19/5/09

Γεν. Συνέλευση Ερασιτέχνη: Τι συνέβη


Μόλις επέστρεψα από τη Γενική Συνέλευση (Γ.Σ.) του Ερασιτέχνη (Α.Σ.) ΠΑΟΚ, η οποία διεξήχθη στο γήπεδο μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Η Συνέλευση ξεκίνησε περίπου στις 19:45 και ολοκληρώθηκε στις 23:00. Παραβρέθηκε ένα μάλλον μικρό κομμάτι των μελών του Ερασιτέχνη, υπολογίζω γύρω στα 300 άτομα. Στη συνέλευση προήδρευσε, μετά από απόφαση του σώματος, ο κ. Νίκος Βεζυρτζής. Το κλίμα ήταν γενικά ήρεμο και πολιτισμένο, με λιγοστές εξαιρέσεις. Πρέπει να τομνίσω ότι η ακουστική του χώρου, καθώς και η μικροφωνική εγκατάσταση ήταν άθλια, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να ακούσω όσο καθαρά θα ήθελα. Γενικά όλοι οι παριστάμενοι δυσανασχέτησαν με αυτό.

Στο πρώτο τμήμα της ΓΣ μίλησε κατ' αρχήν ο κ. Κατσαρής, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Οι καιροί είναι δύσκολοι, ξέρουμε τι θέλουμε και τι μπορούμε. Διαμορφώσαμε ένα ενωτικό μεν, ανανεωτικό δε, ψηφοδέλτιο για να συνδυάσουμε τις εμπειρίες παλαιότερων και τον ενθουσιασμό νέων. Ανανεώνουμε τις δυνάμεις μας για να προχωρήσουμε. Υπάρχουν κάποιοι που διαφωνούν. Δικαίωμα τους. Να είναι όμως αυτό προς όφελος του ΠΑΟΚ. Δυστυχώς μέχρι σήμερα οι φωνές μας χτύπησαν σε πόρτες κωφών. Πρέπει όλοι να στηρίξουμε τον ΑΣ και ο ΑΣ να στηρίξει πάση θυσία τα τμήματα του. Βρισκόμαστε κοντά σε δύο τίτλους, στο χάντμπολ και στο γυναικείο ποδόσφαιρο.
Ευχαριστώ το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, τον Θόδωρο Ζαγοράκη και τους συνεργάτες του για τις παραγωγικές σχέσεις με τον Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ και όσους στηρίζουν το έργο μας, αλλά και όσους προεκλογικά το υποτιμούν και αναγκάζουν σιωπηρά την πλειοψηφία να μας υποστηρίξει. Δεσμεύομαι όσο ζω, όπου και όπως και αν ζω, να προσφέρω μέσα και έξω από τη διοίκηση του ΠΑΟΚ. Πιστεύω ότι το δικαιούμαι. Η επιχείρηση προσωπικής απαξίωσης με πονάει, πιστεύω με αδικεί. Δεν δέχομαι να με μηδενίζουν και κατά σύμπτωση πάντα πριν τις εκλογές.
»
Κατόπιν παρουσιάστηκαν τα οικονομικά στοιχεία της απελθούσας διοίκησης, με άκρως δυσνόητο τρόπο και με βάση έναν εξίσου δυσνόητο δισέλιδο ισολογισμό που μοιράστηκε στους παριστάμενους. Κάποιες διευκρινίσεις που ανέλαβε να παράσχει ο κ. Κατσαρής δεν στάθηκε δυνατό επ’ ουδενί να ξεκαθαρίσουν τα πράματα. Αυτό που κατάφερα να συγκρατήσω είναι ότι ο Ερασιτέχνης έχει δανειστές, μερικούς μάλιστα πολύ παλιούς, στους οποίους επιστρέφει τώρα τα χρήματα, όπως για παράδειγμα τον κ. Βεζυρτζή, στον οποίο χρωστά περί το ένα εκατομμύριο ευρώ! Ο κ. Χρήστος Ποιητής, μέλος του ΜΕΛΒΑ, άσκησε κριτική για τον τρόπο αυτό παρουσίασης των οικονομικών στοιχείων, τον οποίο χαρακτήρισε παντελώς αόριστο. Πήρε πάντως στη συνέχεια το λόγο ο Πρόεδρος της προηγούμενης εξελεγκτικής επιτροπής κ. Αλεξίου, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι η επιτροπή διεξήγαγε τον προβλεπόμενο έλεγχο στα βιβλία του ΑΣ και τα βρήκε όλα νόμιμα. Σε κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις που του έγιναν από τον κ. Ποιητή δεν μπόρεσε πάντως να απαντήσει, έδειχνε αντιθέτως περισσότερο με άσχετο στον οποίο υπαγόρευσαν κάτι, παρά με άνθρωπο που ανέλαβε ενεργά ένα έργο. Στη συνέχεια ο κ. Βεζυρτζής ζήτησε από το σώμα να εγκρίνει τον οικονομικό ισολογισμό και την απαλλαγή της απερχόμενης διοίκησης από ποινικές ευθύνες, κάτι που έγινε με συνοπτικές διαδικασίες, δηλαδή με ανάταση των χεριών και χωρίς καταμέτρηση.

Στην επόμενη φάση της ΓΣ τον λόγο πήραν όλοι οι έφοροι των επιμέρους τμημάτων του Ερασιτέχνη. Ο καθένας έβγαλε έναν σύντομο λόγο παρουσιάζοντας τα πεπραγμένα και τα επιτεύγματα του τμήματός του. Οι περισσότεροι είπαν τα τυπικά, ενώ εντύπωση μου έκανε η σχεδόν πλήρης απουσία αναφοράς σε οικονομικά στοιχεία. Ο έφορος του χάντμπολ ανδρών, από τους πιο ευφραδείς, αφού τόνισε ότι η ομάδα πάει για πρωτάθλημα και ο κρίσιμος αγώνας γίνεται αυτή την Τετάρτη στη Μίκρα, έπλεξε το εγκώμιο του κ. Κατσαρή, τον ευχαρίστησε για την οικονομική στήριξη που παρέχει και του ζήτησε να μην είναι τόσο σεμνός, αλλά να λέει ανοιχτά πόσα προσφέρει, για να μαθαίνει ο κάθε Παοκτσής τη μεγάλη προσφορά του. Στη συνέχεια ο κ. Βεζυρτζής ζήτησε από το σώμα να εγκριθούν τα πεπραγμένα της απερχόμενης διοίκησης, και πάλι με μια τυπική ανάταση του χεριού και χωρίς καταμέτρηση, και πρότεινε τρία άτομα του περιβάλλοντος Κατσαρή για εφορευτική επιτροπή. Το σώμα τα ενέκρινε και αυτά, αμέσως μετά όμως είχαμε την πρώτη παρέμβαση του κ. Γιάννη Παπαδόπουλου, ο οποίος πρότεινε κι αυτός ένα μέλος για την εφορευτική επιτροπή, ώστε να έχει και το δικό του ψηφοδέλτιο κάποιον εκπρόσωπο. Ο κ. Βεζυρτζής όμως, απέρριψε τελικά το αίτημα, με την αιτιολογία ότι το σώμα έχει ήδη αποφανθεί επί του θέματος. Φάνηκαν εδώ ορισμένα πράματα: Πρώτον, ότι Κατσαρής και Βεζυρτζής είναι φιλαράκια (αφού του αναγνώρισε το χρέος...). Δεύτερον, ότι η διοίκηση του κ. Κατσαρή δεν έχει στοιχειώδη ευαισθησία έναντι της πλευράς Παπαδόπουλου, ούτε έναντι των αρχών της δημοκρατίας, αφού θα είναι υποψήφια στις εκλογές στις οποίες θα καταμετρήσει μόνη της τα αποτελέσματα.

