30/1/09

Εκτός ομάδας ο Μπακαγιόκο

Σύμφωνα με αρκετά αξιόπιστες, αλλά όχι διασταυρωμένες πηγές μου, ξένο σώμα θεωρείται πλέον στην ομάδα του ΠΑΟΚ ο Ιμπραΐμα Μπακαγιόκο. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ασθένεια που δήλωσε ενόψει του ματς με τον Εργοτέλη. Ο παίκτης, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, τίθεται πλέον υπό παραχώρηση και θα χρησιμοποιηθεί ως αντάλλαγμα σε πιθανή τρίτη μεταγραφή. Το όνομα που ακούγεται είναι βεβαίως αυτό του Λάμπρου Χούτου, παίκτη με χαρακτήρα χειρότερο κι απ' αυτό του Μπακαγιόκο, ο οποίος, απ' όσο μπόρεσα να πληροφορηθώ, δεν υπέπεσε δα και σε κανένα κακούργημα. Επεδείκνυε πάντα μια υγιή δυσαρέσκεια όταν γινόταν αλλαγή, και είχε ένα ήπιο φραστικό επεισόδιο με τον Φερνάντο Σάντος σε μια προπόνηση. Απ' ό,τι ξέρω δεν τον έβρισε. Με τη λογική που βγαίνει εκτός ο Μπακαγιόκο, ο Μπάγεβιτς στην ΑΕΚ τι θα πρέπει να κάνει, δηλαδή; Εκεί ήρθαν στα χέρια Τζιμπούρ-Σκόκο, ο Τζιμπούρ έστειλε τον Σκόκο στο νοσοκομείο με σπασμένη μύτη, παρεμβαίνει ο Μπάγεβιτς ζητώντας τους να ζητήσουν συγνώμη, και του την "λέει" ο Εντίνιο, γιατί κατά την άποψή του ο Τζιμπούρ είχε δίκιο. Ωραία ομάδα! Ο "Πρίγκηπας" όμως είναι ρεαλιστής και ξέρει ότι τους χρειάζεται τους παίκτες. Ο Σάντος δεν τον χρειάζεται τον Μπακαγιόκο, που όλως τυχαίως ήταν και πολύ δημοφιλής με την κερκίδα; Προφανώς όχι...

Παρεπιμπτόντως να αναφέρω εδώ ότι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Σάντος μετά τον αγώνα με τον Άρη, ο Πορτογάλος γνώριζε ότι ο Μπιζέρα είχε αγωνιστεί στο παρελθόν με επιτυχία ως δεξί μπακ, οπότε ήταν λογική κι αναμενόμενη η αλλαγή του με τον Σνάουτσνερ, και δικαιολογημένη η απόφασή του να αφήσει εκτός αποστολής Αραμπατζή-Ηλιάδη.

ΥΓ. Για τους μεταμεσονύχτιους πανηγυρισμούς του λαού στην Τούμπα μετά την πρόκριση επί του συμπολίτη ό,τι και να πούμε θα είναι λίγο. Όποιος έχει φωτογραφίες ας στείλει να τις αναρτήσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια: