21/9/09

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Είμαι κι εγώ πολύ στενοχωρημένος για την ήττα, ήταν οδυνηρή έτσι όπως ήρθε στο 90΄ από έναν αντίπαλο με σημαντικές απουσίες, αλλά πρέπει να βρούμε τη δύναμη να προχωρήσουμε. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος, έχει πολύ δρόμο μπροστά του, και είναι μια πολύ καλή ευκαιρία τα δυο επόμενα παιχνίδια στην Αθήνα να πάρουμε δυο διπλά σερί και να δείξουμε ότι είμαστε πράγματι μια ομάδα πρωταθλητισμού. Θεωρώ ότι κάναμε μια καλή εμφάνιση σήμερα, δείξαμε ότι έχουμε βελτιώσει κατά πολύ την ανάπτυξή μας, έχουμε βάλει ταχύτητα στη μηχανή μας και παίζουμε πάντα για τη νίκη. Όσο για συντηρητισμό, ούτε κουβέντα. Η ομάδα έπαιξε 4-3-3, φουλ επίθεση. Πιο επιθετικό σύστημα είναι μόνο το 4-2-4, που τελευταία φορά παίχτηκε στο Μουντιάλ του ’78.

Θα προχωρήσω σε τεχνική ανάλυση, υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα σημεία, θέλω όμως να πω ότι μόλις άκουσα στην Αθλητική Κυριακή ότι τους τηλεφώνησε ο Γιώργος Μίνος και τους είπε ότι ο Ζαγοράκης έφυγε στις δυόμισι το πρωί από την Τούμπα κι ότι υπάρχει θέμα Σάντος.
Έχω να πω το εξής: Πριν δέκα μέρες ο Πρόεδρος σε μεγάλη συνέντευξη τύπου τοποθετήθηκε ρητά και κατηγορηματικά για το θέμα προπονητή στον ΠΑΟΚ, και δεν ήταν η πρώτη φορά. Είχαν προηγηθεί και άλλες πολλές. Έχει χαλυβδώσει ο Πρόεδρος την ομάδα, την έχει κάνει συμπαγή, όλα λειτουργούν όπως πρέπει, και ο ΠΑΟΚ προπονητή έχει. Δεν μπορεί να βγαίνει ένας δημοσιογραφίσκος που μόνο τον γέλωτα ξέρει να προκαλεί και να λέει τέτοια πράματα. Δηλαδή, αν έχεις από τη μια μεριά την αξιοπιστία του Ζαγοράκη κι από την άλλη την αξιοπιστία του Μίνου, ποιον από τους δυο θα πιστέψεις; Ήμαρτον! Ας πάψουν κάποιοι να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες του ΠΑΟΚ. Αν τυχόν κάνει τη μαλακία ο Ζαγόρ υπό το κράτος της σύγχυσης, θα είναι το λάθος της ζωής του και πολλά δεινά θα επακολουθήσουν. Και δεν είμαι καθόλου «Σαντόσκυλο», αντιθέτως σ’ αυτό το μπλογκ μπορείτε να διαβάσετε τι έχω πει κατά καιρούς για τον Σάντος. Λοιπόν, αυτά. Προχωράμε κανονικά. Και πολύ σύντομα η ομάδα θα έρθει στα ίσα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: