11/9/09

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ


Αν και δεν πρόλαβα να γράψω κάτι πιο πριν, πρέπει να πω έστω και τώρα ότι θεώρησα εξαιρετική την ιδέα της ΠΑΕ να δεχτεί ερωτήματα ο Πρόεδρος μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Απέστειλα μάλιστα κι εγώ μερικά ερωτήματα. Λοιπόν, μόλις τώρα μπήκα στο σάιτ να διαβάσω τις απαντήσεις. Ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα και ενθουσιάστηκα. Υπάρχει κατ' αρχήν ένα γενικό σημείωμα του Προέδρου και φυσικού ηγέτη του ΠΑΟΚ Θόδωρου Ζαγοράκη, στο οποίο ευχαριστεί τον κόσμο, τον διαβεβαιώνει ότι διάβασε όλα τα μέηλ και του δίνει να καταλάβει ότι θεωρεί τον κάθε Παοκτσή πάρα πολύ σημαντικό σ' αυτή την μεγάλη κοινή προσπάθεια όλων. Το σημείωμα αυτό, πραγματικό διαμάντι, αναδημοσιεύω κι εγώ παρακάτω. Από κει και πέρα υπάρχουν οι απαντήσεις στις ερωτήσεις. Μιλάμε για πάνω από 50 ερωτήσεις, ομαδοποιημένες σε 4 γενικές κατηγορίες: Αγωνιστικό, Διοικητικά, Νέο γήπεδο/αθλητικό κέντρο, και Διάφορα. Μια δουλειά πραγματικά κολοσσιαία. Απαντήσεις σαφείς και γραπτές, όχι λόγια του αέρα. Scripta manent. Θέλω να συγχαρώ την ΠΑΕ για την πρωτοβουλία της αυτή, να εκφράσω τη χαρά μου που μας δόθηκε έτσι η ευκαιρία να έρθουμε σε μια μορφή επικοινωνίας με τον Πρόεδρο και φυσικό ηγέτη του ΠΑΟΚ, και να επαναβεβαιώσω για άλλη μια φορά την απόλυτη στήριξή μου στην διοίκηση της ΠΑΕ. Ελπίζω δε παρόμοιες πρωτοβουλίες να συνεχιστούν και στο μέλλον, με ακόμα μεγαλύτερη ειλικρίνεια και διαφάνεια. Ουρανός καθαρός, αστραπές δεν φοβάται!

Το μήνυμα του Προέδρου:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλον τον κόσμο που συμμετείχε στη διαδικασία υποβολής ερωτημάτων. Ήταν μια διαδικασία που έκανε, κυρίως, καλό σε μένα τον ίδιο. Είναι απαραίτητο για οποιονδήποτε βρίσκεται στη θέση μου να αντιλαμβάνεται τις ανησυχίες του κόσμου μέσα από τα σχόλια και τις ερωτήσεις του.

Σας διαβεβαιώνω ότι διάβασα όλα τα e-mails. Ακόμη κι αυτά που ήταν ανώνυμα ή αυτά που δεν περιείχαν καν ερώτηση. Καταλαβαίνω ότι ο κόσμος στηρίζει και αγαπά τον ΠΑΟΚ κι όχι εμένα ή κάποιο άλλο πρόσωπο. Καταλαβαίνω επίσης, ότι υπάρχουν διαφωνίες σε κάποιες αποφάσεις μας, αλλά κυρίως διαπιστώνω ότι όλοι σχεδόν οι φίλαθλοι της ομάδας έχουν την διάθεση να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να κρίνουν την προσπάθεια μας, Κι αυτό πιστεύω ότι είναι κάτι που φανερώνει υγεία μέσα σε μια μεγάλη οικογένεια, όπως είναι ο ΠΑΟΚ.

Απάντησα σε όλα τα ερωτήματα προσωπικά, αφιέρωσα όσο χρόνο χρειάστηκε για να μη μείνει κανένα ερώτημα αναπάντητο».

ΘΟΔΩΡΟΣ ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια: