23/3/09

"Γκέλα" Θόδωρου με τα Διαρκείας

Εντάξει, είπαμε είμαστε πιστοί στον Πρόεδρο και φυσικό ηγέτη του ΠΑΟΚ Θόδωρο Ζαγοράκη, τον αγαπάμε, τον στηρίζουμε, αλλά από κει μέχρι τον μαζοχισμό υπάρχει κάποια απόσταση.

Όπως ομολόγησε ο ίδιος ο Θόδωρος στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου, στην αρχή της σεζόν η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα ισχύουν σε "Πρωτάθλημα, Κύπελλο και φιλικά". Ξαφνικά, και ενώ έχουμε ήδη ξηλωθεί για μετοχές, βγαίνει και μας λέει ότι για τα πλέι-οφ θα πρέπει να αγοράσουμε άλλα διαρκείας. Να ξαναξηλωθούμε, δηλαδή! Όμως όλοι ξέρουμε ότι τα πλέι-οφ είναι τμήμα του Πρωταθλήματος. Γιατί αυτά θα καθορίσουν την τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος για τις θέσεις 2 ως 5. Χωρίς αυτά, το Πρωτάθλημα θα είναι λειψό. Και βγήκε ο Θόδωρος και πέταξε τη δικαιολογία ότι "για μας τα πλει-οφ είναι ξεχωριστή διοργάνωση". Λάθος! ΔΕΝ είναι! Κι όταν ρωτήθηκε γιατί δεν μας τό λεγε τουλάχιστον από την αρχή, απάντησε: "Δεν θέλαμε, για να μη φανεί ότι θα βγούμε απαραιτήτως στα πλέι οφ". Δηλαδή, δεν μπορούσε να πει ότι "Τα Διαρκείας ισχύουν για την κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος"; Τον πείραζε; Θα σήμαινε αυτό ότι θα βγούμε απαραιτήτως στα πλέι-οφ; Όχι, βέβαια. Πρόκειται λοιπόν σαφώς για λάθος του.

Θα μου πεις, σε πειράζει ότι θα ξαναπληρώσεις; Όχι. Δεν με πειράζει να πληρώνω. Το απέδειξα όταν πήγα κι αγόρασα 400 ευρώ μετοχές. Πεταμένα λεφτά, για τη δόξα του ΠΑΟΚ. Με πειράζει ότι μας φέρεται σαν κορόιδα. Και με ανησυχεί. Όταν ένας άνθρωπος αρχίσει να πιστεύει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, ότι είναι ανεξέλεγκτος, τότε μπορεί να αρχίσει να γίνεται και επικίνδυνος. Η συμπεριφορά του σε συνδυασμό με τις φτηνές δικαιολογίες του δεν δείχνουν τον απαραίτητο σεβασμό στον απλό Παοκτσή που ματώνει για την ομάδα. Έπρεπε να μας το έχει πει εγκαίρως, για να κάνουμε τα κουμάντα μας με την Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου. Εγώ πήγα κι έδωσα το περίσσευμά μου εκεί. Αν το ήξερα, θα είχα δώσει λιγότερα και θα κρατούσα χρήματα και για το εξτρά Διαρκείας.

Πιστεύω επομένως ότι ο Θόδωρος πρέπει να αναθεωρήσει τη στάση του στο συγκεκριμένο θέμα. Και οργανώνω ψηφοφορία-δημοσκόπηση για να δω αν συμφωνείτε μαζί μου. Αν γίνουμε πολλοί, μπορεί ο Θόδωρος να μας ακούσει. Για μένα το θέμα είναι κυρίως ηθικής, όχι οικονομικής τάξεως.

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που είπες περί πεταμένα χρήματα που έδωσες για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου είναι λάθος και ανεπίτρεπτο για έναν σκεπτόμενο ΠΑΟΚΤΣΗ όπως εσύ παρά το ότι μπορεί να διαφωνούμε σε ορισμένα θέματα.Όσοι από τον λαό του ΠΑΟΚ περί των 10.000 ατόμων που πήραμε μετοχές (λίγοι σε σχέση με τον όγκο μας) πρέπει να ήμαστε περήφανοι γιατί γίναμε και εμείς μέρος του ΠΑΟΚ.Ελέγχουμε γύρω στο 30%!!!!!Τώρα πραγματικά ο ΠΑΟΚ ανήκει στον λαό του και όχι στον μαλάκα τον πρόεδρο του όπως φωνάζουμε εδώ και τόσα χρόνια.Επίσης ρίξαμε το ποσοστό του Παγώνη στο 20% από το 33% και δεν έχει λόγο για τις εξελίξεις της παε.Άρα η συμμετοχή μας ήταν ουσιαστική και όχι πεταμένα λεφτά!!!!!
Από εκεί και πέρα εμείς επιλέξαμε αυτή την διοίκηση η οποία διαχειρίζεται τα χρήματα του ΠΑΟΚΤΣΗ και εμείς θα πρέπει να βάζουμε χρήματα με εισιτήρια, διαρκείας και μετοχές και στο μέλλον!!!Το να περιμένεις τον επενδυτή είναι ουτοπία που μόνο χρέη μας δημιούργησαν και μας πήγαν πίσω!!!!Ακόμα πληρώνουμε τις λαμογιές των προηγούμενων....Αφού η διοίκηση είναι τίμια, μειώνουν τα χρέη, φτιάξανε μια ομάδα που παλεύει με αξιόλογους παίκτες, μας έκαναν ξανά ελκυστικούς και αξιόπιστους θα τους στηρίζω όπως και η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου.Εμείς θέλουμε ομαδάρα πρωταθλητισμό και προπονητικό μέσα σε 1,5 χρόνο!!!!!Αν δεν δώσουμε τον οβολό μας τίποτε δεν θα πετύχουμε γι αυτό και είμαστε η ομάδα του λαού!!!!!Αυτή είναι η αλήθεια.Από εκεί και πέρα διαλέγουμε ή εμείς χρηματοδότες ή κουμάντο οι γουμενοπαγώνηδες όπου τελειώνει και το δικαίωμα μας στο όνειρο....
Από τα 3 ματς των πλει οφ υπολογίζει η παε ένα έσοδο 1-1,5 εκατ σημαντικό για μεταγραφές και προπονητικό κέντρο.
Τέλος τα εισιτήρια για τα ματς στα πλει οφ τα φθηνότερα στα πέταλα είναι 30 ευρώ και για 3 ματς αν τα πάρεις πακέτο και 15 για κάθε ένα ξεχωριστό αγώνα.Δεν νομίζω ότι είναι και το τεράστιο ποσό 30 ευρώ είναι 3 ποτάκια στην Αριστοτέλους!!!!και 1 είσοδο σε κάποιο κλαμπ της πόλης!!!!Θα πιω 3 λιγότερα ποτά......
Και είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής εκτός Θεσσαλονίκης όπου εκτός από νοίκια και διαβίωση πληρώνω δίδακτρα και βιβλία για το πανεπιστήμιο.Δεν είμαι πλούσιος (ο πατέρας μου υπάλληλος είναι)αλλά για την ΠΑΟΚΑΡΑ θα τα δώσω και για πλει οφ και για μετοχές ξανά τον Μάιο και για διαρκείας το καλοκαίρι!!!!
Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να βάλουμε το χέρι στην τσέπη να στερηθούμε κάποια άλλη διασκέδαση για να δούμε καλούς παίκτες,καλή ομάδα και προπονητικό κέντρο και να ονειρευόμαστε έναν μεγαλύτερο ΠΑΟΚ.

ΤΟ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙ

takola είπε...

Παοκτσάκι,

αν απ' όλα όσα έγραψα εσύ κόλλησες στη φράση "πεταμένα λεφτά", τότε την παίρνω πίσω. Απλά εννοούσα ότι δεν είναι χρήματα από τα οποία προσδοκώ προσωπικό όφελος. Πληρώνοντας για διαρκείας έχεις όφελος ότι βλέπεις τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, πληρώνοντας για μετοχές δεν έχεις κανένα όφελος. Είναι, όπως έγραψα, για τη δόξα του ΠΑΟΚ.

Και μη με λες εμένα για μεγαλοεπενδυτή, γιατί είμαι από τους πρώτους πολέμιους αυτής της σαχλής ιδέας, και υπέρμαχος της Λαϊκής Βάσης. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανήκει στο λαό του.

Και στο ξαναλέω, ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ. Με πειράζει η αιτιολόγηση, που μας περνάει για χαζούς. Αν μας έλεγε "δώστε μας από 100 ευρώ για το νέο αθλητικό Κέντρο" τότε μάλιστα. Ο τρόπος όμως που το κάνει δείχνει ότι μας περνάει για κορόιδα. Τώρα, αν εσένα σ' αρέσει να σε θεωρούν κορόιδο, τότε πάω πάσο.

Και κάτι τελευταίο: Ανεξέλεγκτο να μην αφήσεις ούτε τον θεό τον ίδιο. Όλοι πρέπει να ελέγχονται.

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα.
παλι εγινε και σας ειδα κουρασμενος, λιγο πιωμενος κ παλι τσιμπησα. Ας ειναι...αν με ανεχεστε.

Δεν ειμαστε παρα ΠΑΟΚτζηδες με διαφορετικες προσωπικοτητες. οπως καταλαβα αυτα που λετε, εχετε δίκαιο και οι δυό, αλλα εκπεμπετε σε διαφορετικη συχνοτητα.
Τι θελω να πω?
ας τα παρω απ'την αναποδη:

φιλε ανωνυμε ΠΑΟΚτζη, το ‘για την δοξα του ΠΑΟΚ’ δεν σου φτανει?

Τα χρηματα της αγορας μετοχών της ομαδας μας δεν θα σου δωσουν ποτε οικονομικη ανταποδωση, και αυτο νομιζω οτι το γνωριζεις. Το οτι ο συγκεκριμενος προεδρος σου λεει περιπου αυτα που του επιτρεπει η θεση του, το γνωριζεις επισης. Συμμεριζομαι τον ενθουσιασμο σου, αλλα διατηρω της επιφυλαξεις μου, οι οποιες κινουνται κυριως στη βαση της λογικης, και οχι του παρορμητισμου. Κανενας δεν ειναι θεος, κανενας χωρις λαθη, κανενας, παρα η αυτοοργανωση δεν θα μπορεσει να κανει κατι κοντα στο Αριστο. Και εκει πασχουμε, ΠΑΟΚ κ γενικοτερα, καθως ειμαστε αμορφωτοι....Αλλη κουβεντα

Αν δηλαδη αυριο ο Ζαγορ πει: τα παραταω δεν μπορω, σε σιμπεμόλ
Τι θα κανεις? Μια απ’τα ιδια. Και τι θα πετας σε ποιον?
Οχι εσυ προσωπικα, καταλαβαινεις...

Φιλε Τακολα,
Ειναι σαφες οτι τιμια μιλας για το προκειμενο, ειναι λιγο πουσταφερτα η φαση, αλλα, συγνωμη ρε φιλε,
αυτο σου’ρθε τωρα?
Δηλαδη αλλα κι αλλα και μισα, τα προσπερασες ευκολοτερα?
Θελουμε δεν θελουμε εχουμε βασιληα, μην τ’άρχιζεις τωρα το παραπονο λεω,
τωρα εχουμε μπροστα πλευ ουφ, ασε να δουμε και μετα κανουμε γκρινια του καλοκαιριου.
Κρατα στην ομαδα τους ουσιαστικους, (που ειναι και δυσαρεστημενοι τροπον τινα γιατι αλλο νομισανε κι αλλο γινεται - μουσλι βερον σορλεν μπακα ενδεχομενως, και λινο αμα ξεκουραστει και καταλαβει οτι για καψιμο τον παει η εξεδρα ή για αποθεωση - λαιμητομο εξεδρα εχουμε)

Και για να γνωριστουμε καλυτερα- να μην εχουμε παρεξηγησεις:
Ειμαι 38 ετων
Μπαλα παιζω ακομα δυο φορες τη βδομαδα 11-11 φιλικο σε επιπεδο μισοκαμμενο, καμμια φορα ερχεται και κανενας 45αρης β εθνικης και φοβομαστε ολοι οταν βαζει τα καμμενα του ποδια στη καβλα (εννοω οτι φοβομαστε και γι ‘αυτον)

Μπαλα σοβαρη δεν επαιξα για λογους:

Γεννηθηκα ερασιτεχνης (ερωτας κ τεχνη)
Προτιμησα την κλιση μου στα αλλα
Πινω κ καπνιζω μπολικο
Στριβω ολοκληρος μολις ενα ΤΣΙΚ γρηγοροτερα απ’τον Ιβιτς
(παιζω σκυλι την αμυνα αλλα το καλο μου ειναι αριστερα στα χαφ δημιουργικα, που σε ψηλο επιπεδο θελει πολυ γρηγοραδα, κ γω ειμαι αργουτσικος 1,84)
δεν με ενεπνευσε ποτε κανενας προπονητης

ειμαι παιδι χωρισμενων γονιων
και ορφανος
με ποναει η μεση μου και,
για να αφησω την ψυχαναλυτικη πλακα

μπαλα δεν επαιξα σπουδαια επειδη καταλαβα νωρις
οτι αλλοι ξερω γω αθλητες στον χωρο δε μασαγανε,
κι οτι ευκολα σπας το σωμα σου εκει εκτος εαν
εισαι αποφασισμενος για διαφορα περιεργα

Με την ελπιδα οτι στα πλευ ουφ τα φετινα θα καταλαβω τι ειναι πουλημενο και τι τα καταφερνει επιτελους, σας αφηνω για αποψε

ΠΑΟΚ ΡΕ (Βερον ειχες ποτε?)

Η Λαικη Βαση ειναι και η μονη δικη μου επιθυμια για αυτη την ιδέα

Θα αλλαξω το ονομα μου απο menel σε οικονομολογος

takola είπε...

Οικονομολόγε,

πολύ με αρέσεις σε όλα, εκτός από την αλλαγή ονόματος. Εγώ για τους οικονομολόγους να σε πω τι ξέρω; "Teach a parrot to say 'supply and demand' and you have an economist".
Το menel (Μενέλαος, υποθέτω), μου έκανε περισσότερο για άνθρωπος. Κατά τ' άλλα, τα λες ωραία όταν πίνεις. Εύχομαι μόνο να μην είναι απολύτως απαραίτητο!;-)

ΥΓ. Τέτοια κοροϊδία από το Θόδωρο είναι η πρώτη φορά που νιώθω ότι τρώω (μπορεί και να έχω ξαναφάει και να μην το κατάλαβα). Το αν βγούμε ή δε βγούμε Τσάμπιονς Λιγκ είναι παντελώς άσχετο. Μια κοροϊδία παραμένει πάντα κοροϊδία, είτε έτσι είτε αλλιώς.

Χαιρετίσματα εκεί χάμω! Είχα κατέβει πρόσφατα, μίλησα με γάβρους, συνειδητοποίησα τι χάσμα μας χωρίζει...

Nikos Lioliopoulos είπε...

Παρά το γεγονός ότι Ζαγορ και Βρυζας κάνανε θαύματα φέτος, εξακολουθώ να είμαι πολύ επιφυλακτικός απέναντι του. Θα κριθούν όλα το καλοκαίρι. Ελπίζω να πέφτω εξω.
Οικονομολόγε, εισαι μεγάλος φίλε! Πίνε οσο μπορείς αν ειναι να τα γράφεις έτσι ωραία!
Υ.Γ. Βερον δεν ειχαμε ποτε στον ΠΑΟΚ!

Ανώνυμος είπε...

Γεια σας φιλοι! Τακολα, πεφτεις πολυ μεσα, ο πιο αυθεντικος καθηγητης μου στη σχολη ελεγε παντα ακριβως αυτο: τα παντα μπορουν να εξηγηθουν μεσω της προσφορας και της ζητησης- οπως επισης και οτι τα οικονομικα ειναι η απανθρωπη επιστημη. Αργοτερα καταλαβα οτι ειχε πολυ δικιο, και στα δυο, και γι'αυτο και δεν εξασκησα ποτε το επαγγελμα. Kαι με την παροτρυνση σου λοιπον και νηφαλιος γαρ, επιστρεφω στο menel.

Οτι μας την εφερε ο Θοδωρος ειναι σιγουρο. Κιτρινη καρτα (ισως λιγο αυστηρη?)

Ερωτηση κρισεως: Πιστευετε οτι η ομαδα θα κυνηγησει ουσιαστικα και παθιασμενα την δευτερη θεση? Ειμαστε ετοιμοι για διεκδικηση σεντονιου ή το Ουεφα μας ταιριαζει καλυτερα?
Μηπως τη χασουμε στην ισοβαθμια, για να μεινουμε με την περηφανια και ολοι (κυριως ο βαζελος) να ειναι ευχαριστημενοι? Και εδω μπαινει μια κρισιμη πληροφορια που σας παρακαλω να μου την δωσετε. Ο δευτερος, αν χασει στον πρωτο προκριματικο γυρο την διεκδικηση των ομιλων, παιζει ουεφα ή παει σπιτι του???

ΥΓ Οι γαβροι δεν παλευονται στην κουβεντα, ειναι υπνωτισμενοι- και οσοι δεν ειναι, ντρεπονται οικτρα να παραδεχθουν οτι ακομα και ο Ακρατητος να ειχε αυτα και τα αλλα και τα παραλλα που αυτοι και μονο αυτοι εχουν τοσα χρονια, θα ειχε κατορθωσει περισσοτερα πραγματα. Και κυριως τιμια, καθαρα και απλως ποδοσφαιρικα...
Καμια μερα που θα εχω χρονο θα σας γραψω καμμια ιστορια χαμουτζηδικης τρελλας... χαιρετισμους

NdN είπε...

Λάθος του Ζαγοράκη που δεν το είπε από την αρχή. Οπως και να είχε εμείς (και δεν εννοώ εμένα και εσένα προσωπικά, αλλά τον Λαό του ΠΑΟΚ) θα αγοράζαμε τα διαρκείας. Από εκεί και πέρα όλοι είμαστε άνθρωποι και κάνουμε λάθη. Ο Θοδωρής θα έχει την στήριξη μας μέχρι τέλους.

Σε αυτό που λέει ο menel παραπάνω εγώ θα πω ότι η ομάδα θα παλέψει όλα τα παιχνίδια, αλλά δεν νομίζω να καταφέρει να βγει στο Ch.L. Επίσης πιστεύω ότι αυτό δεν είναι κακό διότι η ομάδα δεν θα χρειαστεί να κάνει οικονομικά ανοίγματα φέτος το καλοκαίρι, αλλά θα πορευτεί συνετά και θα καταφέρει να "ξεχρεώσει" από τις αμαρτίες του παρελθόντος. Μετά ο δρόμος θα είναι ανοιχτός για ακόμα περισσότερα πράγματα. Υπομονή χρειάζεται...

Καλημέρα σε όλους.

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνω πληρως με το αρθρο. Τα λεφτά πάνε στον ΠΑΟΚ και δεν φευγει κανενα € απο τα ταμεια. Εχεις υγειη διοικηση και εσυ σκεφτεσαι το συμφέρον (με όλο το σεβασμο) της τσεπης. Σκεψου πως ο ΠΑΟΚ είναι χρεωμένος μεχρι τα μπουνια και καπως πρεπει να εξυγιανθει για να ζητας και εσυ μεταγραφες και τιτλους. Απο αυτη την ιστορια μπορει να βγαλει απο τα εισητηρια μονο πανω απο 1 εκατομυριο 2 ενδεκατες μεταγραφες. Ενα παραδειγμα αν το παιδι σου (θεος φυλάξει) χρειάζεται χρηματα για να ζησει θα πουλησεις και τα μαλλια σου (που λεει ο λογος) για να τα βρεις ετσι είναι και με τον ΠΑΟΚ ολοι τον εχουμε σαν παιδι μας και θελουμε οχι μονο να ζησει αλλα και να μακροημερευσει. Με ολο το σεβασμο

Ανώνυμος είπε...

Την κοροιδια ξεχασε την. Αλλο ενα παραδειγμα στον στρατο σε ελεγε ο διοικητης πανε καθαρισε τουαλετες και εσυ ελεγες με κοροιδευει το πρωι τις εκανα. Ετσι και με τον ΠΑΟΚ οτι σου πει ο Ζαγορακης(που ειναι οτι καλυτερο εχουμε αυτη την στιγμη) δεν σου λεω να το δεχτεις σου λέω να μην το αρνηθεις γιατι ο ΠΑΟΚ πάνω από ολα.
και παλι με ολο το σεβασμο plat

takola είπε...

plat,

φχαριστώ για τις απόψεις σου και για τον σεβασμό.

Επί της ουσίας:

Δεν ισχυρίζομαι ότι τα χρήματα δεν θα πάνε στον ΠΑΟΚ. Στον ΠΑΟΚ θα πάνε. Όπως και τα χρήματα από τις μετοχές, άλλωστε. Γι' αυτό κι εγώ πήγα κι αγόρασα 400 ευρώ μετοχές (κι ανέβασα και την απόδειξη στο μπλογκ, για του λόγου το αληθές). Και σύντομα θα προκηρυχθεί νέα ΑΜΚ, οπότε θα μπορέσουμε για άλλη μια φορά να χρηματοδοτήσουμε τη δόξα του ΠΑΟΚ. Σε εποχές οικονομικής κρίσης κι ανασφάλειας, σε εποχές εγωισμού και συρρίκνωσης κάθε ιδανικού κι ιδέας, ο ΠΑΟΚ, με μπροστάρη τον Θόδωρο Ζαγοράκη, πάει κόντρα στο ρεύμα, κόντρα στην κοινή λογική των καιρών μας. Μαζεύτηκαν 2 εκ. ευρώ από απλούς Παοκτσήδες που δεν προσδοκάνε την παραμικρή ανταπόδοση. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!
Μέσα σ' αυτό το κλίμα, λοιπόν, έρχεται ο θόδωρος να το παίξει κουτοπόνηρος.
"Είπα εγώ ποτέ ότι θα ισχύσουν τα Διαρκείας στα πλέι-οφ;;"
"Δύο η ώρα τα μεσάνυχτα πήρα τον Κυριάκο να τον ρωτήσω, είπα εγώ ποτέ τέτοιο πράγμα;"
"Στεναχωριέμαι πρώτος εγώ που θα πρέπει ο κόσμος πάλι να πληρώσει."
"Τα πλέι-οφ είναι ξεχωριστή διοργάνωση, δεν ανήκουν στο Πρωτάθλημα."
Κάθε φράση κι από μια συρρίκνωση του μεγαλείου που λέγεται ΠΑΟΚ, που λέγεται Πρόεδρος και φυσικός ηγέτης του ΠΑΟΚ, που λέγεται ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ.
Ας έβγαινε να πει: "Χρειαζόμαστε χρήματα γι' αυτό και γι΄αυτό το λόγο."
Ας έλεγε: "Έκανα λάθος. Συγνώμη."
Ας έλεγε: "Το ξέρω ότι τα πλέι-οφ είναι μέρος του Πρωταθλήματος. Το ξέρω ότι σε όλες τις άλλες ομάδες τα Διαρκείας ισχύουν και στα πλέι-οφ. Το ξέρω ότι ο κόσμος πλήρωσε για μετοχές. Αλλά ζητώ για άλλη μια φορά να βάλετε το χέρι στην τσέπη γι' αυτό και γι' αυτό το λόγο. Γιατί ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει. Γιατί κάναμε κάποιο διαχειριστικό λάθος. Γιατί θέλουμε μια μεταγραφή παραπάνω."
Κάτι τέτοιο.
Όπως το χειρίστηκε μίκρυνε ο ίδιος το μεγαλείο του ΠΑΟΚ.
Καταλαβαίνεις, ελπίζω, ότι δεν είναι θέμα συμφέροντος τσέπης.

