14/4/08

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-4


ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2007-08
29
η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Συνθέσεις:
ΠΑΟΚ:
Φερνάντεζ, Μελίσσσης, Κνολ, Μαλεζάς (31' Ιλιεφ), Σνάουτσνερ, Βερόν, Βαγγέλης, Γεωργιάδης (50' Κονσεϊσάο), Κωνσταντινίδης, Χριστοδουλόπουλος (68' Αθανασιάδης), Σάλμον.
ΑΕΚ: Μάχο, Καφές, Δέλλας, Ριβάλντο (83' Κονέ), Παπασταθόπουλος, Ζήκος, Μπλάνκο (67' Καλόν), Μπούρμπος, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Εντίνιο (76' Παππάς).

ΣΚΟΡΕΡ: 20` Παπασταθόπουλος, 23` Μπλάνκο, 25` Λυμπερόπουλος, 82` Καλόν

Κίτρινες κάρτες: 44` Γεωργιάδης, 69` Κνολ, 73` Ιλιεφ - 45` Εντίνιο, 47` Ζήκος

Ξεφτίλα

Έχω πάψει εδώ και καιρό να σχολιάζω την αγωνιστική απόδοση του ΠΑΟΚ. Δεν έχει κανένα νόημα. Κανένα νόημα δεν έχει να ασχοληθούμε και με την απόδοση της ομάδας στο σημερινό αγώνα. Η ουσία όμως είναι ότι η ιστορία έγραψε: ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 0-4. Μια ξεφτίλα, μέσα σ’ αυτό τον ίδιο το Ναό της Τούμπας, απερίγραπτη. Απ’ ό,τι άκουσα, είχαμε να χάσουμε με τεσσάρα στην Τούμπα γύρω στα 21 χρόνια. Και τα παρεπόμενα; Γκρίνιες, αποδοκιμασίες, γιουχαρίσματα και, βέβαια, τα επεισόδια έξω από το γήπεδο, που μας πήγαν αρκετά χρόνια πίσω. Και μετά μια ανακοίνωση της διοίκησης (βλ. εδώ) ασαφής, ασυνάρτητη, που υποδηλώνει τρικυμία εν κρανίω. (ΔΕΝ την έγραψε ο Θόδωρος, απ’ ό,τι μαθαίνω, αν και αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία). Όσο για τον Κύριο Σάντος; Έχασε κι αυτός την ψυχραιμία του κι άρχισε να ψελλίζει κάτι πανικόβλητες ομολογίες του τύπου «πρώτη φορά στην καριέρα μου αποτυγχάνω να δημιουργήσω ομάδα». Και μετά σηκώθηκε και έφυγε, στη μέση της συνέντευξης τύπου, αποδοκιμαζόμενος. Πανικός. Εγώ αναρωτιέμαι: Είναι δυνατόν να συνεχίσει αυτός ο άνθρωπος στον ΠΑΟΚ; Στον Πυρσό Γρεβενών να ήταν προπονητής, θα είχε φύγει. Ποιος δουλεύει ποιόν εδώ πέρα; Ακούγεται η «παρηγοριά» ότι θ’ αλλάξει ριζικά το ρόστερ. Δυστυχώς είναι πλέον μονόδρομος. Όμως ερωτώ: ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ 10-15 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ; Μπορεί κανείς να δώσει απάντηση σ’ αυτό το απλό ερώτημα; Μπορεί κανείς να μας πει επιτέλους ποιο ακριβώς είναι αυτό το περίφημο «πλάνο τριετίας»; Τόσα και τόσα ερωτήματα έχουν συσσωρευτεί πλέον, και οι απαντήσεις αναζητούνται εναγωνίως…

6 σχόλια:

desa είπε...

Ας υποθέσουμε τάκολα ότι φεύγει ο σάντος. ποιος θες να έρθεις? υποθέτουμε ότι ο άγγελος δε θέλει/μπορεί.

+poulia είπε...

Την Τετάρτη στις 5.00 πάμε στο μπάσκετ. Έχουμε καιρό να ασχοληθούμε με το ποδόσφαιρο...

takola είπε...

desa, δεν θέλω να αρχίσω την ονοματολογία. Ούτε να ανοίξω τον φάκελλο "Άγγελος". Προπονητές υπάρχουν πολλοί. Ας διαλέξει έναν ο Θόδωρος, και εμείς θα τον στηρίξουμε. Είναι απλό.

Panagiotis είπε...

Είπαμε.. υπομονή. Αν και σιγοβράζω. Όσο για μεταγραφές, αν δώσει π.χ. Χριστοδουλόπουλο και πάρει κανένα εκατομμύριο (αν και δεν το θέλω καθόλου) και αν πάρει το ένα κατομμύριο από τον Αιγύπτιο, ίσως να μπορέσει να πάρει κανά δυό παίχτες. Γιατί να μην πουλήσουμε τον Κονσεϊσάο, να πάρουμε πέντε εκατομμύ, αφού είναι παιχταράς; Αν και για να λέμε και την αλήθεια σαν να μου φάνηκε ότι είχε κέφια την Κυριακή. Και έπαιξε καλά με τον Ίλιεφ.
Μία ερώτηση όμως. Γιατί χρειαζόμαστε 15 παίχτες;

Ντεμης είπε...

Φίλε μου, όλη μου την αγάπη στη Θεσσαλονίκη και τον αδελφό Δικέφαλο, και μια μεγάλη συγγνώμη. Πίστεψέ με, κανείς μας δεν χάρηκε γι' αυτό το ευρύ σκόρ ή την σπουδαία νίκη.
Μετά τον πρώτο γύρο που δεν σας δώσαμε εισιτήρια για ανεξήγητο λόγο, μετά που κείνο τον ξευτιλισμό μας την τελευταία αγωνιστική πέρυσι στην Νέα Σμύρνη, έχετε κάθε δικαίωμα να μας λέτε ό,τι θέλετε ή και να μας μισείτε. Έχουμε κοινές ρίζες & ιδεολογία υποτίθεται, κι εμείς σας έχουμε απογοητεύσει τόσες φορές....
ΠΑΟΚ, κι εγώ Σ' ΑΓΑΠΩ! Και πάλι συγγνώμη.
ΥΓ: τέλειο blog!

takola είπε...

@ demisl
κράτα την πονοψυχιά για την ομάδα σου, θα σου χρειαστεί. Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από συγνώμες.