Μπήκαμε έτσι και στο «ψητό» της βραδιάς, που ήταν οι τοποθετήσεις. Πρώτος πήρε το λόγο ο Πρόεδρος του ΜΕΛΒΑ κ. Χρήστος Μάλλιος. Ο κ. Μάλλιος ήταν γενικά επιθετικός και επικριτικός για την διοίκηση του κ. Κατσαρή, την οποία κατηγόρησε ότι δεν διαχειρίζεται σωστά τα ερασιτεχνικά τμήματα, ότι παρέδωσε εν λευκώ την ΠΑΕ και την ΚΑΕ στους Γουμενοπανελούδηδες, ότι δεν έκανε απολύτως τίποτα όχι μόνο για το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά ούτε καν για το γήπεδο μπάσκετ, το οποίο αντιμετωπίζει διαχειριστικά προβλήματα. Τόνισε δε ότι προτεραιότητα του ψηφοδελτίου που στηρίζει το ΜΕΛΒΑ για τον Ερασιτέχνη δεν είναι το νέο γήπεδο, όπως νομίζουν μερικοί, αλλά τα τμήματα του Ερασιτέχνη, γιατί «το χρωστάμε σ’ αυτά τα παιδιά» (που αθλούνται στον ΠΑΟΚ).

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Ασκεπίδης, ένας Παοκτσής ο οποίος δήλωσε ότι δεν ανήκει σε κανένα ψηφοδέλτιο και ο οποίος εστίασε στο ζήτημα του «ενιαίου ψηφοδελτίου». Είπε ότι ούτε το καταστατικό, ούτε κάποια απόφαση ΓΣ μπορούν να επιβάλλουν το ενιαίο ψηφοδέλτιο, αλλά πρώτος υπαίτιος της ύπαρξης πολλαπλών ψηφοδελτίων είναι ο κ. Κατσαρής, ο οποίος θέλει αποκλειστικά δικούς του ανθρώπους στον ΑΣ, για να τον ελέγχει πλήρως και να ασκεί «ενός ανδρός αρχή». Αφού όμως είναι έτσι, αναρωτήθηκε ο κ. Ασκεπίδης, «γιατί κ. Κατσαρή μόλις βρείτε τα δύσκολα αρχίζετε τα τηλέφωνα και τα παρακάλια προς διάφορες κατευθύνσεις και ζητάτε βοήθεια; Γιατί προσπαθείτε να αποσείσετε τις δικές σας ευθύνες και πετάτε όπου μπορείτε το μπαλάκι, όπως στο μπάσκετ με τους βετεράνους»; Ο κ. Ασκεπίδης τόνισε μάλιστα ότι σε πολλά συμφωνούσε με το Χρυσό Δικέφαλο (Χ.Δ.), αλλά τώρα «έκαναν γαργάρα το αίτημα για κοινό ψηφοδέλτιο». Θέλω εδώ να διευκρινίσω ότι, σύμφωνα με το Καταστατικό, το ψηφοδέλτιο που πλειοψηφεί στις εκλογές καταλαμβάνει όλες τις έδρες του ΔΣ. Δεν υπάρχει δηλαδή αντιπολίτευση. Επομένως, αν ζητήσει κάποιος να είναι υποψήφιος για το ΔΣ του ΑΣ και δεν τον κάνει δεκτό η διοίκηση στο ψηφοδέλτιό της, δεν έχει άλλη επιλογή από το να κατέβει χωριστά. Οι αιτιάσεις του κ. Ασκεπίδη ήταν επομένως βάσιμες, γι' αυτό και χειροκροτήθηκε.

Ο Πρόεδρος του ΧΔ κ. Ησαϊάδης, ο οποίος πήρε στη συνέχεια το λόγο, ανέλαβε να παρουσιάσει το πρόγραμμα του «ανανεωτικού ψηφοδελτίου Αθ. Κατσαρή», όπως ονομάστηκε. Πρώτα όμως απάντησε σε ορισμένες αιτιάσεις. Τόνισε ότι η αξιοπρέπεια (έννοια που επικαλέστηκε ο κ. Μάλλιος), αλλά και το Παοκσηδιλίκι, δεν μετριούνται με τα λόγια, αλλά με την ψυχή, τη δουλειά, την οργάνωση και το χρήμα. Αρνήθηκε τις αιτιάσεις ότι δεν είναι υπέρ της ενότητας, τονίζοντας ότι στις προηγούμενες εκλογές ο ΧΔ εξήντλησε κάθε προσπάθεια για κοινό ψηφοδέλτιο και ότι είναι πάντα ενωτικός, είτε Κατσαρής βγει, είτε Παπαδόπουλος. «Εμείς είμαστε πάντοτε δίπλα στις εκάστοτε διοικήσεις, γιατί είμαστε ΠΑΟΚ», ανέφερε σε μια χαρακτηριστική αποστροφή του. «Ενάντιοι είμαστε στον Άρη και τον Ολυμπιακό, ποτέ στον ΠΑΟΚ». Στη συνέχεια ο κ. Ησαϊάδης παρουσίασε τους στόχους και τις προτάσεις του ψηφοδελτίου του. Στην ουσία διάβασε ένα φυλλάδιο το οποίο μοιράστηκε και στους παριστάμενους και για το οποίο θα κάνω ξεχωριστή καταχώριση στο μπλογκ, εφόσον το εντοπίσω στο διαδίκτυο. Τόνισε μάλιστα ότι θέλει στην επόμενη ΓΣ να ελεγχθεί για την πορεία επίτευξης αυτών των στόχων.

Στο βήμα ανέβηκε κατόπιν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο Κατσαρή κ. Ηλίας Βιολίδης. Ο κ. Βιολίδης ξεκίνησε λέγοντας ότι είναι τιμή του να μετέχει σε μια ΓΣ της οποίας προεδρεύει ο κ. Βεζυρτζής, στην οποία συμμετέχει ο κ. Λάκης Οικονομίδης, και σε έναν ΑΣ στον οποίο προεδρεύει ο κ. Κατσαρής. Τόνισε ότι ήταν ο κ. Κατσαρής αυτός ο οποίος ήρθε ένα βράδυ στο σπίτι του Θόδωρου Ζαγοράκη και τον έπεισε να αναλάβει την ΠΑΕ και ήταν αυτός που τον στήριξε όχι μόνο ηθικά, αλλά και οικονομικά στα πρώτα του βήματα. «Και το παραγοντηλίκι πρέπει να πληρώνει», τόνισε χαρακτηριστικά, εννοώντας ότι όποιος θέλει να είναι παράγοντας του ΠΑΟΚ πρέπει να βάζει το χέρι στην τσέπη. Είπε ότι πολλά θέματα της ΠΑΕ συναρτώνται με τον Ερασιτέχνη, με κύρια αυτά του νέου γηπέδου και του νέου προπονητικού κέντρου, τα οποία και επείγουν. Τόνισε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υπέρ της απόλυτης διαφάνειας, και γι’ αυτό παρέδωσε την έκθεση ορκωτών λογιστών στον ΑΣ. Ξεκαθάρισε ότι αν γίνει Πρόεδρος στον ΑΣ ΠΑΟΚ, θα γίνει μόνο με την ψήφο της ΓΣ, εννοώντας δηλαδή ότι δεν πρόκειται να παραιτηθεί ο κ. Κατσαρής υπέρ αυτού. Αναρωτήθηκε τέλος, στρεφόμενος στον αδελφικό του φίλο Γιώργο Σαλίκα, ο οποίος υποστηρίζει το ψηφοδέλτιο Παπαδόπουλου, αν κρίνεται η προσφορά και η αξία του από το αν έχει ή όχι νομικά το δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές (αναφορά στο «καρφί» της ανακοίνωσης Παπαδόπουλου περί ύπαρξης νομικού κωλύματος), ενώ θυμήθηκε και το λογοπαίγνιο «Πάνω Απ’ Όλα Κατσαρής», τονίζοντας ότι γι’ αυτόν ΠΑΟΚ σημαίνει Πανελλήνιος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών και μόνο αυτό.

Ο κ. Σαλίκας πήρε για λίγο το λόγο επί προσωπικού, χαρακτηρίζοντας τον Ηλία Βιολίδη αδελφό του και ρωτώντας απευθυνόμενος προς τον κ. Κατσαρή «Κύριε Θανάση, αφού παραιτηθήκατε επειδή σας βρίζαν επτά χιλιάδες κόσμος μέσα στο γήπεδο αυτό, τώρα πώς γίνατε ενωτικός»;

