30/8/07

ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Ο ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ;


Σύμφωνα με ορισμένες δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Σικαμπάλα έχει μεταβάλει πλέον τη στάση του, και επιθυμεί να επιστρέψει και να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ.


Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός Αιγύπτιος, επηρεασμένος από την κακοδιοίκηση Γούμενου και την κλήτευσή του στο στρατό της χώρας του, έφυγε απροειδοποίητα κι αδικαιολόγητα στην Αίγυπτο πριν από 17 μήνες, ενώ λίγο αργότερα υπέγραψε συμβόλαιο στην παλιά του ομάδα Ζάμαλεκ, παρότι είχε ήδη συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Η ΦΙΦΑ, σεβόμενη την επιθυμία του ποδοσφαιριστή, έδωσε προσωρινή άδεια στον παίκτη να αγωνίζεται στη Ζάμαλεκ, ο ΠΑΟΚ όμως δικαιούται αποζημίωσης από την αιγυπτιακή ομάδα, αποζημίωση την οποία διεκδικεί ήδη δικαστικά.

Εντωμεταξύ, οι εξαιρετικές εμφανίσεις του «Σίκα», τόσο με τη Ζάμαλεκ, όσο και με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου, της οποίας αποτελεί βασικό μέλος, έχουν ανεβάσει την αξία του ποδοσφαιριστή, με αποτέλεσμα να μην είναι απίθανη η επιδίκαση στον ΠΑΟΚ αποζημίωσης που θα φτάνει και πιθανόν θα ξεπερνάει τα 3, ίσως και τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Τέτοιο ποσό φυσικά η Ζάμαλεκ δεν διαθέτει. Καθώς λοιπόν το διοικητικό τοπίο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ άλλαξε, ο Σικαμπάλα γνωρίζοντας τι εστί Θόδωρος Ζαγοράκης και αντιλαμβανόμενος ότι στη Ζάμαλεκ θα χαντακωθεί η καριέρα του, αφού είναι ουσιαστικά όμηρος του ΠΑΟΚ, σκέφτεται σοβαρά να ξαναγυρίσει στον ΠΑΟΚ και να εμπιστευθεί την καριέρα του προσωπικά στον Θόδωρο Ζαγοράκη. Αν τελικά συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρόκειται για άλλη μια μεγάλη επιτυχία του Θόδωρου, καθώς ο παίκτης έχει σίγουρα ταλέντο, και στην χειρότερη περίπτωση, αν δεν αγωνιστεί λόγω ιδιόρρυθμου χαρακτήρα, μπορεί πάντως να αποφέρει κάποια εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: