9/11/08

ΠΑΟΚ - Πανιώνιος 2-0


Νίκη κορυφής

Και να που μετά από εννιά ολόκληρες αγωνιστικές ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας, και μάλιστα αήττητος! Πέντε ολόκληρους βαθμούς πάνω από τον Παναθηναϊκό των δισεκατομμυρίων και την ΑΕΚ! Απομένει βέβαια το ντέρμπι των δύο πρωτευουσιάνων, αλλά η ουσία είναι ότι ο ΠΑΟΚ πάει καλύτερα απ' όσο θα φανταζόταν ίσως και ο πιο αισιόδοξος οπαδός του. Γιατί; Γιατί είναι μια ομάδα δεμένη, καλοδουλεμένη, και με καλή χημεία. Η δουλειά που έγινε στις μεταγραφές του καλοκαιριού ήταν σπουδαία. Πήραμε ακριβώς αυτά που χρειαζόμασταν, όχι μόνο σαν ποδοσφαιρικά προσόντα παικτών, αλλά και σαν ψυχολογία. Και μάλιστα, στις καλύτερες δυνατές τιμές. Ύστερα κάναμε μια καλή προετοιμασία, μεθοδική, και εμφανιστήκαμε έτοιμοι ήδη από την πρώτη αγωνιστική. Οι παίκτες ξέρουν πώς ακριβώς να κινηθούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο, συνεργάζονται καλά μεταξύ τους, όλα κινούνται με σύστημα και πρόγραμμα. Κάντε τώρα τις συγκρίσεις με άλλες ομάδες και θα καταλάβετε γιατί ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος.

Απόψε ο ΠΑΟΚ δεν ήταν και στην καλύτερή του μέρα, προσωπικά όμως δεν φοβήθηκα ούτε στιγμή ότι θα χάναμε τη νίκη. Είχαμε εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, πειθαρχία στην άμυνα και γενικά στην ανασταλτική λειτουργία, κι από τη στιγμή που στο πρώτο μισάωρο ο Πανιώνιος δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που του δόθηκαν (5΄ Ρεκόμπα, 28΄ Εστογιάνοφ), δεν υπήρχε περίπτωση να στραβώσει κάτι, ιδιαίτερα μάλιστα όταν στο 33΄ ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με πέναλτι που κέρδισε ο Κονσεϊσάο και εκτέλεσε ο Ίβιτς. Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι ο Πανιώνιος μπήκε ορμητικά μέσα στο γήπεδο, ο ΠΑΟΚ όμως έκλεινε καλά τους χώρους, και ιδιαίτερα μετά την είσοδο του Γκαρσία στο 59΄ κυριάρχησε στο χώρο του κέντρου και κατάφερε να υποτάξει σχετικά εύκολα τον Πανιώνιο.

Σήμερα μου άρεσε ιδιαίτερα η κυκλοφορία της μπάλας. Καταφέρναμε να κρατάμε για ώρα την μπάλα στα πόδια μας, να ελέγχουμε έτσι το ρυθμό και να μπορούμε να εκφράζουμε περισσότερες επιθέσεις. Αυτό που δεν μου άρεσε ήταν ο τρόπος που κάναμε αυτές τις επιθέσεις. Απόψε επιστρέψαμε σ' ένα περσινό κουσούρι, δηλαδή δίναμε τις πάσες στα πόδια του συμπαίκτη (ενίοτε και πίσω του), και όχι στο κενό χώρο μπροστά του. Δεν βγήκαν αυτές οι πολυσυζητημένες κάθετες πάσες (στον κενό χώρο, εννοείται), όπως επίσης δεν βγήκαν και επιθέσεις από τα πλάγια, οι οποίες, ως γνωστόν, ανοίγουν τις άμυνες. Χρειαζόμαστε ακόμα δουλειά στη συνεργασία Βερόν-Ίβιτς με τον Μουσλίμοβιτς, για να μπορεί ο τελευταίος να παίρνει την μπάλα σε θέσεις επικίνδυνες για γκολ, και όχι στο κέντρο. Από τα άκρα έχουμε πρόβλημα, γιατί ο μεν Κονσεϊσάο όσο πάει ανεβαίνει, από την άλλη πλευρά όμως το κενό του Βιερίνια έχει μείνει δυσαναπλήρωτο. Ο Λάκης ήταν η δυσάρεστη έκπληξη απόψε, όχι τόσο γιατί δεν έπαιξε καλά (αυτό θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα), αλλά γιατί φάνηκε αδιάφορος σε βαθμό πρόκλησης. Σαν να μην νοιάζεται για τον ΠΑΟΚ και περιμένει πότε θα αποδεσμευθεί. Ίσως κάτι περισσότερο να ξέρει ο ίδιος, η ουσία όμως είναι ότι όποιος φορά την τιμημένη φανέλα θα πρέπει να την ματώνει, όχι να τεμπελιάζει.

Το ευχάριστο πάντως είναι ότι, ακόμα και μ' αυτές τις αδυναμίες, καταφέραμε να νικήσουμε. Ο Κονσεϊσάο ήταν για άλλη μια φορά ο ηγέτης, κάνει κάποιες καταχρήσεις με την μπάλα, αργεί την πάσα, αλλά είναι ψυχάρα και μοχλός ανάπτυξης, μπορεί να πάρει την μπάλα και να την κουβαλήσει γρήγορα-γρήγορα προς την αντίπαλη περιοχή, κάτι που ούτε ο Βερόν, ούτε ο Ίβιτς το κάνουν, το μεγάλο κέρδος όμως είναι ο Μπακαγιόκο, τον οποίο πλέον πολύ θα δυσκολευτεί να βγάλει ο Σάντος από την ενδεκάδα. Πιστεύω ότι και στο Καραϊσκάκη βασικός θα είναι, μάλλον στη θέση του Λάκη. Μιλάμε για πάρα πολύ δουλειά μέσα στο γήπεδο, σκυλί πραγματικό, ή μάλλον γαϊδούρι, γιατί ο Ιμπραΐμα δεν καταλαβαίνει και πολλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αμάσητος. Οδοστρωτήρας σωστός. Δεν ξέρω, δεν τον έχω δει ποτέ από κοντά, ούτε έχω πρόχειρο τη στιγμή αυτή το ύψος του, έχω όμως την αίσθηση ότι αν τον συναντήσω καμιά φορά τυχαία στο δρόμο θα τρομάξω. Καταπληκτικά σωματικά προσόντα το παλικάρι, όχι μόνο στη δύναμη, αλλά και στην ταχύτητα. Μπράβο του!

Όσον αφορά στην αμυντική λειτουργία, νομίζω ότι ο Δάρλας είχε αρκετά προβλήματα απόψε, με αντιπάλους χαρισματικούς, είναι αλήθεια, με αποτέλεσμα να τον αδειάζουν, να βγαίνει ο Μαλεζάς να τον καλύψει στο αριστερό άκρο, εκεί όμως και με την μπάλα κάτω είναι ακόμα περισσότερο ευάλωτος ο Στελάρας, οπότε τον "σακούλιασαν" κι αυτόν δυο-τρεις φορές αυτοί οι πραγματικά σπουδαίοι ποδοσφαιριστές, ο Ρεκόμπα και ο Εστογιάνοφ, αλλά δεν φταίει ο Στελάρας, επαναλαμβάνω τον αφήναν εκτεθειμένο ο αριστερός μπακ, αλλά και οι αμυντικοί χαφ σε κάποιες περιπτώσεις. Ο Κοντρέρας ψιλοκαλός μου φάνηκε, δε νομίζω όμως ότι έχει επανέλθει στα επίπεδα που βρισκόταν πριν μας φύγει για Αμερική για το προ Κόπα Αμέρικα. Κουρασμένος φαίνεται, χλωμός. Ας ελπίσουμε να του περάσει γρήγορα.

Να αναφερθώ και στον Ίβιτς, όχι τίποτ' άλλο, αλλά βλέπω ότι και με τον Ηρακλή και απόψε κάποιοι τον έβαλαν στο μάτι, ότι δεν αποδίδει, δεν προσφέρει και άλλα σχετικά. Δεν ξέρω, ίσως σχετικά με τα λεφτά που παίρνει να πρέπει να βελτιώσει κι άλλο την απόδοσή του, άλλωστε όλοι πρέπει να βελτιώνονται, γενικά όμως εγώ βλέπω ότι ο Ίβιτς προσφέρει σημαντικά στο χώρο του κέντρου, και μαρκάρει, και παιχνίδι μοιράζει, απλά είναι κάπως αργός και κάπως μέτριας φυσικής κατάστασης. Κάπου δηλαδή αυτά που ισχύουν και για τον Βερόν, με τη διαφορά βέβαια ότι η τεχνική κατάρτιση του Ματίας είναι σε άλλο επίπεδο, διαστημικό. Γενικά πάντως η προσφορά του Ίβιτς είναι θετική. Εμένα αυτό που με εκνεύρισε σήμερα ήταν η τάση του να πέφτει συνέχεια κάτω και να κάνει θέατρο. Είναι μάστιγα του ελληνικού ποδοσφαίρου αυτό, και δεν έχει άδικο ο Λίνεν που το στηλίτευσε στη συνέντευξη τύπου, άσχετα αν ήταν πολύ υπερβολικός στις εκφράσεις του. Δεν ξέρω, πρέπει να συσταθεί μια ανεξάρτητη επιτροπή που θα ασχοληθεί με το συγκεκριμένο ζήτημα, θα αρχίσει να τιμωρεί εκ των υστέρων ποδοσφαιριστές- θεατρίνους, ώστε να εξαλειφθεί σιγά-σιγά το φαινόμενο. Πρέπει όμως όλοι να βοηθήσουμε, να κράζουμε τους παίκτες που κάνουν θέατρο, και όχι τόσο τους διαιτητές. Σίγουρα ούτε κι απόψε είχαμε καλή διαιτησία, κάπου όμως νομίζω ότι γινόμαστε υπερβολικοί όταν ισχυριζόμαστε ότι ο ΠΑΟΚ αδικήθηκε, ή ακόμα περισσότερο, ότι αδικείται γενικά φέτος. Δε νομίζω να ισχύει κάτι τέτοιο. Ας ασχοληθούμε με την ομάδα μας, κι ας αφήσουμε τη διαιτησία. Εγώ θα χαρώ να πάμε να παίξουμε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη έτσι, ώστε να αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει και τη διαιτησία για να μας υποτάξει. Θα σημαίνει ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Περιμένουμε με ανυπομονησία την άλλη Κυριακή, λοιπόν.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ (Φερνάντο Σάντος):
Χαλκιάς, Σνάουτσερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Δάρλας, Βερόν, Ίβιτς (86' Μπαλάφας), Λάκης (59' Γκαρσία), Κονσεϊσάο, Μπακαγιόκο (88' Αραμπατζής), Μουσλίμοβιτς

Πανιώνιος (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Κοντοές, Μαϊστόροβιτς, Λάνγκαμπ, Κουτσόπουλος, Μάκος, Μανιάτης, Σκούφαλης (61' Μπάρκογλου), Εστογιανόφ, Ρεκόμπα (75' Γουνδουλάκης), Γκονσάγκα (70' Ντελούρα)

ΣΚΟΡΕΡ: 36΄ Ιβιτς (πεν.), 93΄ Μουσλίμοβιτς

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 44΄ Δάρλας, 71΄ Βερόν, 92΄ Χαλκιάς - 28΄ Λανγκαμπ, 27΄ Εστογιάνοφ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Β. Παμπορίδης

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Πανιώνιος ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε μέχρι τώρα.
Ο Εστογιάνοφ είναι παικταράς.Σαν σεληνιασμένος έπαιζε!Ο Γκαρσία είναι άρχοντας στο κέντρο.Δεν περνάει τίποτα!
Θα πρέπει να πούμε και ένα μεγάλο μπράβο στον Σάντος ο οποίος παραδίδει μαθήματα προπονητικής καθώς παίζει με μια 11αδα, έχοντας πολλές ελείψεις και χωρίς αξιόλογο πάγκο.
Για την διαιτησία έχεις δίκιο.Ευνοηθήκαμε αλλά και μας αδίκησε χθες.Ο Παμπορίδης τα είχε χαμένα χθες.
Ο Μούσλι είναι συγκινητικός

Ζλάταν αλάνι γ@@α το λιμάνι
Ζλάταν αλήτη γ@@α τους το σπίτι!!!

ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΕΡΑ

Panagiotis είπε...

Τάκολα, ένα πράγμα έχω να πω. Καλά θα πω και κάνα δυό άλλα.
Πρώτος και αήττητος.

Δεν παίξαμε και την καλλίτερή μας μπάλα αλλά πάλι καταφέραμε να κερδίσουμε. Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι κατά διαστήματα κάνουμε χοντρά λάθη στις πάσες μας, μάλιστα αβίαστα.

* Ο Ίβιτς σαν να μου φάνηκε ότι έκανε το καλλίτερό του παιχνίδι μέχρι τώρα.
* Ο τραυματισμός του Βιερίνια μας έχει κάνει μεγάλη ζημιά. Ελπίζω να γίνει καλά ο μικρός, γι' αυτόν πιό πολύ το λέω.
* Ο Κονσεϊσάο μέχρι τώρα είναι μία ευχάριστη έκπληξη. Για να πω την αλήθεια τον είχα για παλτό με τα περσινά. Το να είσαι σωστός επαγγελματίας είναι σημαντικό. Στρώθηκε στη δουλειά ο άνθρωπος. Η φυσική του κατάσταση σε σχέση με την περσινή είναι η μέρα με τη νύχτα.
* Μεγάλη έκπληξη και ο Μπακαγιόκο. Κάνει πολλή δουλειά.
* Διαφορά που κάνει ο Γκαρσία, ε?
* Ο Λάκης σα να μην έχει τη φλόγα που είχε. Γιατί άραγε?
* Ο Μούσλι βάζει γκολ στο 92' και το ζει λες και ήταν το πρώτο της καριέρας του. Τα λόγια περιττεύουν

Η άμυνα έπαιξε ανοιχτά εχθές, το οποίο μου έκανε εντύπωση. Θα περίμενα να είμαστε πιό κλειστοί, λόγω Ρεκόμπα και Εστογιάνοφ. Ίσως γι' αυτό ο Δάρλας και ο Μαλεζάς να είχαν προβλήματα που είχαν χθές. Ο Στελάρας έκανε δύο χοντρά λάθη, ευτυχώς που δεν κατέληξαν σε γκολ. Πάντως ο Στελάρας μ' αρέσει πολύ φέτος. Γ..άει και δέρνει. Α ναι, θα γουστάρω πολύ να πάρουμε τον Μελίσση δανεικό.

Αν θυμάμαι καλά, τον Εστογιάνοφ τον κοιτάγαμε και εμείς σε κάποια φάση. Είμαι ευχαριστημένος που δεν τον πήραμε, είναι πολύ ατομιστής και οι μαλακίες του κόστισαν στον Πανιώνιο χθές.

Και για να μην το ξεχάσω, αυτό για τα περσινά μας κουσούρια το παρατήρησα, φορές φορές ήταν πολύ έντονο. Είχαμε και τα άσκοπα γεμίσματα που και που... Ότι και να λέμε τώρα, το γεγονός είναι ότι είμαστε μία ομάδα 100 τα 100 διαφορετική με την περσινή. Μάρτυς τα αποτελέσματα.

Όσο για το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής, ο γαύρος είναι αξιολύπητος. Μόνο ένα Γκαλέτι έχουν. Το διπλό δεν θα μου έκανε καμία αίσθηση. Φυσικά μην ξεχνάμε τους διαιτητές, εντάξει? Δεν γίνεται να μην πάρει ο γαύρος πρωτάθλημα, σωστά?

takola είπε...

Αποστόλη,
ναι, όπως τα λες, ΜΠΡΑΒΟ στον Σάντος, είναι ΣΙΓΟΥΡΑ ο πιο πετυχημένος προπονητής φέτος στη Λίγκα, όχι μόνο βάσει αποτελεσμάτων, αλλά βάσει και εμφανίσεων, γενικής στρατηγικής, στησίματος ομάδας κλπ. Η σύγκριση με και με τους τρεις εκεί χάμω είναι καταλυτική.

Παναγιώτη,
ακριβώς όπως τα λες είναι, όσο για την άμυνά μας, έχει αρχίσει να αποκτά υπερβολική αυτοπεποίθηση, να χαλαρώνει κάπως, κι αυτό γιατί Δάρλας-Κοντρέρας-Βερόν νιώθουν ότι είναι βασικοί άνευ συναγωνισμού και ότι τα αποτελέσματα είναι υπερβολικά καλά, οπότε είναι τελείως ανθρώπινο να χαλαρώνουν. (Δεν είναι τυχαίο ότι Σνάουτσνερ και Μαλεζάς, που έχουν ισχυρό ανταγωνισμό στη θέση που παίζουν είναι σε αρίστη κατάσταση).
Τώρα όμως είναι ντέρμπι, όλα τα μάτια θα είναι στραμμένα πάνω τους, οπότε θα θέλουν να δείξουν όλοι τον καλύτερό τους εαυτό.
Και, ξέρεις κάτι; Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, που πραγματικά πιστεύω ότι θα χρειαστεί τη διαιτησία ο γάβρος για να μας κερδίσει. Μα την Παναγία, σε λέω!!

Ανώνυμος είπε...

Νίκη με τον Νιονιό πήραμε τα 3 πονταλάκια όλα καλά και συνεχίζουμε!!!
Όμως τα όργανα άρχισαν στην Αθηναϊκή Κυριακή περί εύνοιας του ΠΑΟΚ από τη διαιτησία λόγω Γκαγκάτση και υιού.Αυτό δήλωσε ο σχολιαστής του βάζελου στη ΝΕΤ.Αν είναι δυνατόν να περνάει το μήνυμα ότι ευνοείται ο ΠΑΟΚ.Έχουν αρχίσει με τα χάλια τους και τρέμουν μη χάσουν το βόλεμα της 1-2 ης θέσης τους οι κακομαθημένοι.Μιλάνε και οι βάζελοι για διατησία!!!!Λάθος του Ζαγοράκη που κρατάει χαμηλούς τόνους και δεν κράζει για τις σφαγές που υπέστη η ομάδα από τα κοράκια σε όλα τα παιχνίδια που δώσαμε ως τώρα.Θα έπρεπε να είχαμε 5-6 πόντους παραπάνω!!!!Και αντί αυτού περνάει ότι είμαστε οι χαϊδεμένου του Γκαγκάτση.
Καλή η ανακοίνωση της ΠΑΕ αλλά λίγη για να σε σεβαστούν και να σε φοβηθούν.Πρέπει να απαιτηθεί η απομάκρυνση του Παπαδημητρίου (πουρουπουπου)και Κωνσταντίνου (σχολιαστή βάζελου)από τη ΝΕΤ (να ασκηθεί ακόμη και πολιτική πίεση), σε διαφορετική περίπτωση να υποβληθούν μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση και να ζητηθεί μεγάλη αποζημίωση.Δεν γίνεται να λένε τέτοια πράγματα στον αέρα χωρίς αποδείξεις και να σπιλώνουν το όνομα της ομάδας πανελλαδικά.Για τον γαύρο γιατί δεν τολμούν να πουν κουβέντα;;;;Μόνο αν τους κόψεις τα φράγκα που παίρνουν από το δημόσιο ταμείο θα τους πονέσει.....
Ζαγοράκη τέλος είναι εις βάρος μας το προφίλ του καλού παιδιού πάρε κεφάλια είσαι πρόεδρος της μεγαλύτερης ομάδας και πρωθυπουργός της Βορείου Ελλάδος!!!!
Το ΠΑΟΚΤΣΑΚΗ

takola είπε...

Παοκτσάκι,

είδα και απήλαυσα στην Αθλητική Κυριακή τον Γιώργο Μίνο να επιμένει να διαβάσει την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Θεός! Ανέβηκε πολύ στην υπόληψή μου, γιατί όπως ξέρεις, στην ΕΡΤ οι Αθηναίοι κάνουν κουμάντο, ο Βοϊτσίδης π.χ. στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ είναι καρπαζοεισπράκτορας. Ο Γιώργαρος όμως δεν μάσησε!

Επί της ουσίας τώρα, δεν είδα τι δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Πού έγινε η δήλωση; Στην ίδια εκπομπή; Και αν ναι, πότε πρόλαβε και εξέδωσε ανακοίνωση η ΠΑΕ; Η ανακοίνωση πάντως μου φάνηκε αρκούντως οργισμένη και απειλητική ώστε να περάσει το μήνυμα. Ο Κωνσταντίνου ανέκρουσε πρύμνα, μου φάνηκε. Και νομίζω όλοι κατάλαβαν ότι από δω και πέρα θα πρέπει να το σκέφτονται πάάάρα πολύ καλά πριν βάλουν στο στόμα τους τον ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω ότι θα ήταν ώριμο να κλιμακωθεί η αντίδρασή μας επί του παρόντος. Έτσι μου φάνηκε, τουλάχιστον.
Από κει και πέρα, το θέμα της Αθλητικής Κυριακής και της ΕΡΑ ΣΠΟΡ δεν είναι θέμα μόνο του ΠΑΟΚ. Είναι θέμα ΕΘΝΙΚΟ. Έχω αναφερθεί και στο παρελθόν.

Ανώνυμος είπε...

To oti eunoithike katafora o PAOK ston agwna me paniwnio einai gegonos. Aporw pou den to katonomazoume kai den symfwnoume ki emeis oi Paoktsides s'auto Oxi den axizan oi treis vathmoi me auton ton tropo. Kai an kapoios vgei kai pei ti mas kanan oi diaitites se proigoumena paixnidia auto deixnei poso ypanaptyktoi podosfairika filathloi eimaste. To prwtathlima den einai mafioziko etsi wste na dexomaste ligi kalometaxeirisi se enan agwna an mas kakometaxeiristoun se enan allo proigoumeno etsi gia na mas xryswsoun to xapi. Oute se tipota ftaiei o Paniwnios kai o kathe paniwnios gia malakies proigoumenwn diaititwn pros ton PAOK. Telika o Ivits einai megalos Karagkiozis pou epefte synexeia. Kata ti gnwmi mou o Santos den prepei na tou xaristei (symfwnw me ton prwto blogger pou eipe na timwrountai kai ek twn ysterwn oi paiktes-theatrinoi.) to idio kai o konseisao. Mas xeftilise panelinniws peftontas san na eixe mono ena podi. OXI DEN PREPEI NA KERDIZEI ETSI O PAOK. Oso gia tileoptikes diloseis to na apantas kai mono se vlakeies deixnei oti lamvaneis ypopsi tous vlakes.Aporo me ton Zagoraki pou evgale anakoinwsi. Les kai tha ginoun podosfairikes ekloges kai prepei na kerdisei psifoforous. To podosfairo paizetai sta gipeda ..

Panagiotis είπε...

Παιδιά, ο Κωσταντίνου, αν τον θυμάστε, είναι ένας αλήτης και μισός. Δεν μου έκανε αίσθηση η μαλακία που πέταξε. Τώρα εκείνο το παπάρι ο Παπαδημητρίου με το κεφάλι που θυμίζει φουντούκι, είναι τελείως βλήμα. Δεν είναι επαγγελματίας καθόλου. Κατ' αρχήν φώναζε λες και ήταν στο λιμάνι. Μετά, είπε ότι δεν μπορεί αυτός να θέσει τη συζήτηση υπό έλεγχο γιατί δεν είναι δάσκαλος. Άρα, και του ξέφυγε η παπαριά, θέλει να μας πει ότι η δήλωση του Κωσταντίνου ταυτίζεται με την κωλο εκπομπή τους. Τώρα, αφού αυτός που είναι ο μάγκας της εκπομπής και πρέπει αυτός να βάζει τα πράγματα σε τάξη, αν δεν μπορεί να κοντρολάρει τους μαλάκες που έχει εκεί μέσα και λένε ότι τους έρθει από τον κώλο, τότε ποιός θα το κάνει? Εμείς? Τους έχω βαρεθεί. Φοβούντε μην πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα. Δεν το θέλουμε ρε, εμείς Τσάμπιονς Λήγκ θέλουνε να βγούμε να πάρουμε πέντε φράγκα, το πρωτάθλημα ας το πάρει αυτός που στα χαρτιά είναι ο καλύτερος.

