15/4/08

Μας πήρε χαμπάρι και ο Κάρπετ...

Ανακάλυψα στην ιστοσελίδα του Libero FM μια χθεσινή συνέντευξη του Αντώνη Καρπετόπουλου στους συντελεστές του σταθμού, στην οποία αναφέρεται στις ομάδες της Θεσσαλονίκης, και ιδιαίτερα στον ΠΑΟΚ. Μπορείτε να τη διαβάσετε εδώ.
Μπορεί ο "Κάρπετ" να είναι αντιπαθής, άσχετος, αντιπαοκτσής, ή όλ' αυτά μαζί, όμως θα σας πρότεινα να δώσετε ιδιαίτερη βάση στα επιχειρήματά του περί Σάντος. Κι αν θέλετε, τα συζητάμε.

ΥΓ. Η "ανοιχτή επιστολή" μου στο Θόδωρο Ζαγοράκη αποτελεί μια κατάθεση ψυχής. Την έστειλα μάλιστα με μέηλ και στην ΠΑΕ. Θα ήθελα πολύ να τη διαβάσετε.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ

7 σχόλια:

sotbas είπε...

Εγω γενικα δεν πιστευω οτι πρεπει να φυγει. Ωστοσο τα επιχειρηματα οτι μπορει το κλιμα να μεταφερθει και του χρονου και οτι αν ειναι να φυγει, να φυγει τωρα, σιγουρα στεκουν.

takola είπε...

@ sotbas
Ε, όσο νά 'ναι, σωστά τα επιχειρήματα... Και σκέψου ότι ακόμα και οι φανατικότεροι υποστηρικτές του Σάντος δεν λένε πλέον να τον κρατήσουμε για 3 χρόνια (όπως άλλωστε προβλέπει και το πλάνο). Λένε "ας κριθεί του χρόνου, αφού θα έχει φτιάξει τη δική του ομάδα κι έχει κάνει και την προετοιμασία". Κανένας όμως δεν είναι βέβαιος για την επιτυχία του εγχειρήματος, καθόσον το κλίμα έχει στραβώσει ανεπανόρθωτα. ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ;

sotbas είπε...

Ε, προφανως αμα του χρονου τα σκατωσει, δεν εχει μετα δικαιολογια.
Αλλα φετος, κατα τη γνωμη μου, αφου αφου δε θα αναλαμβανε οπως επρεπε, ας μην τον φερναν. Ας τον φερναν απο του χρονου

takola είπε...

Συμφωνούμε. Τώρα όμως ό,τι έγινε, έγινε. Τό 'καψε το χαρτί του ο Πορτογάλος, τι να κάνουμε; Δε γυρίζει ο χρόνος πίσω...

DonMits είπε...

Ο Σάντος έχει καεί σαν χαρτί για τον ΠΑΟΚ, απλά και όμορφα. Και καλό θα ήταν να πάρει πόδι για να μην συμπαρασυρθεί και η διοίκηση μαζί του.

Ψάχνω να βρω έστω και ένα επιχείρημα υπέρ του, αλλά δεν βρίσκω... Απεναντίας βρίσκω πολλά, μα πάρα πολλά εις βάρος του...

takola είπε...

Donmits, κι εγώ το ίδιο προσπαθώ, επειδή απ' ό,τι φαίνεται τη Μεγ. Τρίτη θα ανακοινώσει παραμονή Σάντος ο Ζαγόρ. Σκέφτηκα λοιπόν το εξής: Τον Σάντος του κάναν πόλεμο φέτος οι παίκτες για να τον φάνε. Θέλει λοιπόν ο Ζαγόρ να περάσει ένα μήνυμα ότι δεν θα κάνουν οι παίκτες ό,τι θέλουν, ούτε οι κλίκες των αποδυτηρίων. Αφεντικό θα είναι διοίκηση και προπονητής, πάει τελείωσε. Σου λέει ο Ζαγόρ, πόσο χειρότερα μπορούμε να πάμε; Έτσι κι αλλιώς Ευρώπη πιθανόν ούτε του χρόνου θα μπορούμε να βγούμε (για γραφειοκρατικούς λόγους). Οπότε ας χτίσουμε τουλάχιστον μια ομάδα σε υγιείς βάσεις...

palalos είπε...

ΒΟΥΛΙΝΟΣ
ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗΣ
ΓΟΥΜΕΝΟΣ
ΠΑΝΕΛΟΥΔΗΣ

ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....