23/8/07

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ


Την αποθέωση μέσα σε μια κατάμεστη Τούμπα γνώρισε ο φυσικός ηγέτης του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος Θόδωρος Ζαγοράκης, κατά την τελευταία του εμφάνιση ως ποδοσφαιριστής, στο φιλικό παιχνίδι Ελλάδας-Ισπανίας που έγινε χθες και έληξε 2-3 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Είναι πολύ σημαντικό ότι εν μέσω καύσωνα και θέρους και για ένα τυπικό φιλικό παιχνίδι προς τιμήν ενός βετεράνου ποδοσφαιριστή, η Τούμπα γέμισε με 25 χιλιάδες φιλάθλους που αποθέωσαν τον Αρχηγό. Πρόκειται για καινοφανές φαινόμενο, και πρέπει να συσχετιστεί με τη σημερινή παρουσία του Θόδωρου στην Προεδρία του ΠΑΟΚ, παρά το ότι του είχαν προταθεί και άλλες θέσεις, όπως φερ’ ειπείν η θέση του γενικού μάνατζερ της Εθνικής Ελλάδος.

Επίσης σημαντικό είναι το γεγονός ότι το χθεσινό ματς έγινε στο γήπεδο της Τούμπας, παρά το ότι ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κακή κατάσταση. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης προτίμησε να δώσει το τελευταίο παιχνίδι της ζωής του σαν ποδοσφαιριστής μέσα στο γήπεδο της Τούμπας, το γήπεδο του ΠΑΟΚ, και όχι το Καυτατζόγλειο, που είναι εθνικό στάδιο.

Προκύπτει λοιπόν ότι ο Ζαγοράκης ανήκει πρώτα και κύρια στον ΠΑΟΚ, αλλά και το αντίστροφο, ότι δηλαδή ΠΑΟΚ και Ζαγοράκης ταυτίζονται. Η Εθνική Ελλάδος θα συνεχίσει πλέον το δρόμο της χωρίς αυτόν, ο ΠΑΟΚ όμως θα τον έχει Πρόεδρο. Άρα:

ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ = ΠΑΟΚ

2 σχόλια:

+poulia είπε...

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΔΕΡΦΕ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΣΟΥ. ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΑ ΛΙΝΓΚ ΓΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ, http://fcpaok.gr/, ΠΟΥ ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΛΙΓΟ, ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ...

ΤΑΚΟΛΑ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ, ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ? ΠΕΡΙΟΧΗ?

takola είπε...

Χαίρομαι πολύ, αδελφέ.
Στους Συνδέσμους είμαι αλλεργικός, γιατί εγώ οραματίζομαι ένα άλλο οπαδικό κίνημα, διαφορετικό, οργανωμένο σε άλλες βάσεις, δίχως καφρίλα, αλλά και μιζέρια. Ευελπιστώ ότι κάποια στιγμή ο Θόδωρος θα δουλέψει και σ' αυτό τον τομέα (ήδη έχει κάνει ένα ξεκίνημα με τον Παναγιώτη Ποικιλίδη, αλλά προσωπικά δεν περιμένω πολλά απ' αυτό).

ΠΑΟΚΑΡΑ ΟΛΕ!
ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ!