31/8/07

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ


Η αναβολή του πρωταθλήματος σίγουρα ευνόησε την ομάδα μας, η οποία είχε το χρόνο να ενσωματώσει καλύτερα τις καινούριες μεταγραφές της και να αποθεραπεύσει τους τραυματίες της. Η αποστολή για το σαββατιάτικο παιχνίδι είναι η εξής:

Βαγγελής, Βρύζας, Γεωργιάδης, Ηλιάδης, Kυριακίδης, Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς, Μελίσσης, Μουμίν, Μπαλάφας, Ορφανός, Χαραλάμπους, Χριστοδουλόπουλος, Φερνάντεζ, Γκονζάλεζ, Ίλιεφ, Κνολ και Σάλμον.

Σε σχέση με την προηγούμενη φορά, συμμετέχουν Κνόλ και Σαλμόν, ενώ απουσιάζουν οι Ουντέζε και Αθανασιάδης, όπως και ο Τοχούρογλου, ο οποίος είχε συμπεριληφθεί ως 19ος, για την περίπτωση που δεν θα μπορούσε να αγωνιστεί ο Φερνάντεζ.

Η ενδεκάδα, αν ακολουθηθεί μια διάταξη 4-2-3-1, θα διαμορφωθεί ως εξής:

Τερματοφύλακας ο Φερνάντεζ.
Δεξί μπακ ο Μελίσσης.
Αριστερά υπάρχουν τρεις παίκτες οι οποίοι μπορούν να παίξουν είτε πίσω (μπακ-χαφ), είτε μπροστά (χαφ-εξτρέμ). Σίγουρα ο ένας θα είναι ο Παντελής Κωνσταντινίδης, ενώ ο άλλος θα είναι είτε ο Γκονζάλεζ (το πιθανότερο), είτε ο Χαραλάμπους.
Στο κέντρο της άμυνας ο ένας θα είναι ο Μπαλάφας, ενώ η έτερη θέση θα παιχτεί (κατά σειρά πιθανότητας) μεταξύ Κνολ, Μαλεζά, και Χαραλάμπους.
Αμυντικά χαφ θα είναι μάλλον οι Ηλιάδης-Μουμίν, με πιθανότητες και για τον Ορφανό.
Κεντρικός χαφ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Ίλιεφ, με τον Βαγγελή στον πάγκο.
Δεξιός μεσοεπιθετικός θα είναι ο Γεωργιάδης, ενώ για αριστερά τα είπαμε.
Φουνταριστός κυνηγός θα είναι ο Χριστοδουλόπουλος, με τους Βρύζα-Σάλμον στον πάγκο.

Πολύ πιθανό είναι να ξεκινήσει αριστερός μεσοεπιθετικός ο Βρύζας, αφήνοντας τον Γκονζάλεζ στον πάγκο, σε μια διάταξη που από 4-2-3-1 θα μεταμορφώνεται κατά περίπτωση σε 4-4-2, με τους Βρύζα-Χριστοδουλόπουλο να εναλλάσσονται πιο ελεύθερα στους κενούς χώρους.

Το παιχνίδι κατά τη γνώμη μου θα κριθεί στο πρώτο ημίωρο, και ειδικότερα στη στάση που θα κρατήσουμε απέναντι στο πρέσινγκ και τη σκληρότητα του παιχνιδιού της Ξάνθης. Αν δεν αιφνιδιαστούμε, δεν φοβηθούμε και δεν περιοριστούμε σε παθητικό ρόλο, τότε η Ξάνθη σιγά-σιγά θα μπει στη θέση της, θα μαζέψει τα κουβαδάκια της και θα πάει να παίξει σ’ άλλη παραλία. Θα πρέπει επίσης να προσεχτεί η αριστερή αμυντική μας πτέρυγα με κατάλληλες αλληλοκαλύψεις, καθώς επίσης και να γίνουν εγκαίρως (γύρω στο 60΄) μια-δυο αλλαγές φρεσκαρίσματος, και συγκεκριμένα των Γεωργιάδη-Βρύζα. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να κάνει το λάθος ο Παράσχος να παίξει με τρία σέντερ-μπακ. Αν στραφεί το παιχνίδι υπερβολικά στη δύναμη και θελήσει να βάλει τον Μαλεζά, θα πρέπει να προωθήσει τον Μπαλάφα στο κέντρο, αν και θα διατρέξουμε το ρίσκο του αποπροσανατολισμού και της ασυνεννοησίας μεταξύ Κνολ-Μαλεζά. Αυτά.

ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ!

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!

1 σχόλιο:

+poulia είπε...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ...