30/8/07

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Με ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής, ξεκινά τελικά αυτό το Σαββατοκύριακο το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, με τους αναβληθέντες από την προηγούμενη εβδομάδα αγώνες της πρώτης αγωνιστικής. Ο ΠΑΟΚ αγωνίζεται στην Ξάνθη στις 21:15 του Σαββάτου 1 Σεπτεμβρίου.

Ευελπιστούμε ότι η αναβολή έκανε καλό στην ομάδα, της έδωσε χρόνο να οργανωθεί και να προετοιμαστεί καλύτερα και να αποθεραπεύσει κάποιους από τους τραυματίες της.

Η αποστολή για την Ξάνθη δεν ανακοινώθηκε ακόμη, αλλά ο τραυματίας Αραμπατζής και ο τιμωρημένος Σνάουτσνερ είναι οι μόνοι σίγουροι απόντες, ο Άλαν αποτελεί βέβαια παρελθόν, ενώ και το δελτίο του Μπαϊάνο δεν θα προλάβει κατά πάσα πιθανότητα να εκδοθεί μέχρι το Σάββατο. Ο Γλύκος δεν είναι ακόμα έτοιμος, έχει όμως καταστεί σαφές ότι για φέτος προορίζεται για τέταρτος τερματοφύλακας της ομάδας. Είναι πολύ πιθανό ο Φερνάντεζ να βρίσκεται τελικά κάτω απ’ τα δοκάρια, ο Ουντέζε είναι αμφίβολος για τη βασική ενδεκάδα λόγω ενός προβλήματος με χόνδρους στο αριστερό γόνατο, ενώ είναι πολύ πιθανό στην αποστολή να συμπεριληφθούν αυτή τη φορά οι Κνολ και Σάλμον, για να καθίσουν μάλλον στον πάγκο. Ο Λάκης θα μείνει κατά πάσα πιθανότητα στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: