25/8/07

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ


Με απόφαση της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου 1ης Εθνικής Super League, αναβάλλονται όλοι οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής, λόγω της εθνικής τραγωδίας των πυρκαγιών που κατακαίουν ανεξέλεγκτες τη χώρα, και ιδιαίτερα τους νομούς Ηλείας, Μεσσηνίας και Λακωνίας.

Τα παιχνίδια ίσως διεξαχθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο, μετατοπίζοντας τη 2η αγωνιστική στο Σαββατοκύριακο 6-7 Οκτωβρίου, οπότε είχαν προγραμματιστεί κάποιοι αγώνες Κυπέλλου. Άλλη πιθανότητα είναι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τα παιχνίδια της 2ης αγωνιστικής και… βλέπουμε.

Αν και είναι λογικό να προκαλεί απογοήτευση σ’ όλος τους ποδοσφαιρόφιλους, νομίζω ότι η αναβολή τον ΠΑΟΚ τον συμφέρει. Όπως έγραφα και σε προηγούμενη καταχώρηση, έχουμε αρκετές απουσίες και δεν είμαστε ακόμα πλήρως έτοιμοι. Μετά την αναβολή, μπορούμε να αναμένουμε ότι Σάλμον, Κνολ, Λάκης, Φερνάντεζ, Γλύκος και Μπαϊάνο θα μπορέσουν να δώσουν το παρόν στην Ξάνθη.

Επίσης, αν τελικά το πρωτάθλημα ξεκινήσει με τη 2η αγωνιστική, θα είναι πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ να αρχίσει τη φετινή σεζόν με ένα παιχνίδι στην καυτή κι ολόγιομη Τούμπα, παρά στην ακριτική κι αφιλόξενη Ξάνθη, όπου κατά παράδοση η τοπική ομάδα μάς περιποιεί "special treatment" γεμάτη φανατισμό και βιαιότητα.

3 σχόλια:

+poulia είπε...

ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ...
ΛΕΣ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΘΟΔΩΡΟΣ?
ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΑΠΟΜΕΝΕΙ...

takola είπε...

Μακάρι. Είναι όμως πολύ μπερδεμένη υπόθεση. Κι ο ίδιος ο Σικαμπάλα πρέπει να είναι λιγάκι γκα-γκα, δεν εξηγείται αλλιώς. Τη μία έτσι, την άλλη γιουβέτσι. Κι ό,τι χαρτί του βάλεις μπροστά του το υπογράφει. Είναι μεγάλο κεφάλαιο για τον ΠΑΟΚ αυτός ο παίκτης, πάντως.

takola είπε...

Το ξανασκέφτηκα. Τελικά δεν είναι και τόσο παράλογος ο "Σίκα". Άλλο Γούμενος και άλλο Ζαγοράκης, θα σκέφτηκε ο άνθρωπος. Βλ. νεότερο post.