23/9/09

ΣΧΕΔΙΟ ΑΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ;

Τα γράφω τώρα, Τετάρτη μεσημέρι, πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο:

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, κατά τις οποίες, από τις δυο τα χαράματα της Κυριακής ο Πρόεδρος και φυσικός ηγέτης του ΠΑΟΚ Θόδωρος Ζαγοράκης φέρεται να σκέφτεται αλλαγές στον ΠΑΟΚ, μεταξύ των οποίων αλλαγή προπονητή, εκτιμώ τα εξής:

Μπαίνει σε ενέργεια ένα σχέδιο εχθρών του ΠΑΟΚ, με σκοπό να οδηγηθεί σε αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ ο Θόδωρος Ζαγοράκης και να ξαναπέσει η ομάδα βορά στα νύχια των λαμογιών που λυμαίνονταν τόσα χρόνια τον ΠΑΟΚ, σε ένα σχήμα υπό την φανερή ή κρυφή ηγεσία του Βασίλη Γκαγκάτση.

Εκτιμώ ότι το σχέδιο είναι δύσκολα αναστρέψιμο. Προβλέπω πολύ δύσκολες μέρες να έρχονται. Ας προσπαθήσουμε όλοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε, με ψυχραιμία, ταπεινότητα και καθαρό μυαλό. Πρώτα και κύρια όμως, μακάρι να βρει φώτιση και καθαρό μυαλό ο Θόδωρος Ζαγοράκης, γιατί φαίνεται πως επηρεάζεται από κακούς συμβούλους.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' OΛΑ

- Διευκρινίσεις για όσους ντεν καταλαβαίνουν:

Το αν είναι ο Σάντος ο καταλληλότερος ή όχι για προπονητής στον ΠΑΟΚ είναι το τελευταίο που διακυβεύεται αυτή τη στιγμή.

Όμως η αξιοπιστία και η φερεγγυότητα του Θόδωρου Ζαγοράκη είναι άρρηκτα δεμένη με αυτή του Σάντος. Όπως επίσης είναι δεμένη και με την ομόνοια και ομοθυμία στον ΠΑΟΚ. Η οποία χάθηκε.

Αυτή τη στιγμή ο Σάντος βρίσκεται στο έλεος του κάθε ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, ο οποίος θα ρυθμίσει την απόδοσή του ανάλογα με το αν θέλει να μείνει ο Σάντος στον ΠΑΟΚ ή όχι.

Από τα χαράματα της Δευτέρας η ομάδα είναι ακυβέρνητο καράβι. Δεν ελέγχεται ούτε από τον Πρόεδρο ούτε από τον προπονητή.

Ο προπονητής εύκολα αλλάζει. Αντικαταστάτης άξιος και μη αμφισβητήσιμος δύσκολα βρίσκεται.

Η δε φερεγγυότητα, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα της διοίκησης αποκαθίσταται ακόμα πιο δύσκολα.

3 σχόλια:

Panagiotis είπε...

Θα ρυθμίσει ο παίχτης την απόδοσή του? Πρόστιμο χοντρό και πάγκο.

takola είπε...

Παναγιώτη,

είναι λίγο μπερδεμένο το πράγμα. Πώς πιστοποιείται αντικειμενικά η αδιαφορία; Ίσως ήταν απλά μια κακή μέρα. Επίσης, αν είναι 5, 6, 7 παίκτες μαζί, πώς μπορείς να τους βάλεις όλους μαζί στο ψυγείο; Γι' αυτό λένε, το πιο εύκολο είναι πάντα να αλλάξεις προπονητή. Ξεχνούν όμως να προσθέσουν πως είναι ένα δρόμος ολισθηρός. Έτσι κι αρχίσουν οι αλλαγές προπονητή, δεν τελειώνουν ποτέ. Γι' αυτό είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σημαντικό να παραμείνει ο Σάντος. Όχι γιατί είναι ο τέλειος προπονητής, αλλά γιατί πρέπει να δείξουμε ότι κουμάντο στην ομάδα ΔΕΝ κάνουν οι παίκτες...

Panagiotis είπε...

Συμφωνώ απόλυτα, δεν πρέπει να φύγει ο Σάντος. Δες τι κάναν οι βεντέτες στον Κετσπάγια. Όχι όλους μαζί στο ψυγείο, να μην είμαστε και παράλογοι, αλλά πρόστιμο στιβαρό σε όλους.

Τώρα τί παίζεται? Γιατί είμαστε τόσο άνω κάτω.