23/9/09

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-0


Δεν έχω να πω πολλά για τον αγώνα. Ημιθανιακός εναντίον ΑΟ Μισοπεθαμένου έπαιζε. Και βγήκανε "κουλούρια". Τι άλλο;

Σε ό,τι αφορά τη φάση του γκολ του Βιερίνια που ακυρώθηκε: Δεν ξέρω τι σκέφτηκε ο διαιτητής, μπορεί πάντως άνετα να σφυριχτεί επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα του Πανιωνίου από τον Κονσεϊσάο. Υπενθυμίζω ότι μέσα στην μικρή περιοχή του τερματοφύλακα δεν χρειάζεται ούτε να ακουμπήσεις τον τερματοφύλακα προκειμένου να του κάνεις φάουλ. Αρκεί να τον μαρκάρεις. Η φωτογραφία που σας έχω είναι ενδεικτική.

Αποβολή Παπάζογλου: ΔΕΝ υπάρχει αυτό το πράγμα! Ένας διαιτητής που μέχρι εκείνη τη στιγμή είχε ξεχάσει τις κάρτες σπίτι του έβγαλε απευθείας κόκκινη για ένα μαρκάρισμα που πάει καθαρά στην μπάλα (και την βρίσκει κιόλας)! Τεράστιο λάθος!

Γενικά περί Κύρκου: Λίγος και ανίκανος. Δεν έχει καταλάβει τι εστί ποδόσφαιρο. Δεν μπορείς επί 70΄ να έχεις αφήσει το παιχνίδι να ξεφύγει και να κάνει ο καθένας ό,τι εσκεμμένο φάουλ του καπνίσει χωρίς συνέπειες, και ξαφνικά στα τελευταία λεπτά να θυμάσαι να επιβάλεις την τάξη.

Δεν μ' αρέσει να ασχολούμαι με τη διαιτησία, αλλά είναι ευκαιρία, εφόσον θεωρούμε ότι σφαγιαστήκαμε, να ζητηθεί η παραίτηση του κυρίου Γκαγκάτση Βασίλειου. Να μας δώσει και πίσω τις μετοχές και γειά σας.
Θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την εξυγίανση του ΠΑΟΚ.

Από κει και πέρα: Αν τυχόν υπάρχουν παίκτες που κάνουν κακό στην ομάδα ας μπουν στο ψυγείο. Αλλιώς, όλοι μαζί, παίκτες, τεχνική ηγεσία, διοίκηση και κόσμος πρέπει να ομονοήσουν και να πάψει ο διχασμός.

Θέμα προπονητή: Έστω και τώρα, ας καλέσει ο Θόδωρος Ζαγοράκης τον Φερνάντο Σάντος να υπογράψει το συμβόλαιο επέκτασης της συνεργασίας. Η προπονητολογία πρέπει να σταματήσει. Τώρα!

Υπενθυμίζω: Ο ΠΑΟΚ έχει ψωμί. Έχει λαό, έχει γήπεδο να χτίσει. Τα λαμόγια τον εποφθαλμιούν. Ήταν για χρόνια στα χέρια τους, ας μην ξαναπέσει.

Ζαγοράκη πάρε τις σωστές αποφάσεις τώρα!

Συνθέσεις:

Πανιώνιος: Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Ριέρα, Μπάλαμπαν (87' Σίμωσης), Ρεκόμπα, Καστελιόνε (77' Σκούφαλης), Κουμορτζί, Κοντόες, Νικολάου, Τζαβέλλας

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Αραμπατζής, Γκαρσία, Τσιρίλο, Σορλέν, Μαλεζάς, Κουτσιανικούλης (46' Κονσεϊσάο), Βιεϊρίνια, Ιβιτς (63' Φωτάκης), Φιλομένο (46' Παπάζογλου), Σαβίνι

Κίτρινες κάρτες: 92’ Τζαβέλλας-67’ Τσιρίλο, 71’ Γκαρσία
Κόκκινες κάρτες: 74’ Παπάζογλου

Διαιτητής: Διαιτητής (Κύρκος)

6 σχόλια:

Unknown είπε...

Τάκολα,
σου γράφω με αγανακτισμένος, για αυτό συγχώρεσε τη φλυαρία μου.
Κατ' αρχάς διαφωνώ μαζί σου για τη φάση του γκολ, καθώς ούτε offside υπάρχει(η μπάλα ξεκινά από πίσω και αλλάζει πορεία, και πέραν τούτου νομίζω ότι ο βιερίνια είναι μπροστά από τον τερματοφύλακα του πανιωνίου χωρίς άλλος παίκτης να καλύπτει το τέρμα) ούτε κατά τη γνώμη μου επιθετικό φάουλ αφού ο κονσεϊσάο δεν παρεμποδίσει ενεργητικά τον τερματοφύλακα(ο αμυντικός του πανιωνίου το κάνει) όπως προβλέπει ο κανονισμός.(μέχρι και 3 λάθος εκτιμήσεις δηλαδή σε μία φάση!!!).Κερασάκι στην τούρτα δε πως ο Κυρκος ούτε παίρνει πάνω του την απόφαση (δηλαδή γκολ όπως έδειξε αρχικά) ούτε διαβουλεύεται με τον επόπτη για να δει τι είδε και πως μπορεί να εφαρμοστεί σε αυτά που ειδε αυτός, αλλά δίνει αμέσως συνέχεια στο παιχνίδι!
Η αποβολή του Παπάζογλου επίσης συμφωνούμε πως είναι 100% λάθος(σίγουρη κίτρινη δε) αλλά να σημειώσω πως είναι απόρροια του εκνευρισμού που έχει προκαλέσει με την ακύρωση του γκολ. Η ατολμία του δε να δείξει κόκκινη στο Γκαρσία μου θύμισε Κουκουλάκη στο Καραϊσκάκη που μας χάρισε κάρτες μετά τις δύο κόκκινες.
Ο Κύρκος(AKA διασταύρωση Χατζηιωαννίδη(από ΤV100)+ Μr. Spok)
απέδειξε την ευτελή διαιτητική του στόφα με αποτέλεσμα να βάλει στο ματς φωτιά χωρίς λόγο.
Dura lex, sed lex(σκληρός νόμος αλλά νόμος) έλεγαν οι ρωμαίοι. Όσο οι διαιτητές που ενδημούν στη SL δεν αποφασίσουν να εφαρμόσουν αυτό που βλέπουν, ό,τι και αν βλέπουν αλλά προτιμούν να κάνουν διαχείριση είτε όλου του καρπουζιού, είτε των σπόρων του(ενίοτε και της εικόνας τους - λέγε με Κάκο) με βάση ένα προεπιθυμητό απότέλεσμα θα συνεχίσουμε να βλέπουμε αυτές τις ομορφιές.
Φοβικά ανθρωπάκια, που σφυρίζουν υπό το φόβο τηλεφώνων και διαρροών στον τύπο, δεν μπορεί να είναι αρμοστές ενός αγώνα.
Όσο αφορά εμάς δε, ψωνίζοντας τον πτυσμένο(από το σύστημα) Κατάπτυστο, νομίζω ότι για δεύτερο συνεχή αγώνα μας άφησε λιποβαρείς σε αυτή τη "μοιρασιά".
Ευχαριστώ για το χώρο
Περιμένω το σχόλιο σου για την παραίτηση της "φωνής" του ΠΑΟΚ.

DonMits είπε...

Εγω θα διαφωνησω μαζι σου.

Το γκολ ειναι πεντακάθαρο. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το κοράκι δείχνει πρώτα γκολ και μετά οφ σάιντ - πιθανότατα μετά απο υπόδειξη του βοηθου, αλλά αυτο δεν φαίνεται. Η κίνηση του χεριού του αρχικά δείχνει σέντρα και μετά γυρίζει και δίνει οφ σάιντ.

Περιμένω την καρατόμησή του σήμερα και την αφαίρεσή του από τους πίνακες του ΣΚ, αλλά αυτό διόλου με βοηθάει, στο ότι με κλέψαν σήμερα.

Η αποβολή του Παπαζογλου είναι αυστηρή, αλλά θεωρώ δίκαιη. Δίκαιη θα θεωρούσα και μια αποβολή στο Γκαρσία στο 91', αλλά κι η κίτρινη μια χαρά είναι...

Ο Θανασακης μαζί με τον παίκτη κλώτσησε και την ευκαιρία να ξεκινήσει βασικός την Κυριακή.

Είμαι περίεργος να δω τι αλχημείες θα κάνει ο Σάντος και ποιον θα βάλει σέντερ φορ...

DonMits είπε...

Και κάτι ακόμα:

Θυμίζω ότι ο Κύρκος είχε σφυρίξει στη 3η αγωνιστική το Ατρόμητος - ΑΕΚ όπου είχε πνίξει ένα καταφανέστατο πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ. Την 4η αγων. ήταν τιμωρημένος και χτες επανήλθε. Είναι προφανές λοιπόν με τι άτομο έχουμε να κάνουμε...

DonMits είπε...

Θα σε κουράσω πρωινιάτικα:

Τέλος ο Γκαγκάτσης:

http://www.paokfc.gr/swift.jsp?CMRCode=14FK5B0C0&extLang=

Panagiotis είπε...

Ρε παιδιά, ο Τάκολα δεν λέει ότι ήταν επιθετκό φάουλ, εγώ έτσι όπως το διάβασα, εννοεί ότι θα μπορούσε ο αϊνστάϊν της διαιτησίας να ισχυριστεί κάτι άλλο, πχ ότι ήταν επιθετικό (που δεν ήταν) αντί για το όφ-σάϊντ.
Τέλος πάντων, δεν έγινε και τίποτα, δεν θα κερδίζουμε όλους τους αγώνες. Το θέμα είναι να μην αρχίσουμε τη μουρμούρα και τη γκρίνια και καταστρέψουμε αυτή την προσπάθεια που γίνεται για έναν ΠΑΟΚ δυνατό.

takola είπε...

Ρε παιδιά, δε σας καταλαβαίνω.
Εδώ η ομάδα καίγεται, κι εσείς ασχολείστε με την ψωραλέα ελληνική διαιτησία; Έχετε πάρει πρέφα τι παίζεται αυτές τις μέρες στον ΠΑΟΚ;

Γεια σου Τριαντάφυλλε!
Να γράφεις συχνότερα πληζ...