Ανώνυμε,
ναι, ο ΠΑΟΚ πήρε κάτι σφυρίγματα από σπόντα. Ήταν όμως η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο στο τέλος. Ο Πανιώνιος είχε τα πιό πολλά σφυρίγματα προς χάρη του όμως. Και παρ' όλο που στο α΄ ημίχρονο μας παίζανε, δεν κάναν τίποτα χοντρές ευκαιρίες.

Ανώνυμος είπε...

Τι λες ρε ανώνυμε;;;Σιγά μη βάλουμε και πρόστιμο στους παίκτες μας γιατί πέσαν κάτω από τα μαρκαρίσματα αντιπάλων!!!!!!Και το πέναλτι του Κονσεισάο το κέρδισε με μαγκιά!!!Τι πάει με τα χέρια προς τον παίκτη μας ο αντίπαλος;;;Το σκηνικό ήταν στημένο να περάσει η γραμμή ότι ο ΠΑΟΚ ευνοείτε λόγω Γκαγκάτση και σε πιθανή σφαγή από το γαύρο να μην μιλήσουμε.΄Τυχαίο ήταν ότι όλοι δημοσιογράφοι-εφημερίδες-ΜΜΕ-αντίπαλοι οπαδοί κινήθηκαν εναντίων του ΠΑΟΚ;;;Πόσες φορές γαυροβάζελοι χανούμια και ασπόνδυλα πήραν και παίρνουν ανύπαρκτα σφυρίγματα;;;;Ακούστηκε τίποτε;;;Τους πείραξε πολύ που ενώ ο ΠΑΟΚ είχε κόντρα διαιτησίες ως τώρα είναι ψηλά!!!!!Και τώρα σου λέει με 50-50 πως θα τον σταματήσουμε;;;Αν ο Γκαγκάτσης ήθελε να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ θα είχαμε για πλάκα 7-8 βαθμούς περισσότερους!!!!Με αυτήν την ομαδάρα και με εύνοια κατά τους αντιπαοκτσίδες από τη διαιτησία θα το παίρναμε στο ρελαντί το πρωτάθλημα και με διψήφια διαφορά πόντων από τον δεύτερο!!!Πλάκα θα τους κάναμε!!!!
Και φυσικά θα πρέπει να κινηθεί η διοίκηση εναντίον της ΝΕΤ και των Παπαδημητρίου και Κωνσταντίνου.Καθώς και των 2 ηλιθίων σκατόγαυρων που χλεύαζαν τον ΠΑΟΚ στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ.Αν δεν απολυθούν να ζητηθεί αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμησης Α.Ε.Εδώ ο Θεοδορίδης του γαύρου έσκισε τον Βαρούχα όταν είπε ότι ο Ντιόγκο κάνει τον βουτηχτή!!!!!Και από τότε όλα τα βλέπει υπέρ του γαύρου!!!Τέλος οι χαμηλοί τόνοι στο επικοινωνιακό και η ανοχή από της διοίκηση του ΠΑΟΚ!!!!Ο Ζαγοράκης πρέπει να ενεργεί ως πρωθυπουργός και να τελειώνει όποιον πάει να βλάψει την ομάδα!!!!
Το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ

takola είπε...

Ανώνυμε,

ως προς τη διαιτησία, σαφέστατα ευνοήθηκε ο ΠΑΟΚ στο ματς με Πανιώνιο, αλλά δεν θα ζητήσουμε και συγνώμη. Συμβαίνουν αυτά. Και είναι σαφές πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Θα κερδίζαμε έτσι κι αλλιώς. Η αντίδρασή σου δείχνει πως νιώθεις ενοχές για την εύνοια. Αυτό θα ήταν δικαιολογημένο, αν η εύνοια ήταν ηθελημένη και την είχαμε προκαλέσει εμείς. Κάτι τέτοιο όμως ΔΕΝ συμβαίνει. Απλά έκανε κάποια λάθη ο διαιτητής. Τι να κάνουμε τώρα;

Όσον αφορά τους θεατρινισμούς, δυστυχώς θα πρέπει να συμφωνήσω μαζί σου. Έκανε τρία (άθλια) πεσίματα ο Ίβιτς, που κανένα δεν ήταν πέναλτι (άσχετα αν μερικοί βλάκες σχολιαστές ανακάλυψαν πέναλτι στο τρίτο), ένα (πετυχημένο) ο Κονσεϊσάο, και δύο ο Μουσλίμοβιτς (δυστυχώς). Μου προκάλεσαν αλγεινή εντύπωση κι εμένα, αλλά προς το παρόν δεν θέλω να δώσω συνέχεια, με την ελπίδα ότι δεν θα συνεχιστεί αυτό το βιολί.

Διαφωνώ μαζί σου και για την ανακοίνωση της ΠΑΕ. Θεωρώ πως ήταν η δέουσα. Τι θα πει "βλάκας"; Βετεράνος διεθνής είναι, αρκετά σοβαρός, και πληρώνεται από τους φόρους μας. Και την άλλη μέρα βγήκε και ζήτησε και επίσημα συγνώμη, αν δεν κάνω λάθος, κάτι που δείχνει ότι από δω και πέρα ο ΠΑΟΚ θα κάνει χρήση της δύναμής του. Έχουν αποθρασυνθεί εκεί χάμω και πρέπει να μαζεύονται λιγάκι.

Βάλε αν θέλεις ένα nickname για να μπορούμε να συζητάμε...

@ Παοκτσάκι,

δε νομίζω να θέλεις να βλέπεις βούτες αντί για ποδόσφαιρο. Δε νομίζω να θέλεις να βλέπεις αυτό το αλάνι, αυτόν τον αλήτη, να πέφτει με το παραμικρό κάτω και να χτυπιέται σαν δευτεροκλασάτος ηθοποιός μελοδράματος. Υποτίθεται ότι είμαστε ποδσοφαιρική ομάδα, όχι περιοδεύον θιάσος. Θέλω να πιστεύω ότι θα έγιναν οι δέουσες συστάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Ζαγοράκη αν ο βάζελος και το τυρί δεν πληρώσουν μεγαλύτερο πρόστιμο από το δικό μας μην δίνεις δεκάρα.Αυτά που γίνανε στο Αλκαζάρ είναι τέρατα σε σχέση με αυτά που κάναμε στο καυτατζόγλειο.Συγχαρητήρια στην Ελ.Ασ.!!!!Μόνο στον λαό του ΠΑΟΚ να ρίχνετε χημικά και ξύλο....
Ζαγοράκη αν δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά ξευτέλισε επιτέλους την σούπα λίγκα και τον Πηλαδάκη για τη συμπεριφορά τους ενάντια στον ΠΑΟΚ.Αλήθεια ρε προεδρούλη της σούπας λίγκα θα κάνεις έρευνα για τα επεισόδια της ομαδούλας σου΄;;Θα κάνεις τίποτε ή είσαι απασχολημένος με την έρευνα σου για τα καλοκαιρινά γεγονότα των Σερρών;;;; Να δω τώρα αν θα ξαναπιάσεις τον ΠΑΟΚ και το λαό του στο στόμα σου ανύπαρκτε!!!!
Ζαγοράκη διέλυσε την και φύγε και από τα τηλεοπτικά!!!!Και άστους να κουρεύονται!!!!!Θα απαντάς στις προκλήσεις.Τέλος το low profile και το καλό παιδί είσαι ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ της βορείου Ελλάδος είσαι ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ!!!
Το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ

Panagiotis είπε...

Παοκτσάκι,
τους έχουμε βαρεθεί ρε, όλους αυτούς τους μαλάκες με περικεφαλαία. Δεν αξίζουν ούτε τη φαιά ουσία που χαλάμε για να γράψουμε αυτές τις λίγες γραμμές. Και νομίζουν ότι είναι τόσο έξυπνοι και σε πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Οι μα..λ..άκες. Είμαι εναντίον της βίας, αλλά κάτι φορές λες ότι το ξύλο βγήκε απ' τον παράδεισο.. Τέλος πάντων, να μην το τραβήξουμε κατά 'κεί.
Χοντρομαλάκες, έ χοντρομαλάκες.
Σιγά μην κάτσει ο Ζαγοράκης να ασχοληθεί με μαλάκες και καραγκιόζηδες. Γίνεται ο πρωθυπουργός Β. Ελλάδος να ασχολείται μαζί τους? Δεν γίνεται.

Βουρ να φάμε γαύρο αύριο και ας έχουν και τον διαιτητή μαζί τους.

Ανώνυμος είπε...

Eutyxws o Paok exei kai sovarous funs pou niazontai gi auton, plironoun diarkeias kai pane opou paei kai ton ypostirizoun. Gi auto exoun kai to tharros kai tin palikaria tis gnwmis tous na lene tin apopsi tous akoma kai otan o PAOK den paizei kala i eunoeitai apo ti diaitisia. OXI oi pragmatikoi filathloi tou PAOK eimaste emeis kai oxi oi xaxoloi ypanaptyktoi pou lene kala ekane o konseisao kai magkia tou kai alles tetoies paparies. Apo autous tous kafrous tosa xronia timwrountan to gipedo mas. Autoi itan pou legane otan nikouse o PAOK ''tous g..same'', kai otan exane mas adikousan oloi oi alloi. Les kai o kathe proponitis i paiktis epaize gia tin idea kai oxi gia ta lefta i les kai oi alles omades(entaksei me eksairesi ton gauro isws) itan apo ta skopia i tin tourkia..
EEKSW APO TON PAOK REEEE Den exoume anagki apo kafrous gia na mas timwroune to gipedo kai tin omada

takola είπε...

Ανώνυμε,

σε παρακαλώ να βάλεις ένα nick να ξέρουμε με ποιον μιλάμε. Επίσης να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες.
Όσον αφορά την ουσία των απόψεών σου, ο ΠΑΟΚ είναι η μεγάλη ελπίδα του λαού, η μεγάλη Ιδέα που τους χωράει όλους. Όλοι οι άνθρωποι έχουν θέση στον ΠΑΟΚ, κι αν κάποιοι έχουν πάρει κάπως στραβά ορισμένα πράγματα, γι' αυτό είμαστε εδώ, για να τους βοηθήσουμε να τα καταλάβουν.

Ανώνυμος είπε...

As min kseftilizoume to lao kai tis pragmatika megales idees. O PAOK einai mia omadara me sovari laiki vasi (giati apo ekei ksekinise opos kai alles omades pou eixan sxesi me ton prosfygiko ellinismo px AEK, PAONE, Eordaikos klp) Simera einai mia omada pou ektononei ton meso Ellina apo ta alla kathimerina tou provlimata. DEN TA LYNEI, TA EKTONWNEI. Apo ekei kai pera opoios trwgetai kai thelei na ksespaei as to kanei allou OXI ME TO PROSXIMA TOU PAOKTSI. Den mporei na itan sovaroi paoktsides autoi pou riksan petres sto lewforeio tis Larisas alla alitakia pou me to prosxima tou paoktsi-timwrou prospathousan na aposymforisoun ton idi kammeno egkefalo tous. Oso gia ton anwmalo pou eipe oti to ksylo vgike apo ton paradeiso, as to faei prwta autos kai xalali tou o paradeisos. Giati an itan to diko tou autokinito pou kaigotan i to diko tou pleuro pou espage (iakoma xeirotera tou paidiou tou) tote tha vlepame poso dithen magkas tha itan tote. Mpes sto gipedo, fwnakse, vrise, moutzose, panigirise, klapse, alla mexri ekei re kafre. To ksylo rixto sti gynaika sou an mporeis meta to gipedo, tous gyrous kai tis mpyres....
To computer exei egglezika windows fortomena kai den me niazei na ta allaksw.

takola είπε...

Αδελφέ Man,
ακριβώς όπως εσένα δεν σε νοιάζει να αλλάξεις τη γραμματοσειρά, έτσι και τον άλλο δεν τον νοιάζει αν θα σπάσει το αυτοκίνητο του γείτονα. Μ' αυτό θέλω να πω ότι όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας, και σκοπός είναι να προσπαθήσουμε να βελτιωνόμαστε και να βοηθάμε και τ' αδέλφια μας να βελτιώνονται. Εκεί που εσύ βλέπεις έναν "καμμένο" εγκέφαλο, εγώ βλέπω έναν εγκέφαλο επιβαρυμένο από τις αντιξοότητες της ζωής, ένα παιδί "μπερδεμένο", που έλεγε κι ο Άγγελος, το οποίο πρέπει να το συμπαρασταθούμε και να το βοηθήσουμε. Νομίζω δε ότι με τη ρητορική σου ("ανώμαλος", "κάφροι" κλπ.) γίνεσαι μάλλον μέρος του προβλήματος, παρά της λύσης. Συμφωνώ πάντως ότι υπάρχει πολύ καφριλίκι γύρω μας, σε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία, όχι μόνο στον ΠΑΟΚ, και χαίρομαι που θέλεις να διαφοροποιείσαι απ' αυτό.
Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Takola
Μερος του προβλήματος εισαι εσυ που θεωρεις οτι το ιδιο πρεπει να μας νοιαζει αν καποιος σπαει ενα αυτοκινητο με το να αλλαζεις την γραμματοσειρα στον υπολογιστη. Οι λέξεις ανώμαλος και κάφρος δεν πειράζουν κανενα εκτός από αυτούς που πραγματικά είναι ανώμαλοι και κάφροι. Γιατι αλλιώς δεν θα εδινε κανείς σημασια. Στο κάτω κατω δεν ειναι βρισιές αλλα αναπαριστουν με ακρίβεια την πραγματικότητα. Δεν τους χρειάζεται λοιπον ο Παοκ αυτους και το απέδειξε και στο γήπεδο της φυλής έστω και με γκολ της τελευταίας στιγμής.

takola είπε...

Αδελφέ Man,

πράγματι είμαι κι εγώ μέρος του προβλήματος, γιατί είμαι ΠΑΟΚ, και έχω μερίδιο στα προβλήματα του ΠΑΟΚ. Γι' αυτό πρέπει όλοι να προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε, γιατί έτσι βελτιώνεται και ο ΠΑΟΚ.