ΥΓ 1. Διαρκείας εξυπακούεται πως θ' αγοράσω. Είπα διαφωνώ με την απόφαση και το χειρισμό, δεν είπα ότι δεν θα υπακούσω. Στο κάτω-κάτω είναι τα ντέρμπι της χρονιάς.
ΥΓ 2. Ο Δοίκας να πάει να γαμηθεί.

takola είπε...

Ndn,

όπως το θέτεις, να το δεχτώ. Είναι άνθρωπος και κάνει λάθη. Καλό όμως είναι να τα εντοπίζουμε πού και πού, για να μη μας πάρει και για μαζοχιστές.

Τα παιχνίδια στα πλέι-οφ φυσικά και θα τα χτυπήσει. Και νομίζω ότι έχει καλές ελπίδες για τη 2η θέση. Γιατί όχι;

Nikos Lioliopoulos είπε...

Δεν θα τα χτυπήσει Μίρκο. Εχουμε τεραστια υποχρεωση στον παναθηναικό για τα 5 εκατομμυριάκια που μας εδωσε για δυο παιχτες που στην ουσια δεν τους θέλαμε ουτε στον ΠΑΟΚ

Panagiotis είπε...

Τάκολα,
συμφωνώ στο ότι πιό διπλωματικό θα ήταν αν έλεγε ότι "λάθος κοντρόλ κάναμε, ρίχτε τα μάγκες και για τα πλέϋ οφ". Το καλό είναι ότι είναι άξιος εμπιστοσύνης και ο κόσμος δεν τα παίρνει στραβά. Σκέψου να ήταν κανένας Γούμενος στη θέση του, τί ξύλο θα έπεφτε.

Νίκο,
η ίδια σκέψη, ακριβώς, με περνάει απ' το μυαλό... Δεν θα χτυπήσουμε τον Βάζελο λόγω υποχρέωσης. Φυσικά, αν χτυπήσουμε ευθέως τα πλέϋ οφ έχουμε πολλές ελπίδες να περάσουμε.

Οικονομολόγε / menel,
μας έσκισες ρε :ο) Σε αισθάνομαι, γιατί μ' αρέσει και 'μένα το άτιμο το αλκοόλ. Το καλοκαίρι που θα έρθω, προτείνω να πάμε για τσίπουρα στο Μπαξέ.

takola είπε...

Νίκο,

πιο πολύ κι από την σκέψη ότι δεν θα τα χτυπήσουμε, με ανησυχεί η σκέψη ότι το λέμε έτσι, σαν να μην τρέχει τίποτα. Για μένα αυτό είναι το τέλος κάθε Ιδέας...

Panagiotis είπε...

Τάκολα,
ο γραπτός λόγος δεν έχει τόνο... Δεν νομίζω να είναι κανένας συμβιβασμένος με αυτήν την ιδέα. Προσωπικά, θα με πείραζε πολύ να μην χτυπήσουμε τα πλέϋ οφ. Παρ' όλο που έχω τρομερή υπομονή, φέτος θέλω να μας δω στο Τσάμπιονς Λήγκ. Είναι μεγάλη ευκαιρία να πάρουμε πέντε φράγκα που τα χρειαζόμαστε.