον φετινό ΠΑΟΚ. Αν σε κάποια ματς δεν μας βγουν οι φάσεις για γκολ, τότε θα κινδυνεύουμε να αφήνουμε βαθμούς. Πάντως κόντρα στον Εργοτέλη το αποτέλεσμα ήταν καλό. Είναι πολύ καλή ομάδα, όπως σωστά λες.

Ο Σάντος ούτε ρισκάρει, ούτε μπορεί να κάνει καλό "κοουτσάρισμα" κατά τη διάρκεια του ματς και να φέρει τα πάνω κάτω. Πηγαίνει με μπούσουλα, βαδίζει πάντα πάνω σε αυτά που αυτός ξέρει καλά. Δεν ρισκάρει, δεν πειραματίζεται. Αυτό έχει τα αρνητικά του, έχει και τα θετικά του. Εγώ νομίζω ότι όπως τις έχω δει τις ομάδες μέχρι στιγμής, θα μπούμε άνετα στα πλέι-οφ και εκεί θα κριθεί το αν θα πάμε στο ΟΥΕΦΑ. Αυτή η τακτική του Σάντος δηλαδή, μπορεί να είναι ψυχοβγαλτική, αλλά πιστεύω θα αποδειχθεί αποτελεσματική για το στόχο που έχουμε θέσει. Γι'αυτό και σε καμία περίπτωση δεν γκρινιάζω και δεν θα γκρινιάξω για τις αδυναμίες του Πορτογάλου που ανέφερα παραπάνω.

Ο Μουσλίμοβιτς ήταν άτυχος αλλά και λίγο απρόσεχτος. Θα μου πεις βέβαια τι να πρωτοκανει κι αυτος αφού δεν εχει στήριγμα. Σωστό κι αυτο. Αλλά προχτες, ειδικά σε μία πάσα του Βερόν και σε μία του Ίβιτς έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτικός. Θα έβαζε το γκολάκι σε μία από τις δύο και τώρα θα ήμασταν καβάλα. Δεν πειράζει όμως! Πάμε με τον ΠΑΟ τώρα να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε!

Τα λέμε φίλε!

Panagiotis είπε...

Αυτό που με στεναχωράει κάργα είναι τό ότι χωρίς Βιερίνια και Κονσεϊσάο η ομάδα έχει πρόβλημα ανάπτυξης από τα πλάγια. Ελπίζω να ήταν περιστασιακό και όχι κάτι το μόνιμο.

Δεν είμαι ευχαριστημένος με τη ισοπαλία, αλλά προσωπικά δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος όταν δεν νικά ο ΠΑΟΚ, άσχετα με ποιόν παίζει.

takola είπε...

Proxwrame kai den masame, paidia!
Pame gia th nikh enantia sto Bazelo!!

dreadzone είπε...

Θα συμφωνήσω με τον donmits, αυτή είναι όντως η μεγάλη διαφορά του φετινού ΠΑΟΚ. Σε ένα παιχνίδι που πολλοί παίκτες βρέθηκαν σε μέτρια βραδιά, θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη αφού κάναμε περισσότερες ευκαιρίες από τα δύο προηγούμενα ματς που είχαμε κερδίσει αμφότερα με 1-0. Παίξαμε απέναντι σε μία καλή και πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, ίσως την πιο δυνατή μετά την ΑΕΚ με βάση την μεχρι τώρα εικόνα των ομάδων. Σίγουρα πιο δυνατή του ΟΦΗ της 1ης αγωνιστικής. Μην ξεχνάμε ότι ο Εργοτέλης είχε πετύχει 6 γκολ σε 3 ματς, δηλ. 2 γκολ μ.ο.
Ο Σάντος με το αμυντικογενές σχήμα κατάφερε να ακυρώσει το πλεονέκτημα ταχύτητας των Ογκουνσότο και Κοτσιανικούλη. Το πόσο γρήγορη και επικίνδυνη ομάδα είναι ο Εργοτέλης φάνηκε σε μια φάση στο Β' ημ. όταν από δικό μας κόρνερ παραλίγο θα τρώγαμε γκολ.
Τα θετικά ήταν η διατήρηση του 0 στην άμυνα, η βελτίωση στα στημένα και ο χαρακτήρας που έδειξαν στο Β' ημ. παίζοντας καθαρά για τη νίκη.
Στα αρνητικά θα έβαζα την κακή συνεργασία Λάκη-Μουσλίμοβιτς και την προβληματική ανάπτυξη στο Α' ημ.
Πρέπει να αναφέρουμε ωστόσο και τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο, να μην το ξεχνάμε αυτό.
Ατομική κριτική παικτών:

Χαλκιάς: Σταθερότατος για ακόμα μία φορά, δεν έκανε την πολύ μεγάλη επέμβαση αλλά όποτε χρειάστηκε να επέμβει ήταν εκεί με σημαντικότερη απόκρουση στο 83'. Άψογος.
Βαθμός: 7.5

Σνάουτσνερ: Για άλλη μια φορά είχε άριστες τοποθετήσεις και καλές αμυντικές επεμβάσεις. Για άλλη μια φορά έκανε πολλά κλεψίματα και έβγαλε την ομάδα στην αντεπίθεση. Επιθετικά είχε πολύ καλές εμπνεύσεις αλλά τον πρόδωσαν οι κακές πάσες του.
Βαθμός: 7

Δάρλας: Κέρδισε τις περισσότερες μονομαχίες του, αλλά έχασε και μερικές. Επιθετικά δεν ήταν το ίδιο δραστήριος με προηγούμενες εμφανίσεις του αλλά αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο ότι ο ΠΑΟΚ ανπτυσσόταν κυρίως από δεξιά. Δειχνει πως είναι σταθερή αξία.
Βαθμός: 7

Κοντρέρας: Για άλλη μια φορά είχε καίριες αμυντικές επεμβάσεις με εξαίρεση 1-2 φάσεις. Ήταν σχεδόν πάντα εκεί που έπρεπε αλλά δεν αρκέστηκε μόνο στα αμυντικά του καθήκοντα, προσπάθησε να βγάλει την ομάδα μπροστά, χωρίς να τα πάει άσχημα. Έχασε την μεγάλη ευκαιρία στο 2' να χριστεί ξανά σκόρερ μετά την έξοχη εκτέλεση του Γκαρσία αλλά έδειξε αιφνιδιασμένος.
Βαθμός: 8

Μαλεζ'ας: Για ακόμη μία φορά ο Στέλιος ανασταλτικά ήταν άξιος παρτενέρ του Κοντρέρας. Το ύψος και η ταχύτητά του είναι τα δύο σημαντικά προσόντα του που τον βοήθησαν να ανταπεξέλθει πολύ καλά στα αμυντικά του καθήκοντα, τόσο στον αέρα όσο και χαμηλά. Δεν είχε βέβαια και κάποιον επιθετικό κλάσης να αντιμετωπίσει αλλά σημασία έχει ότι δεν έκανε λάθη. Θα πρέπει να βελτι΄ωσει λίγο τις μονοκόμματες απομακρύνσεις του γιατί συνήθως καταλήγουν σε πόδια αντιπάλων. Ίσως να είναι και θέμα εμπειρίας. Από κει και πέρα δημιουργικά δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο.
Βαθμός: 7

Γκαρσία: Είχε μία πραγματικά επιβλητική παρουσία. Είναι προσωπικότητα και φαινόταν αυτό από χιλιόμετρα. Βέβαια η έλλειψη ταχύτητας τον πρόδωσε και πάλι σε κάποιες φάσεις ενώ δεν απέφυγε και κάποιες λάθος μεταβιβάσεις. Γενικά όμως κέρδισε κατά κράτος τους αντιπάλους του στις προσωπικές μονομαχίες και βοήθησε να βγει ο ΠΑΟΚ στην κόντρα. Οι εκτελέσεις του από τα στημένα δημιούργησαν επικίνδυνες καταστάσεις στην αντίπαλη εστία και είναι κρίμα που καμία από αυτές δεν μετουσιώθηκε σε γκολ. Από τους διακριθέντες στο Παγκρήτιο.
Βαθμός: 7.5

Βερόν: Είχε κάποιες εκλάμψεις στο παιχνίδι του, ειδικά στο ξεκίνημα των δύο ημιχρόνων αλλά ο Σάντος μάλλον περίμενε περισσότερα από αυτόν. Του έλλειψαν τα "τρεξιματα", έχασε αρκετές φορές την μπάλα ενώ ανασταλτικά ήταν κάπως ανεμικός. Παρόλα αυτά έχει το προσόν να "διαβάζει" καλα τις φάσεις και αυτό τον βοήθησε για ακόμη μία φορά να κάνει αρκετά κλεψίματα. Η καλύτερη στιγμή του ήταν γυρω στο 50', όταν έκλεψε πολύ ωραία τη μπάλα και έπειτα έδωσε τη σωστή πάσα στο σωστό χρόνο στον Μουσλίμοβιτς ο οποίος σπατάλησε τη μεγάλη ευκαιρία. Στα θετικά ότι δεν χάνει την ψυχραιμία του.
Βαθμός: 7

Λάκης: Στο Α' ημ. πρωταγωνίστησε σε αρκετές φάσεις από δεξιά, αφού από εκείνη την πλευρά κυρίως επιτείθετο ο ΠΑΟΚ. Παρολα αυτά δεν μπόρεσε να βγάλει καμία μεγάλη ευκαιρία και ο λόγος ήταν κυρίως πως είχε κακές επιλογές. Σε δύο τουλάχιστον περιπτ'ωσεις, θα μπορούσε με σωστή πάσα να βγάλει τετ-α-τετ τον Μουσλίμοβιτς αλλά αντ'αυτού προτίμησε να κρατήσει τη μπάλα και να κάνει σουτ που δεν είχαν τύχη. Η μοναδική φάση που έδειξε την κλάση του ήταν στο 48' που κλεισμένος στη γωνία από δύο αντιπάλους κατάφερε με θαυμάσια τρίπλα να τους ξεφύγει και να πάρει φάουλ. Έδειξε πως έχει πρόβλημα συνεργασίας με τον Μουσλίμοβιτς. Του δόθηκε η ευκαιρία να πάρει θέση στο βασικό σχήμα, αλλά μάλλον την πέταξε.
Βαθμός: 6

Κωνσταντινίδης: Ο αρχηγός ήταν φιλότιμος για ακόμη μία φορά. Παρότι επιθετικά δεν φάνηκε ιδιαίτερα, ήταν αυτός που έβγαλε την καλύτερη φάση του ΠΑΟΚ στο Α' ημ. Λόγω και ηλικίας του λείπουν τα απαραιτητα προσόντα του πλάγιου χαφ-εξτρέμ, αλλά ματώνει τη φανέλα και είναι αρκετά ουσιαστικός. Στο Β' ημ. κρατήθηκε πιο πίσω για να υποστηρίζει το Δάρλα και μετά από κα΄ποιο σημείο φαινόταν κουρασμένος.
Βαθμός: 6.5

Ίβιτς: Φαινόταν μπλοκαρισμένος από την άμυνα του Εργοτέλη. Έχασε αρκετές φορές τη μπάλα και δεν βοήθησε στην επιθετική ανάπτυξη όσο έπρεπε. Επιτελικά κατάφερε να βγάλει δύο υπέροχες κάθετες πάσες στον Μουσλίμοβιτς, στην πρώτη υποδείχτηκε λανθασμένα οφσάιτ και στη 2η ο Μουσλιμ. δεν έκανε καλό κοντρόλ. Πρέπει να μπαίνει πιο δυνατά στις μονομαχίες γιατί το Σάββατο τις έχασε τις πιο πολλές. Δεν ξέρω αν πρέπει να κάνει μυική ενδυνάμωση γι'αυτό τον σκοπό. Το θετικό είναι ότι γυρίζε πίσω και βοηθούσε στην άμυνα. Επιθετικά ήταν ακίνδυνος.
Βαθμός: 6.5

