16/11/08

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2-0


Κατ' αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχασε σήμερα καθαρά και δίκαια. Είναι τελείως παραπλανητικές υποθέσεις του τύπου "αν ο Μπακαγιόκο έβαζε το γκολ" και "αν ο Πατσαζόγλου δεν έβαζε το γκολ" και άλλα τέτοια χαζά. Ο Ολυμπιακός ήταν απόψε η καλύτερη ομάδα και, παρότι στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, με την απόδοση και το στήσιμο που είχαν οι δυο ομάδες απόψε, θα έπρεπε να παίξουν καμιά κατοσταριά φορές για να 'ρθει άλλο αποτέλεσμα εκτός από την ήττα για τον ΠΑΟΚ.

Τα κλειδιά για τον Ολυμπιακό ήταν δύο:
Πρώτον, το αποτελεσματικό πρέσινγκ στο χώρο του κέντρου, που δεν μας άφησε να πάρουμε ανάσα, να οργανώσουμε επιθέσεις, να επιβάλλουμε το ρυθμό μας. Αντίθετα, χάρισε δεύτερες και τρίτες επιθέσεις στον Ολυμπιακό.
Δεύτερον, η ταχύτητα στην ανάπτυξη, κυρίως λόγω της ταχύτητας στην κίνηση ορισμένων παικτών του, όπως ο Γκαλέτι, ο Τζώρτζεβιτς και ο Ντιόγκο. Οι δικοί μας έφταναν πολύ συχνά δεύτεροι στην μπάλα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνουν να την κόψουν, να υπερφαλαγγίζονται και να δημιουργείται αριθμητικό πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό.
Οι ποδοσφαιριστές μας ήταν τουλάχιστον ένα κλικ (συχνά και δύο και τρία) πιο αργοί, και η μόνη περίπτωση να ανταπεξέλθουμε σε μια τέτοια κατάσταση θα ήταν η κάλυψη όλων των κενών χώρων, ώστε να μη δίνονται κενοί χώροι στον Ολυμπιακό, χώροι όπου όλα θα κρίνονταν στην ταχύτητα. Δυστυχώς όμως ούτε αυτό δεν κατέστη δυνατό, εν μέρει γιατί σήμερα οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού βρεθήκαν σε πολύ καλή μέρα, σε αντίθεση με τους δικούς μας.
Για ακόμα μια αγωνιστική παρέμεινε εκτός φόρμας ο Κοντρέρας, με αποτέλεσμα μάλιστα μετά από παιδαριώδες ατοιμικό του λάθος να συγκρουστεί με συμπαίκτη του που προσέτρεξε να βοηθήσει και να τραυματιστεί.
Δεν έπεισε για το βαθμό ετοιμότητάς του ο Αραμπατζής, αλλά δεν δικαιώθηκε και ο Σάντος για την επιλογή του να αφήσει τον Δάρλα να εκτίσει την ποινή του στον συγκεκριμένο αγώνα (φαντάζομαι βέβαια ότι θα σχετίζεται με την επιθυμία του να βάλει τον Σνάουτσνερ αριστερά για να καλύψει τον Γκαλέτι, αλλά η σκέψη του θα είχε αξία αν ο Ολυμπιακός δεν διέθετε εξίσου επικίνδυνους ακραίους κι από την άλλη πλευρά), όπως δεν δικαιώθηκε επίσης και για καμία από τις αλλαγές του (πλην την αναγκαστική, όπου ο Μάρκος Αντόνιο ήταν καλός). Ο Λάκης ήταν ανύπαρκτος, σε μια αντεπίθεση μόνο του δόθηκε η ευκαιρία να δείξει κάτι, κι αυτός έκανε τη χειρότερη δυνατή επιλογή. Ο δε Αθανασιάδης προσπάθησε, αλλά ρε Σάντος, τον Μπακαγιόκο σε τέτοιο ματς που παίζεται στο σωματικό κοντράρισμα και την ταχύτητα ΔΕΝ τον βγάζεις από το παιχνίδι. Από κείνη τη στιγμή χάσαμε τελείως το κέντρο (φυσικά συνετέλεσε και η κούραση των παικτών μας, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, που φρεσκαρίστηκε επιτυχώς).
Όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι η ήττα ήρθε φυσιολογικά, ας διδιαχθούμε απ' αυτή, δεν γίναμε δα και υπερομάδα εν μία νυκτί, θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι την προσπάθεια.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ!

Συνθέσεις:
Ολυμπιακός:
Nικοπολίδης, Ντομί, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Άντζας, Ντουντού, Πατσατζόγλου, Γκαλέτι (90΄+ Πάντος), Τζόρτζεβιτς (76΄ Λέτο), Ντιόγο, Κοβάσεβιτς (66΄ Μπελούτσι)

ΠΑΟΚ:
Χαλκιάς, Αραμπατζής, Κοντρέρας (46΄ Μάρκος Αντόνιο), Μαλεζάς, Σνάουτσνερ, Γκαρσία, Βερόν, Ίβιτς (60΄ Λάκης), Κονσεϊσάο, Μπακαγιόκο (81΄ Αθανασιάδης), Μουσλίμοβιτς

ΣΚΟΡΕΡ: 45΄ Πατσατζόγλου, 86΄ Ντιόγο

Κίτρινες κάρτες:
14΄ Ντομί, 26΄ Παπαδόπουλος, 42΄ Ντουντού, 71΄ Γκαλέτι, 81΄ Τοροσίδης - 19΄ Αραμπατζής, 42΄ Γκαρσία, 45΄+ Μπακαγιόκο, 70΄ Μαλεζάς, 74΄ Κονσεϊσάο, 78΄ Σνάουτσνερ

Κόκκινες:
89΄ Γκαρσία (2η κίτρινη)

Διαιτητής: Τ. Κάκος (Κέρκυρας)

15 σχόλια:

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

θα συμφωνήσω μαζί σου τακολα. Απλά νομίζω ότι και η φάση με τον Γκαρσία αποσυντόνισε λίγο την ομάδα. Δεν ξέρω...

Με τον Δάρλα κάπου άκουσα ότι τραυματίστηκε στον κοιλιακό ..

Ανώνυμος είπε...

πες μας τη γνώμη σου για τη φάση του γκαρσία...
Πραγματικά τα ρίσκα που παίρνει είναι μεγάλα αλλά αν τέτοιες ενέργειες βοηθούν στην οικονομία του αγώνα τότε τα οφέλη θα μπορούσαν να είναι μεγάλα...Εν προκειμένω δεν ήταν..

Ανώνυμος είπε...

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΜΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ

Πάμπλο σ' ευχαριστώ!!!!!Ο μεγάλος παίκτης η ψυχή , η μαγκιά , η ποδοσφαιρική "μαγκιά"και η καρδιά δεν αγοράζονται , δεν αποκτούνται αλλά γεννιέσαι με αυτά!!!!Και ο Πάμπλο τα έχει και είμαστε τυχεροί που είναι στην ομάδα μας!!!!Μακάρι να μείνει για πολλά χρόνια.Αν και μόλις 3 μήνες στην ομάδα φάνηκε ότι νιώθει και έχει την ψυχολογία του ΠΑΟΚΤΣΗ!!!!Σε αντίθεση με τα γατάκια που είναι χρόνια στον ΠΑΟΚ και είναι απλά λούζερ!!Ήταν μπουνιά στο κατεστημένο!!!!Βαρέθηκα να βλέπω μέχρι πέρσι φλώρους και άψυχους παίκτες στον ΠΑΟΚ.Να χάνουμε να μην τους νοιάζει και να στεναχωριόμαστε μόνο εμείς οι οπαδοί!!!!!Να τρώνε τσαμπουκά και μαγκιά οι παίκτες μας και να μην βοηθάει ο ένας τον άλλο.Τώρα ξέρω ότι δεν θα μασάμε και δεν θα τρώμε μαγκιά πουθενά και από κανένα!!!Γκαρσία και Κονσεισάο θέλω όχι παίκτες γατάκια (πχ Λάκης , Μπαλάφας).Είμαι περήφανος για την ομάδα θα χάνουμε αγωνιζόμενοι και όχι από τον φόβο της αντίπαλης έδρας!!!Μακάρι και ο Τέο να μιμηθεί τον Πάμπλο σε ορισμένα διοικητικά θέματα (Σούπα κλίκα , πρόστιμα , τηλεοπτικά , χρέη προς δημόσιο).
Δόξα και τιμή στον τεράστιο Πάμπλο Γκαρσία!!!!
Το ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ

takola είπε...

Για τον Γκαρσία...

Κατ' αρχήν, Στάθη, δε νομίζω ότι αποσυντόνισε την ομάδα. Αυτό είναι εφεύρημα του Ορφανού στην Αθλητική Κυριακή.

Από κει και πέρα. Είναι μεγάλη ιστορία. Από απόψεως ηθικής είναι κατακριτέος. Και δεν είμαι απ' αυτούς που υποστηρίζουν πως ό,τι συμφέρει τον ΠΑΟΚ είναι και ηθικό. Όχι. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος, είναι Θεός, ακριβώς γιατί συγκεντρώνει και προσωποποιεί ανθρώπινες αξίες όπως η ηθική, το αθλητικό πνεύμα, η λαϊκή έκφραση και κυριαρχία.

Το πιο ενδιαφέρον ζήτημα όμως έχει να κάνει με το αν και κατά πόσο τέτοιες ενέργειες βοηθούν τον ΠΑΟΚ. Αυτό θέτει πολύ ωραία και ο Ανώνυμος. Θα ήθελα όμως πραγματικά οι Ανώνυμοι να υπογράφουν τα σχόλιά τους για να ξέρουμε με ποιον μιλάμε. Το Παοκτσάκι διακατέχεται από ενθουσιώδη βεβαιότητα ότι η ενέργεια, ή μάλλον οι ενέργειες, του Γκαρσία έκαναν καλό. Δεν είμαι βέβαιος. Αν τον έβλεπε ο διαιτητής και έτρωγε κόκκινη κάρτα; Αν τον καλέσει ο αθλητικός δικαστής με βάση το βίντεο και του ρίξει δέκα αγωνιστικές αποκλεισμό; Θα κάνει καλό στην ομάδα; Και ένα άλλο ερώτημα: Ο Ντιόγκο, μετά τη "μαγκιά" που του πούλησε ο Γκαρσία, μάσησε, ή μήπως ήταν ακόμα καλύτερος και φρόντισε να μας εκδικηθεί με τον δικό του, αμιγώς ποδοσφαιρικό τρόπο; Είδαμε μετά τη λήξη του αγώνα τον Γκαρσία να παίρνει στο κηνύγι τον Ντουντού, ο οποίος το βάζει στα πόδια. Και γω σου λέω, αν δεν έτρεχε ο Ντουντού, και τον έπιανε ο δικός μας και του κάθιζε μια μπουνιά ξεγυρισμένη, θα ήταν προς όφελός μας; Πολύ αμφιβάλλω. Τώρα, όπως ήρθαν τα πράγματα, πιστεύετε εσείς ότι Ντιόγκο και Ντουντού "μάσησαν" και θα έρθουν στην Τούμπα φοβισμένοι; Μακάρι, αλλά και πάλι δεν το πιστεύω.

Και μια τελευταία ερώτηση, πολύ σημαντική πιστεύω, προς το Παοκτσάκι και προς όλους τους αδελφούς:

Αν ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Κονσεϊσάο ήταν πέντε χρόνια νεότεροι και σε αμιγώς ποδοσφαιρικό επίπεδο δεν έτρωγαν μαγκιά από κανέναν, θα είχαν ανάγκη να πουλάν τέτοιου είδους μαγκιές με εκτός φάσεις χτυπήματα και δηλώσεις του στιλ "τόσα χρόνια στην καριέρα μου..." κλπ.;;; Ή μήπως επειδή βλέπουν πλέον τις πλάτες του Ντιόγκο και του Γκαλέτι νιώθουν την ανάγκη να συμπεριφερθούν έτσι, με σκοπό την ικανοποίηση του προσωπικού τους εγωισμού και τίποτ' άλλο;;; Περιμένω απαντήσεις...

ΥΓ. ΠΑΟΚΤΣΗΣ σε τρεις μήνες δύσκολα γίνεσαι. Ο Θοδωρής είναι απ' τα γεννοφάσκια του. Για σκέψου λοιπόν ποιανού η στάση είναι πιθανόν σοφότερη και ωφελιμότερη για την ομάδα...

Ανώνυμος είπε...

Τι λέτε ρε παιδιά παίξατε ποδόσφαιρο ή μόνο playstasion;;;Τι να ζηλέψει ο Κονσεισάο και ο Γκαρσία από τις αδελφάρες του γαύρου;;;Είναι πολύ μικροί για να συγκριθούν με τους δικούς μας!!!!Είδατε τις αγκωνιές που έφαγε ο Μεγάλος Πάμπλο από την αδελφούλα τον Ντιογκο;;;Τι θέλατε να έκανε;;Να του έλεγε και ευχαριστώ;;;Ή να έτρωγε την μαγκιά και να χάναμε με κατεβασμένα χέρια;;;Ή μήπως προτιμάτε να παίζουνε σαν πόρνες (ο Ζαγοράκης το είπε)΄όπως πέρσι τα γατάκια;;;Για ποια ηθική μιλάτε;;;;Όταν παίζεις με ανήθικους (πχ Ανατολάκης ντιόγκο ΚΑρεμπέ Ζε ελίας Γεωργάτος Ντιόγκο Κοβάσεβιτς Παπαδόπουλος) πληρώνεις με το ίδιο νόμισμα.Και λίγα έκανε η παικτάρα!!! Ο δικός μας προκλήθηκε!!!Έκανε ότι θα έκανε ένας γνήσιος άντρας και ΠΑΟΚΤΣΗΣ και γιαυτό είναι στην καρδιά μου!!!!Αν γουστάρετε Μπαλάφα Λάκη και φλώρους να τους πουλάνε τρέλα και λένε και ευχαρηστώ πρόβλημα σας.Εγώ (όπως και το 99% του λαού μας)τέτοιο ΠΑΟΚ δεν γουστάρω.Γουστάρω Λεοντιάδη , Γκαρσία , Ζωγραφάκη!!!!Η μπάλα θέλει ψυχή καρδιά μαγκιά και τσαμπουκά!!!!Όσο για τις αδερφούλες Ντιόγκο Ντούντου του γαύρου χεσμένες ήταν.Οι θαρσύδηλοι πουλάνε μαγκιά εκεί όπου τους παίρνει και με την ανοχή του κορακιού!!!Μολίς δουν ότι δεν τους παίρνει πχ Πάμπλο βάζουν την ουρά στα σκέλια και τρέχουν σαν κοριτσάκια.Τώρα αν κάποιος σας χτυπήσει γυριστέ και το άλλο μάγουλο και πείτε του και ευχαριστώ....!!!!
ΥΓ Ζαγοράκη ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Πάμπλο!!!!!
Τέο σου δείξε το δρόμο και πως θα φέρεσαι σε θέματα όπως σούπα κλίκα πρόστιμα τηλεοπτικά προκλήσεις Πηλαδλακη!!!!διέλυσε την κολολίγκα!!!!Τέλος το καλό παιδί και το παιδί της φάπας πρόεδρος του ΠΑΟΚ είσαι σε στηρίζουμε και σ΄αγαπάμε όλοι!!!
ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ 2 Ο μεγάλος Πάμπλο να τιμωρηθεί όσες αγωνιστηκές και ο Καρεμπέ και φυσικά και με όσες θα τιμωρηθεί και ο Ντιόγκο για την αγκωνιά....Εδώ το βίντεο ο Αθλητικός δικαστής δεν θα το λάβει θπόψη;;;Ας το φροντίσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το νομικό τμήμα.....
ΥΓ 3 ΠΑΜΠΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!

ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ

Ανώνυμος είπε...

Και για όσους που επειδή δεν έχουν παίξει μπάλα και λένε ότι η ενεργεία του μεγάλου Πάμπλο επηρέασε αρνητικά την ομάδα είναι παπαριές!!!!!23 χρόνια είχες γκόμενα το γαύρο γιατί οι παίκτες σου είχαν μαγκιά , τσαμπουκά , πάθος.Ούτε καλήτερους παίκτες είχαμε και ούτε περισσότερα χρήματα....Τα τελευταία χρόνια τα γατάκια παίκτες μας τρώγανε μαγκιά ακόμα και στην τούμπα από τον Καστίγιο και τους άλλους φλώρους....Οι λίγοι....
Αν ήμουν συμπαίκτης του Γκαρσία θα τρελαινόμουν θα σκύλιαζα και θα ήξερα ότι έχω έναν που δεν θα αφήσει να μου πουλήσει τρέλα κανείς....Πραγματικός αρχηγός!!!!!!!
ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ

takola είπε...

Παοκτσάκι, αδελφέ μου, κι εγώ ομολογώ πως γουστάρω μάγκα κι αλήτη Πάμπλο Γκαρσία, αλλά αν φάει 5-10 αγωνιστικές και τον στερηθούμε δεν θα γουστάρω καθόλου. Αυτό είναι.
Από κει και πέρα, πρώτα μετράει η αμιγώς ποδοσφαιρική αξία, ντρίμπλα, πάσα, σουτ, κεφαλιά, ταχύτητα κλπ. και μετά όλα τ' άλλα. Αν χάναμε με τον Μπαλάφα και τον Λάκη, χάναμε πρώτα και κύρια γιατί ήταν χειρότεροι παίκτες, όχι γιατί τους έλειπε η μαγκιά. Ο Καστίγιο εκτός από αλητάκι ήταν και εξαιρετικός παίκτης. Όσο για τον Ζωγραφάκη που ανέσυρες από τη μνήμη σου, όση μαγκιά κι αν διέθετε, για τον ΠΑΟΚ ΔΕΝ έκανε. Δεν είχε τα αμιγώς ποδοσφαιρικά προσόντα.
Όσο για τον Κονσεϊσάο, ήταν καλύτερος του Ντιόγκο πριν 5 χρόνια, όχι τώρα. Τώρα ο Ντιόγκο είναι πολύ καλύτερος, και καμιά μπουνιά δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό. Στο ποδόσφαιρο μετράει το παρόν, όχι το παρελθόν. Άμα ήταν έτσι, να βάζαμε και τον Κούδα μέσα...

Τα γράφω αυτά, γιατί θέλω να μπορούμε να βλέπουμε πρώτα απ' όλα την αλήθεια κατάματα. Αν ο Γκαρσία κατάφερνε να κάνει τον Ντιόγκο να έχει μειωμένη απόδοση, τότε μάλιστα, θα έλεγα πως πέτυχε. Ας περιμένουμε πάντως και το δεύτερο γύρο στην Τούμπα. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον. Αν θέλεις πάντως μια δική μου πρόβλεψη, το αποτέλεσμα δεν το ξέρω, μακάρι να κερδίσουμε, αλλά πάντως προβλέπω γάβρο αφιονισμένο...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ στο β γύρω γουστάρω στο πρώτο λεπτό μαρκάρισμα του Πάμπλο στην αδερφάρα Ντιόγκο και 6 μήνες εκτός γηπέδων....μη σου πω να του κόψει και τη μπάλα....Να μάθει να δίνει αγκωνιές η βραζιλιάνα γατούλα....
Μόνο έτσι καταλαβαίνουν αυτοί....

ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ

Panagiotis είπε...

Θα προτιμούσα ο Γκαρσία να του έκανε απανωτά σκληρά φάουλ αντί για την μπουνιά. Αυτό, παρ' όλο που δείχνει αρχίδια έχει μεγάλο ρίσκο για τους λόγους που ανέφερε ο Τάκολα. Πιστεύω ότι με τα σκληρά μαρκαρίσματα τον τρομάζεις τον αντίπαλο. Με τη μπουνιά όχι. Ήταν μεγάλη μαλακία, παρ' όλο που όλοι μας το γουστάραμε.

Παοκτσάκι, έπαιζα μπάλα και καλή μπορώ να πω και παίζω ακόμα που και που. Είμαι 43 και παρ' όλο που έχω καλύτερη τεχνική από τον μικρό μου τον γιό, με σκίζει γιατί μπορεί να κάνει πράγματα που εγώ δεν μπορώ, π.χ. να τρέξει πιό γρήγορα, ή να σπάσει το κορμί του περισσότερο. Όταν όμως έχω την μπάλα στα πόδια μου δεν μου την παίρνει εύκολα γιατί μετρά η πείρα. Το ίδιο και ο Κονσεϊσάο σε σχέση με τον Ντιόγκο.
Το ότι ενεργεία του Γκαρσία επηρέασε αρνητικά τον ΠΑΟΚ αυτό είναι παπαριά.

Ανώνυμος είπε...

Με βάση τη μη κλήση της Ντιόγκο από τον αθλητικό δικαστή ξέρετε ποιο είναι το μήνυμα των ηθικολόγων;;;Ότι οι αγκωνιές επιτρέπονται!!!!!Είναι μέρος του παιχνιδιού και πάνω στη φάση!!!Άρα είναι νομότυπες επιτρέπονται.
Ακούτε παίκτες του ΠΑΟΚ (κυρίως στους Έλληνες-γατάκια)από δω και πέρα έτσι θα παίζετε νόμιμα....και κυρίως στο παιχνίδι του β γύρου με τον gay έφηβιο!!!Μη σας δω να μασήσετε πουθενά για όσο θα λείπει ο μεγάλος ΠΑΜΠΛΟ!!!!!!!!

ΥΓ 1 Σκίστε την ομαδούλα της Πηλαδάκη που νομίζει το βλαχό-τυρο από την πρωτεύουσα ότι με την σημερινή αναβολή των αποφάσεων για τον Πάμπλο και για τα επεισόδια τυρί - βάζελος θα περάσει αλώβητος την Κυριακή από την Τούμπα.Δεν θα υπάρχει αρνητικό κλίμα για αυτόν και την ομαδούλα του!!!Νόμιζε καραγκιόζη....Ο ναός θα είναι Κόλαση με 30.000 τρελούς και αγανακτισμένους οπαδούς!!!!Και θα τον υποδεχτούμε ανάλογα τον αντιπαοκτσή ψευτο-προεδρούλη της σούπα κλίκα!!!Θα πάρεις το μήνυμα σου λίγε!!!!

ΥΓ 2 Ζαγοράκη περιμένω να φύγεις από τα τηλεοπτικά με πράξεις και όχι μόνο απειλές στα λόγια...Διέλυσε την κολολίγκα και κάνε τους να πονέσουν οικονομικά αφού δεν μας σέβονται.Μόνο έτσι θα σε πάρουν σοβαρά ότι δε μασάς και δεν δέχεσαι μαγκιές από κανέναν.....Δεν γουστάρω συνεταιρισμούς με πηλαδάκη σκόρδα βάζελο ρέμο κτλ....
Μαγκιά σου και μπράβο σου που μόνο εσύ δεν υπόγραψες την κεντρική διαχείριση!!!!Ζαγοράκη τώρα στείλε τους στο διάολο......
ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ

Panagiotis είπε...

Το να φύγουμε από τα τηλεοπτικά μας συμφέρει οικονομικά? Δεν ξέρω, ερώτηση κάνω. Αν δεν μας συμφέρει να φύγουμε, ποίος δίνει σημασία αν είμαστε με το Σκόρδα και σία στη συμφωνία? Εμείς στ' αρχ.. μας, σωστά? Ποίος τους γαμ..ει. Δεν μας παίρνει να χάσουμε χρήμα αυτό τον καιρό.

takola είπε...

Κι εγώ την ίδια απορία με τον Παναγιώτη έχω. Τι σόι απειλή είναι αυτή ότι θα φύγουμε από τα τηλεοπτικά, όταν πρώτοι απ' όλους εμείς οι ίδιοι θα βλαφτούμε; Κάτι Σκόρδες και κάτι Πηλαδάκηδες θα είναι οι μεγάλοι ωφελημένοι απ' αυτό, γιατί θα πάρουν τα λεφτά μας. Έτσι δεν είναι;

Επίσης συμφωνώ με τον Παναγιώτη περί μπουνιάς και κλωτσιάς. Ο Βιτόλο, με μοναδικό κόστος μια κίτρινη κάρτα, μας έκανε τεράστιο κακό. Ο Γκαρσία στην ουσία δεν έβλαψε καθόλου τον γκέι έφηβο. Μάλλον τον εαυτό του έβλαψε, δηλαδή τον ΠΑΟΚ.

Panagiotis είπε...

Ο Γκαρσία τελικά έφαγε τιμωρία, ή θα μείνει εκτός λόγω κίτρινης κάρτας? Απ' ότι διάβασα η πειθαρχική επιτροπή δεν συνεδρίασε.

takola είπε...

Παναγιώτη,

Ο Γκαρσία εξέτισε με Λάρισα την ποινή από τις κίτρινες κάρτες που είχε. Τώρα αναμένεται η εκδίκαση της υπόθεσης της μπουνιάς. Ο ΠΑΟΚ πάντως θα ισχυριστεί ότι είναι αντικανονική η κλήση, διότι ο παίκτης τιμωρήθηκε ήδη, από τον διαιτητή με κίτρινη κάρτα. Θεωρώ ότι έχει αρκετές πιθανότητες επιτυχίας. Σε αντίθετη περίπτωση θα ζητήσουμε να κληθεί σε απολογία και ο Ντιόγκο, για την αγκωνιά.