24/8/07

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ


Ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Ξάνθη για το σαββατιάτικο παιχνίδι της πρεμιέρας με την τοπική ομάδα. Αποτελείται από τους:

Αθανασιάδη, Βαγγελή, Βρύζα, Γεωργιάδη, Ηλιάδη, Kυριακίδη, Κωνσταντινίδη, Μαλεζά, Μελίσση, Μουμίν, Μπαλάφα, Ορφανό, Τοχούρογλου, Χαραλάμπους, Χριστοδουλόπουλο, Φερνάντεζ, Γκονζάλεζ, Ίλιεφ και Ουντέζε.

Όπως βλέπουμε απουσιάζουν οι:

Αραμπατζής (τραυματίας για τους επόμενους έξι μήνες τουλάχιστον), Σνάουτσνερ (εκτίει περσινή ποινή μίας αγωνιστικής), Κνολ (ανέτοιμος), Σάλμον, Λάκης, Γλύκος (αναρρώνουν από τραυματισμούς), Άλαν και Μπαϊάνο (υπάρχει πρόβλημα με τα συμβόλαιά τους).

Τονίζεται ότι και η συμμετοχή του Φερνάντεζ είναι πολύ αμφίβολη, λόγω ενός πρηξίματος στο πέλμα.

Άρα, λοιπόν, η ενδεκάδα για το αυριανό παιχνίδι διαμορφώνεται κατά πάσα πιθανότητα ως εξής:

Τερματοφύλακας ο Κυριακίδης ή ο Φερνάντεζ.
Δεξί μπακ ο Μελίσσης.
Αριστερό μπακ ο Κωνσταντινίδης ή ο Γκονζάλεζ.
Σέντερ μπακ ο Μπαλάφας με τον Ουντέζε ή τον Μαλεζά.
Αμυντικά χαφ ο Ηλιάδης και ο Μουμίν ή ο Ορφανός.
Οργανωτής ο Ίλιεφ ή ο Βαγγελής.
Μεσοεπιθετικοί οι Γεωργιάδης (δεξιά) και Χριστοδουλόπουλος.
Σέντερ φορ ο Βρύζας.

Υπάρχει πιθανότητα να προτιμηθεί ο Χριστοδουλόπουλος σαν φουνταριστός, να μείνει ο Βρύζας στον πάγκο, και να παίξει αριστερός χαφ ένας από τους Κωνσταντινίδη-Γκονζάλεζ.

Μια άλλη περίπτωση, που δεν θέλω ούτε να τη σκέφτομαι, είναι να παίξουμε με ένα αμυντικό χαφ (μάλλον τον Ηλιάδη), με βοήθειες από τον Μπαλάφα, και τρία σέντερ μπακ (Μπαλάφα, Ουντέζε, Μαλεζά), προκειμένου να παίξει μαν του μαν ο Μαλεζάς τον Λαμπριάκο.

Η ουσία είναι ότι πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο με τσαμπουκά από το πρώτο λεπτό, να πατήσουμε γερά μέσα στο γήπεδο, και να μην επιτρέψουμε στην Ξάνθη να σκεφτεί ότι είναι το φαβορί κι ότι έχει τα περιθώρια να ξανοιχτεί και να μας πιέσει. Αν μπούμε μέσα με τον τρόπο που μπαίναμε σε ορισμένα παιχνίδια εκτός έδρας κατά το παρελθόν, δηλαδή σαν κοτούλες, δεν έχουμε καμία ελπίδα. Αν μπούμε σαν ΠΑΟΚ, τότε είμαστε το φαβορί. Δεν θέλω ν’ ακούω χαζά ότι έχουμε ελλείψεις στο ρόστερ και τραυματισμούς κι άλλα τέτοια αδελφίστικα. Ο ΠΑΟΚ είναι ΠΑΟΚ, κι όταν παίζεις με το Δικέφαλο Αετό στο στήθος, τότε οι άλλοι πρέπει να σε φοβούνται.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ!
ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!

5 σχόλια:

+poulia είπε...

ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ(ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ, ΘΑ ΤΡΥΠΩΣΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 300 ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑ 'Η ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ)Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΗΡΑΚΛΗ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ ΤΟ SOLD OUT ΜΕ ΗΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ! 1.ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ 2.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ 117 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟ ΜΗΝΑ...

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ...

+poulia είπε...

ΤΡΑΓΙΚΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΟΠΟΝΗΣΣΟ=> ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΤΟΙΜΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ (ΗΘΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ). ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΥΘΟΥΝ ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ.
ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ. ΣΕ 3 ΒΔΟΜΑΔΕΣ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ!!!

takola είπε...

To sold out με τον Ηρακλή είναι σίγουρο κι αυτονόητο.

Αν εννοείς ότι με τις εκλογές η κατάσταση περνά στα χέρια του λαού, θα μου επιτρέψεις να διατηρώ κάποιες αμφιβολίες...

+poulia είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΑΚΟΛΚΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ. ΤΖΑΜΠΑ ΧΡΗΜΑ...

takola είπε...

Μα, γι' αυτό είπε ο Καραμανλής να τις κάνουμε 16 Σεπτεμβρίου, για να έχουμε τη μικρότερη δυνατή προεκλογική περίοδο, κοινώς να τις ξεπετάξουμε, γιατί όλοι μοιάζουν πλέον να συμφωνούν ότι έχουμε και σοβαρότερα πράγματα να κάνουμε.
Και στο ίδιο κλίμα βρέθηκε κι ο Παπαθεμελής, ο οποίος πρότεινε να δώσουν τα κόμματα τις προεκλογικές τους επιχορηγήσεις στους πληγέντες από τις πυρκαγιές.