2/10/08

ΝΤΡΟΠΗ, ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΗΣ "ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑΣ ΑΡΧΗΣ"

Αντιγράφω από δελτίο τύπου της 30ης Σεπτεμβρίου 2008:

"Η Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague κάλεσε σε απολογία τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΟΦΗ, BARCAUAN COSMIN κατόπιν αυτεπάγγελτης παρακολούθησης του video του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΟΦΗ-ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διότι στο 39΄ λεπτό του αγώνα συμπεριφέρθηκε αντιαθλητικά και βάναυσα κατά του αντιπάλου ποδοσφαιριστή F. BELLUSCHI . Το περιστατικό αυτό διέλαθε της προσοχής του διαιτητή. "

Όχι δεν λείπει τίποτα. Αυτό είναι όλο. Για τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Άρης VITOLO ουδεμία αναφορά. Μόνο όποιος χτυπάει παίκτη του Ολυμπιακού καλείται σε απολογία! Για τους υπεύθυνους της "διοργανώτριας αρχής" (μη χέσω) της Superleague ο ποδοσφαιριστής BELLUSCHI (ξέρουν μέχρι και την ακριβή γραφή του ονόματος) έχει μεγαλύτερη αξία από τον ποδοσφαιριστή VIERINHA. Ο οποίος Μπελούτσι, παρεμπιπτόντως, δεν έπαθε τίποτα από το μαρκάρισμα, απ' ό,τι έμαθα! Ενώ ο Βιερίνια μένει τουλάχιστον δυόμισι μήνες εκτός! Λοιπόν, μ' αυτούς τους καραγκιόζηδες που έχουμε να κάνουμε, ένα έχω να πω:

Μάκη Γκαγκάτση,
πάρε το video και χώσ' τους το αυτεπάγγελτα στον κ@#ο!


ΥΓ. Πού είναι ο ΠΣΑΠ; Οέο;

5 σχόλια:

dreadzone είπε...

Έτσι είναι, δύο μέτρα και δύο σταθμά
Αλλά όχι κι έτσι!!
Ουτε τα προσχήματα δεν κρατάνε!

takola είπε...

Ούτε που τους ένιαξε τι έγινε στους άλλους αγώνες. Αφού προασπίστηκαν τα δικαιώματα του Θρύλου, εκπλήρωσαν τα καθήκοντά τους προς το (δύσμοιρο) ελληνικό ποδόσφαιρο...

ΑΙΣΧΟΣ, ΡΕΕΕ!

+poulia είπε...

Ρε γαμώτο, τυφλοί είναι εκεί μέσα; Εσύ Αντωνιάδη πουστοβάζελε, πέρσι με τον ΓΧ ξεσκίστηκες στις ανακοινώσεις...
Αδέρφια, κάντε υπομονή και θα τους πληρώσουμε με αυτό που τους πονάει.
Ο ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ
Να 'ναι καλά η Κύπρος (με τις προπονητάρες της) που ξεβράκωσε όλους τους αθηναίους και μας έδειξε ποιοι πραγματικά είναι.

Panagiotis είπε...

Δεν πειράζει, ο κόσμος μαλάκες δεν είναι και βλέπει τι γίνεται. Τους έχω σιχαθεί τους υπαλληλίσκους του κώλου. Κοίτα, τον Μπελούσι ο Γαύρος τον πλήρωσαν τόσα φράγκα και ακόμα δεν απέδωσε, να μην προστατέψουν την επένδυση που έκανε ο μεγαλύτερος κομπάρσος του Τσάμπιονς Λήγκ? Ο Βιερίνια δανεικός είναι, παίζει σε μιά ομάδα εκεί στη Βουλγαρία, ποιός τον γαμάει?

Και τώρα κάτι στατιστικά, έτσι για να γελάσουμε λίγο:

Στατιστικά Γαύρου στην Ευρώπη
1960 - 2007: 47 χρόνια Ευρώπη
Εκτός έδρας παιχνίδια: 47
Ρεκόρ: 1-10-36
Συντελεστής τερμάτων: 32-105

συμπέρασμα δηλαδή 1 εκτός έδρας νίκη κάθε 47 χρόνια.

takola είπε...

ΧΑ χα χα!!
ΜΙΑ νίκη σε 47 χρόνια!
Απίστευτο!