28/5/09

Πρόσληψη Γκαγκάτση


"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από 01.06.2009 ο κ. Βασίλης Γκαγκάτσης εντάσσεται στο δυναμικό της ως Εκτελεστικός Διευθυντής"

Μ' αυτή τη λιτή ανακοίνωση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισημοποιεί αυτό που φημολογούνταν εδώ και καιρό, τη συνεργασία με τον "κουμπάρο", τον τέως Πρόεδρο της ΕΠΟ, τον άνθρωπο που συνέδεσε παραγοντικά το όνομά του με την κατάκτηση του Euro από την Εθνική Ελλάδας, αλλά και με τα σκοτεινά παρασκήνια του ελληνικού πρωταθλήματος, στον έλεγχο των οποίων πήρε τα σκήπτρα από τους αδελφούς Μητρόπουλους κατ' εντολή του "θείου". Στην αγκαλιά του "θείου" αναζήτησε άλλωστε προστασία ο άλλοτε πανίσχυρος Γκαγκάτσης όταν του ασκήθηκαν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για ατασθαλίες στην οικονομική διαχείριση της ΕΠΟ, φαίνεται όμως ότι για τον "θείο" ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση από την καρέκλα... Ο παμπόνηρος 54χρονος δικηγόρος βρίσκει κατά συνέπεια ύστατο φυσικό καταφύγιο στην ομάδα του "κουμπάρου", από την οποία άλλωστε έγινε ευρύτερα γνωστός, το ερώτημα όμως υπό τις δεδομένες συνθήκες είναι ποιο από τα δύο μέρη θα επωφεληθεί πιο πολύ απ' αυτή τη συνεργασία, ο ΠΑΟΚ ή ο Γκαγκάτσης. Ας ελπίσουμε το πρώτο, η μεταγραφή Κουτσιανικούλη αποτελεί άλλωστε μια πολύ καλή αρχή, προκαλεί όμως μια κάποια μελαγχολία η διαπίστωση ότι η απόπειρα επίλυσης των εξόχως περιπεπελεγμένων οικονομικών προβλημάτων της ομάδας μεταβαίνει από την περίοδο αλήθειας και διαφάνειας Παπαδόπουλου στην περίοδο λοβιτούρας και κάτω από το τραπέζι διευθέτησης Γκαγκάτση...

4 σχόλια:

Nikos Lioliopoulos είπε...

Τι να τις κανω τις μεταγραφες , οταν γινομαι να με το συστημα, το ιδιο συστημα που με σακατεψε και μην γελιομαστε, το ιδιο θα κανει και τωρα.
Εγω παντως τα ειπα με την ωρα μου

http://nikoslioliopoulos.blogspot.com/2009/05/blog-post_15.html
Τωρα λεω: Νρέπομαι για σενα Ζαγορακη.

Ανώνυμος είπε...

Καλά εσύ μπορεί για τον Ζαγοράκη και να είσαι περήφανος για τον γούμενα και παγώνη που είχαν κολλητό τους τον Β μητρόπουλο!!!!Επίσης αν δεν γουστάρεις το σύστημα απλά δεν συμμετέχεις σε αυτό έχεις τα κότσια να πας στο πρωτάθλημα βουλγαρίας;;;;;
Από εκεί και πέρα το σύστημα το αντιμετωπίζεις όπως μπορείς αν και όλο το σύστημα δεν μπορεί να είναι μόνο ένα πρόσωπο όπως εσύ υπονοείς!!!!!Ούτε ο αντίχριστος αν ήταν ο Γκαγκάτσης δεν θα κατηγορούνταν τόσο και για όλες τις αμαρτίες της χώρας και του ποδοσφαίρου.

Εσύ ντρέπεσαι αλλά εκατομμύρια ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ είναι περήφανοι και ευτυχισμένοι για τον πρόεδρο τους!!!! και να ξέρεις ο ΠΑΟΚ έχει λαό περήφανο λεβέντη αλλά και μάγκα πρόεδρο!!!!Και επίσης ο ΠΑΟΚ έχει πρόεδρο με αρχίδια και δεν γουστάρουμε τα ίδια και τα ίδια του παρελθόντος.

ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ

NdN είπε...

Δεν μπορώ να πω με τίποτα ότι χάρηκα για την πρόσληψη Γκαγκάτση, αλλα είπαμε ότι θα εμπιστευτούμε τον Ζαγοράκη μέχρι τέλους. Ας περιμένουμε λοιπον για να δούμε.

Πάντως αν παίξω του χρόνου με τον γάβρο και τον κερδίσω όπως με κέρδισε φέτος στο κύπελλο... εγώ δεν θα πανηγυρίσω καθότι είμαι ΠΑΟΚ και είμαι πολύ περήφανος για να κερδίζω "πέτσινα" όπως κάνουν οι άλλοι τόσα χρόνια!

takola είπε...

NdN,

συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Δε νομίζω πάντως ότι ο Γκαγκάτσης έχει τη δύναμη να κάνει τη διαιτησία να μας ευνοήσει σε ματς με γάβρο. Ούτε κατά διάνοια. Η δύναμη του Γκαγκάτση πηγάζει από την πρόσδεσή του στο άρμα Κόκαλη. Μόνο που τώρα που πήραν ό,τι μπορούσαν απ΄αυτόν κι έμπλεξε και με οικονομικές ατασθαλίες στην ΕΠΟ, τον πέταξαν σαν στημένη λεμονόκουπα. Πιστεύω ότι ο Θόδωρος τον θέλει περισσότερο για την ΟΥΕΦΑ, σαν αντικαταστάτη του Γιάννη Παπαδόπουλου (κατάντια, κατ' εμέ...) Ας μην ξεχνάμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει χρέη. Πέρσι πουλούσαμε τα ταλέντα μας για ένα εκατομμύριο ευρώ και φέτος αγοράζουμε. Πώς έγινε αυτό κανένας δεν κατάλαβε...