24/8/07

ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ ΠΑΝΟΠΟΥΛΕ


Με προσωπική του ανακοίνωση ο Πρόεδρος της ΠΑΕ και φυσικός ηγέτης του ΠΑΟΚ Θόδωρος Ζαγοράκης καλεί τον λαό του ΠΑΟΚ να μην ακολουθήσει την ομάδα στην Ξάνθη, λόγω διαφωνίας με την ΠΑΕ Ξάνθη για τον τρόπο διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα. Η ανακοίνωση του Θόδωρου έχει ως εξής:

"Δυστυχώς δεν υπήρξε ταύτιση απόψεων με την ΠΑΕ Skoda Ξάνθη σχετικά με την είσοδο των φιλάθλων μας στο γήπεδο για το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Ως εκ τούτου, καλώ προσωπικά τους φιλάθλους μας, οι οποίοι αποτελούν τη δύναμή μας, να μην ακολουθήσουν την ομάδα στην Ξάνθη. Δεν θέλω να τους δω να ταλαιπωρούνται, ούτε να γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης, εξαιτίας ακριβώς αυτής της μεγάλης τους αγάπης για την ομάδα μας"

Για άλλη μια φορά ο Θόδωρος δείχνει ανωτερότητα και ευγένεια χαρακτήρος, όμως η ουσία είναι ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος χωρίς τους οπαδούς της, τη «δύναμή της», όπως τους αποκαλεί ο ίδιος ο Θόδωρος. Κι αυτό επειδή έτσι γουστάρει ο αξιότιμος κύριος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ξάνθης. Προσωπικά ανυπομονώ να ’ρθεί η ώρα που ο Θόδωρος θα νιώσει αρκετά δυνατός και θ’ αρχίσει επιτέλους να τρίζει τα δόντια σ’ όλα τα λαμόγια και τους διεφθαρμένους που λυμαίνονται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ευελπιστώ ότι σύντομα θα ’ρθεί η ώρα κι η στιγμή που τυπάκια σαν τον κύριο Πανόπουλο δεν θα μπορούν να επιβάλουν τα βίτσια τους πάνω στον ΠΑΟΚ. Και, by the way, ποιος είναι επόπτης στο ματς της Ξάνθης; Μήπως κάποιος Γενναίος Κολοκοτρώνης; Οέο;

ΚΑΘΙΣΤΕ ΦΡΟΝΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΑΣ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ!
…ΛΑΜΟΓΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: