2/11/08

Ηρακλής - ΠΑΟΚ 1-1


Μεγάλη ομάδα


Αφού δεν χάσαμε ούτε σήμερα, δεν θα χάσουμε ποτέ!

Μετά από ένα τόσο κακό ξεκίνημα

Που βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με το καλημέρα και τρέχαμε για την ανατροπή

Με όλα τα αστέρια μας είτε απόντα (Γκαρσία) είτε σε απίστευτα κακή μέρα

(Κοντρέρας τζάμπα πέναλτι στον Κίκο Παλτόν, απόν στις κεφαλιές μέσα στην περιοχή μας στο α΄ ημίχρονο και ένα κάρο λάθος πάσες,

Βερόν μάλλον έφαγε πολύ χθες βράδυ, βαρυστομάχιασε και μετά έκλαιγε το μωρό του όλη τη νύχτα και δεν έκλεισε μάτι. Ανύπαρκτος περιπατητής, το χειρότερό του παιχνίδι στην Ελλάδα

Μουσλίμοβιτς καλός αλλά μοιραίος, έχασε δυο ευκαιρίες στο β΄ ημίχρονο που ΔΕΝ χάνονται – μία την κεφαλιά άουτ σε κενή εστία στο 84΄ και ένα το άτεχνο και αγχωμένο πλασέ άουτ αφού τους είχε αδειάσει όλους στο 90΄ - αντίδραση μικρού παίκτη)

Με μια διαιτησία καταφανώς εχθρική, που φρόντιζε με το παραμικρό να φορτώνει τους ανασταλτικούς παίκτες-κλειδιά με κίτρινες κάρτες

Με ένα υπέροχο γκολ του Μπακαγιόκο να ακυρώνεται ως δήθεν οφσάιντ στο 39΄,

αλλά και ένα κράτημα του Μουσλίμοβιτς μέσα στην περιοχή στην αρχή του β΄ ημιχρόνου, που θα μπορούσε να δοθεί πέναλτι (και θα ήταν σύμφωνο με τους κανονισμούς να γίνει κάτι τέτοιο), αλλά ΔΕΝ δόθηκε

Με τον Σάντος να κοιμάται στον πάγκο (όχι πως είχε και πολλά όπλα στη διάθεσή του, αλλά πάντως η αλλαγή Λάκη ΔΕΝ του βγήκε, ενώ άφησε μέσα τον ανύπαρκτο Βερόν, με κίνδυνο να δεχθούμε κανα γκολ στην κόντρα επίθεση)

Με μια κερκίδα κοχλάζουσα, στην οποία θα μπορούσαμε άνετα να έχουμε κυριαρχήσει, αν δεν μας παίζαν τέτοια πουστιά, με ύπουλα μέσα να μας κρατήσουν μακριά από το γήπεδο, να μας στερήσουν από την ομάδα μας, να παίξει μόνη της, χωρίς τον δέκατο τρίτο παίκτη της, επειδή έτσι τους γουστάρει, ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ, ντροπιάζουν αυτή την πόλη, αυτοί

Μια αντίπαλη ομάδα μικρή, που έχει σκυλιάσει ντε και καλά να κερδίσει. Ποιοι; Αυτοί που δεν κατάφεραν να κερδίσουν στην έδρα τους τον Πανσερραϊκό. Αυτοί που δεν κατάφεραν να κερδίσουν στην έδρα τους τον Πανθρακικό. Αυτοί που δεν κατάφεραν να κερδίσουν στην έδρα τους τον Εργοτέλη, να έχουν την απαίτηση να κερδίσουν τον αήττητο ΠΑΟΚ. Αν είναι δυνατόν!


Μετά απ' όλ' αυτά θεωρώ ότι η ομάδα έδειξε χαρακτήρα,

θεωρώ ότι είμαστε σαφώς οι ηθικοί νικητές, αφού καταφέραμε μετά από όλες αυτές τις αντιξοότητες να μην χάσουμε,

αλλά πιστεύω επίσης ότι η νίκη του ΠΑΟΚ θα ήταν σαφώς το δικαιότερο αποτέλεσμα, αφού ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, χάσαμε περισσότερες και μεγαλύτερες ευκαιρίες, ενώ έχουμε και σοβαρούς λόγους να διαμαρτυρόμαστε για τη διαιτησία του κάκιστου κυρίου Παπασταμάτη.

Άρα είμαστε κερδισμένοι, γιατί:

1. Αποδείξαμε ότι διαθέτουμε χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, καθώς δεν λυγίσαμε, καταφέραμε να μείνουμε αήττητοι σε ένα παιχνίδι που όλα μας πήγαιναν στραβά

2. Για πρώτη φορά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, και μάλιστα σε εκτός έδρας παιχνίδι, καταφέραμε όμως να γίνουμε απειλητικοί, να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να ανατρέψουμε την εις βάρος μας κατάσταση

3. Αναγκάστηκαν για πρώτη φορά τα πλάγια μπακ μας να παίξουν τόσο μπροστά, να κάνουν υπέροχες πλαγιοκοπήσεις - ιδιαίτερα ο Δάρλας - κι αυτό είναι ένα κέρδος

4. Κέρδος είναι επίσης και το 4-4-2 με Μπακαγιόκο και Μουσλίμοβιτς μπροστά. Είναι ξεκάθαρο ότι η ομάδα γίνεται μ' αυτό τον τρόπο πολύ πιο απειλητική, ο Μούσλι βρίσκει ένα στήριγμα, ενώ ο Μπακαγιόκο για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι σκόραρε, άσχετα αν του το ακύρωσαν. Πάρα πολύ καλός ήταν επίσης και ο Ίβιτς στη νέα του, πιο οπισθοχωρημένη θέση. Έδειξε να του πηγαίνει καλύτερα, ήταν σαφώς το καλύτερο παιχνίδι του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ

5. Κέρδος και ο Κονσεϊσάο, ο οποίος έδειξε το απόλυτο winner attitude, σπουδαίο χαρακτήρα νικητή, κατάφερε να τραβήξει όλη την ομάδα και να την ξελασπώσει

6. Κέρδος και ο Στελάρας ο Μαλεζάς, μακράν ο πιο βελτιωμένος παίκτης του ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρσι, ψυχάρα, βράχος στην άμυνα, ψύχραιμος, καθαρό μυαλό, φαρμάκι όταν προωθείται στα στημένα.


Για τον αντίπαλο έχω να πω ότι έχει προσφέρει πολλά σαν σωματείο στον ελληνικό Κλασσικό Αθλητισμό, έχει προσφέρει πολλά και στην πετοσφαίριση (κοινώς βόλεϊ), αλλά πραγματικά δεν βρίσκω κανένα λόγο να διατηρεί ποδοσφαιρικό τμήμα με μοναδικό σκοπό του να κόβει βαθμούς από τον ΠΑΟΚ. Κάθε παραμονές αγώνα με τον ΠΑΟΚ ανασταίνονται και μετά ξαναψοφάνε.

ΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ!

Αρκετά ασχολήθηκα.


Προχωράμε, πάμε για νίκη στην Τούμπα με Πανιώνιο, και είμαστε εντός στόχων και κάτι παραπάνω. Όλα καλά.


ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ


Συνθέσεις:

Ηρακλής: Κοβαλέφσκι, Περπερίδης (74' Αγρίτης), Γιαννούλης, Κατσαμπής, Παπαζαχαρίας, Ντιε, Μάρτος, Κονέ (60' Γκαρσία), Μάρκες, Παπαστεργιανός, Κίκο Ρατόν (12' Γιάντσης).

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Δάρλας, Βερόν, Ιβιτς, Μπακαγιόκο (86' Μπαλάφας), Μουσμίμοβιτς, Κονσεϊσάο, Κωνσταντινίδης (58' Λάκης).

ΣΚΟΡΕΡ: 4΄ Ντιέ (πεν.) - 71΄ Μαλεζάς

Διαιτητής: Κ. Παπασταμάτης (Αθηνών)
Κίτρινες κάρτες: 29` Μάρτος, 54` Περπερίδης, 77` Γιαννούλης, 89` Παπαζαχαρίας-12` Βερόν, 28` Ιβιτς, 45+ Κωνσταντινίδης, 53` Κονσεϊσάο

6 σχόλια:

desa είπε...

ρε παλικάρι αυτά τα μαλακισμένα που ήταν στο ταρτάν ήθελαν το καλό του παοκ? πήγαν να υποστηρίξουν την ομάδα? πόσο μαλάκες είμαστε σαν λαός? πότε θα μάθουμε να προστατεύουμε την ομάδα μας? έπρεπε να μιλήσει ο τεό από τα μεγάφωνα?
τι πουστιά μας παίξαν δηλαδή? τόσα θέλαν τόσα μας δώσαν.

οι ηθικοί νικητές δε παίρνουν 3ποντο. κατα συνέπεια μου ακούγεται ανώφελο.

όντως ήμασταν καλύτεροι και αξίζαμε τη νίκη. ήθελα πολύ να δω αν μπορούμε να ανατρέψουμε αποτέλεσμα, φτάσαμε πολύ κοντά, σχεδόν το κάναμε. κρίμα. τζάμπα πετάξαμε 2 βαθμούς.

+poulia είπε...

Takola, ανέβασες τον Ίβιτς και χαντάκωσες Βερόν. Νομίζω ότι τα είπες ανάποδα, μπορεί βέβαια να το είδα εγώ λάθος.
Όσο για τον Ηρακλή, είναι σαφώς η μικρότερη ομάδα της πόλης. Τα μεγάφωνα, τα εισιτήρια, τι να πρωτοπώ...

takola είπε...

desa,

είναι μεγάλο ζήτημα το οπαδικό, καθώς και η επονομαζόμενη "βία στα γήπεδα". Αν θέλεις το συζητάμε.
Από κει και πέρα, δεν συμφωνώ με το "Τόσα θέλαν, τόσα μας δώσαν". Όχι. Δεν έχουν το δικαίωμα. Έπρεπε να διατεθούν εισιτήρια σε λογικές τιμές στο ελεύθερο εμπόριο. Οτιδήποτε άλλο είναι αντισυνταγματικό και προκαλεί δικαιολογημένες οργισμένες αντιδράσεις.

Όσο για το αποτέλεσμα έχεις δίκιο, αλλά αν κερδίζαμε θα πηγαίναμε για πρωτάθλημα. Καλή είναι και η ισοπαλία. Πάμε για τρίποντο με Πανιώνιο!

+poulia,

επιμένω περί Ίβιτς και Βερόν, σου αφιερώνω πάντως την ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΣΙΣΤ-ΠΟΙΗΜΑ του Ρικάρντο Ματίας στον Μούσλι στο 90΄, που παρά λίγο θα μας έδινε το τρίποντο που δικαιούμασταν.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι σκασμένος γιατί αφήσαμε 2 σημαντικούς βαθμούς λόγω αστοχίας ατυχίας και διαιτησίας!!!!!δοκάρι 3 άλλες τεράστιες ευκαιρίες ακυρωθέν κανονικό γκολ και πνίξιμο πέναλτι στο Μούσλι.Μακάρι να μην κάνουμε τόσες ευκαιρίες και να πέρνουμε τους βαθμούς.
Γι'αυτά που έγιναν καμία ευθύνη δεν έχει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Αν δεν κάνω λάθος παίζαμε εκτός έδρας και πήραμε 1.500 και οι οποίοι κάθονταν κανονικά στις κερκίδες.Το πως μπήκαν περισσότεροι ας έλεγχε καλύτερα η παε γριά και η ΕΛΛ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΑΝ στην κερκίδα βρέθηκαν 7.000 ή παραπάνω ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει κάτι.Ας δίναν 7.000 να χε ευθύνη ο ΠΑΟΚ.Ας φρόντιζε ο γηπεδούχος.Αν μας καλέσει ο αθλητικός δικαστής ας πούνε τα παραπάνω όπως κάνανε και άλλες παε στο παρελθόν και αθωώθηκαν.

Panagiotis είπε...

"Είναι αμαρτία να παρέμβουμε εμείς και να πούμε αν είναι γκολ ή δεν είναι αφού ο διαιτητής το είδε σαν off side" --Βαρούχας

"της θειάς σου το σώβρακο, παλιομου..άκι" -- Παναγιώτης

Φυσικά ο καθηγητής της μαλακίας μιλούσε για το γκολ του Μπακαγιόκο.

Όσο για τις γριές, του χρόνου τις βλέπω να παίζουν Β΄ Εθνική. Για τα εισιτήρια που δεν δείνουν στον ΠΑΟΚ, αυτό δεν το καταλαβαίνω. Αφού ξέρεις ότι θα κάνουν ντου και θα μπουν, γιατί δεν τους δίνεις εισιτήρια, να έχεις και τα κέρδη αλλά και το κεφαλάκι σου ήσυχο?

Δεν φταίει κανείς άλλος από εμάς για αυτή την ισοπαλία. Αφού μπήκαμε και κάναμε το χειρότερο παιχνίδι μας. Μέχρι και ο Κοντρέρας ρε γαμώτο. Καλά το πέναλτυ ήταν γκαντεμιά. Το έβαλα και το κοίταξα 100 φορές. Έριξε τον Κίκο καθώς πήγε να σηκωθεί. Πήδηξε ο Κίκος και χτύπησε στο γόνατο το Κοντρέρας όπως σηκωνόταν.

Προσοχή με τον Νιόνιο τώρα γιατί ο Ρεκόμπα και ο Εστογιάνοφ είναι πολύ παιχτρόνια. Ελπίζω να γυρίσει ο Γκαρσία την επόμενη βδομάδα. Η Σκούντα Ξάνθης παίζει με τα χανουμάκια και μάλλον θα τα νικήσει. Κανένα νέο από τον Βιερίνια?

takola είπε...

Παναγιώτη,
Ρεκόμπα-Εστογιάνοφ θα τύχουν εξτρά περιποιήσης, έννοια σου.

Ανώνυμε,
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, αλλά ποιός είσαι; Βάλε μια υπογραφή!