Μουσλίμοβιτς: Ακόμα και όταν βρίσκεται σε μέτρια μέρα, όπως το Σάββατο, φαίνεται ότι είναι παίκτης μεγάλης κλασης. Η ΟΥΕΦΑ πρέπει να τον παραθέσει ειδικό αφιέρωμα για να εξηγήσει την τεχνική του στην κίνηση που κάνει και βάζει πλάτη τον αντίπαλο αμυντικό. Είχε έναν άχαρο ρόλο ως μοναχικός επιθετικός και δίνει επιθετικό ¨οξυγόνο¨με το σπάσιμο της μπάλας. Κατάφερε πα΄λι να κάνει την παρουσία του ιδιαίτερα αισθητή. Έδωσε μεγαλές μάχες με τον Φερνάντες και βγήκε νικητής σε αρκετές. Έκανε όμως υπερβολικά πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις του - κυρίως προς τον Λάκη - με τον οποίο δε φάνηκε να έχουν καθόλου καλή συνεργασία και αυτό πρέπει να το κοιτάξει ο Σάντος. Τις προηγούμενες φορές ήταν αυτός που ξελάσπωνε την ομάδα, τώρα έχασε τις 2-3 πολύ καλές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν. Η μοίρα του επιθετικού.
Βαθμός: 7

Μπακαγιόκο: Ήταν πιο δραστήριος από τον Λάκη αλλά δεν έδωσε για ακόμη μία φορά το κάτι παραπάνω.

Γεωργίου: Επιβεβαίωσε αυτούς που λένε ότι είναι παίκτης με πλούσια τεχνικά προσόντα. Το ένα και μοναδικό κόρνερ που εκτέλεσε, ήταν το καλύτερο του ΠΑΟΚ μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα με διαφορά από το δεύτερο. Ανασταλτικά έδειξε επίσης ότι είναι καλός. Εκει που έδειξε αδυναμία ήταν στο ενας-με-ένας. Εμένα με έδειξε ότι μπορεί να σταθεί. Κάτι παραπάνω θα ξέρει ο Σάντος όμως.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΤΑΚΟΛΑ,

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΑΝΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ.
ΕΙΜΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΨΙΘΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΠΑΡΩΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΞΕΙ 0-0 ..... and everybody is happy!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΑΥΤΗ ΕΔΡΑ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ 'Ο' ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΗΤΤΗΤΟΙ.
ΠΟΛΥ ΒΟΛΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ.

ΜΕ ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ,

LYKOS_4

PS. ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΥ Η ΜΠΑΓΕΡΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ, ΣΤΟ ΑΛΗΣΜΟΝΗΤΟ ΕΚΕΙΝΟ 0-0. . . . .
ΑΛΛΑ ΓΙ` ΑΥΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΥ.

takola είπε...

Αδελφέ, ματς-παρωδία δεν μπορώ καν να το φανταστώ. Όμως είτε ισοπαλία λήξει, είτε διπλό, σίγουρα πολλοί θα φωνάξουν για στημένο. Εγώ πιστεύω ότι είναι ένα ντέρμπι ανοιχτό και στα τρία σημεία, οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Είτε 0-0 λήξει, είτε 0-1, δεν θα σημαίνει αυτομάτως ότι υπάρχει κάτι ύποπτο. Αν όμως δεν ματώσουμε τη φανέλα, αν δεν πέσουν κορμιά μες στον αγωνιστικό χώρο, τότε ναι, κάτι θα βρωμάει.

ΠΑΟΚ-Μπάγερν... Με συγκίνησες. Όπως όμως λες κι εσύ, ήταν η ρεβάνς που έμεινε αξέχαστη. Θα ασχοληθούμε τότε, λοιπόν.