Τον λόγο πήρε κατόπιν ο κ. Γιάννης Παπαδόπουλος, ο οποίος έβγαλε μια μακροσκελή ομιλία που διήρκεσε πάνω από ένα τέταρτο. Προσπάθησα να σημειώσω τα κυριότερα σημεία, και σας παρουσιάζω το αποτέλεσμα:
«Ας δεχτούμε αρχικά ότι κάθε τοποθέτηση ξεκινά από βαθιά αγάπη για τον ΠΑΟΚ. Το ζητούμενο είναι να δεσμευτούμε όλοι για ένα νέο ξεκίνημα. Απευθυνόμαστε στην πλατιά λαϊκή βάση του ΠΑΟΚ. Με απογοητεύει να διαπιστώνω ότι το προσωπικό συμφέρον τίθεται από ορισμένους πάνω από το σωματειακό. Η ιστορία του ΠΑΟΚ είναι μια ιστορία συνεχών ρήξεων με το κατεστημένο. Αυτή την παράδοση θέλουμε να συνεχίσουμε, αυτό τον βαθύ ψυχισμό του Παοκτσή να εκφράσουμε. Επέλεξα να μη δώσω συνεντεύξεις, για να μη δυναμιτίσω το κλίμα. Δημοσιεύσαμε απλώς τις θέσεις μας, σε αντίθεση με την άλλη πλευρά, η οποία επέλεξε τη σιωπή. Με χαρά διαπιστώνω ότι σήμερα έφεραν κι αυτοί προτάσεις, πολλές από τις οποίες ίδιες με τις δικές μας. Σύνθημά μας η υπευθυνότητα, η σοβαρότητα, η χρηστή διοίκηση. Ο λαός του ΠΑΟΚ πρέπει από το περιθώριο να βρεθεί στο επίκεντρο των εξελίξεων.
Επιδιώκουμε τη θέσπιση κανόνων διαφάνειας ανεξαρτήτως προσώπου. Προτείνουμε μεταρρυθμίσεις. Διάκριση εξουσιών. Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Η ουσία της πρότασής μας βασίζεται στην ανάγκη αυτού του μεγάλου λαού να υιοθετήσει επιτέλους αξίες και κανόνες.
Συμμετοχική διοίκηση. Διαφάνεια. Άνοιγμα του Ερασιτέχνη. Εξαμηνιαία οικονομική λογοδοσία. Για τον ΑΣ προτείνουμε: Μείωση της ετήσιας συνδρομής στα 36 ευρώ. Κατάργηση καρτέλας. Αναδιοργάνωση των γραφείων. Σύνταξη σύγχρονου οργανογράμματος. Πλήρη εφαρμογή βιβλίων τρίτης κατηγορίας με παροχή αποδείξεων παντού, για να μη δημιουργούνται πουθενά σκιές. Τα μέλη του ΑΣ θα πρέπει να έχουν κάποια ανταποδοτικά οφέλη για τη συμμετοχή τους. Μια κάρτα μέλους τουλάχιστον, και έκπτωση για τα παιδιά τους στα τμήματα του Ερασιτέχνη. Να λειτουργήσει ουσιαστικά η Εξελεγκτική Επιτροπή, της οποίας το έργο είναι πολύ σημαντικό, με συμμετοχή μελών και της μειοψηφίας
». Στο σημείο αυτό καναδυό νευρικοί διαφωνούντες διέκοψαν φωνάζοντας τον κ. Παπαδόπουλο, γιατί αφού ισχυριζόταν ότι είναι υπέρ του ενιαίου ψηφοδελτίου τώρα αναφέρεται σε «μειοψηφία» και πού βρήκε το χρόνο να ασχοληθεί με τον ΑΣ, αφού για την ΠΑΕ «δεν είχε χρόνο». Όταν ηρέμησαν, ο κ. Παπαδόπουλος διερωτήθηκε πώς και στους προηγούμενους ομιλητές δεν υπήρξαν τέτοιες διακοπές και συνέχισε:
«Πρέπει να δημοσιοποιούνται τα πρακτικά των Διοικητικών Συμβουλίων του Ερασιτέχνη. Να ελέγχεται ουσιαστικά για τα πεπραγμένα της η εκάστοτε Διοίκηση. Επίσης να διεξάγεται ετήσιος διαχειριστικός έλεγχος σε ΠΑΕ και ΚΑΕ. Όχι γιατί δεν εμπιστευόμαστε τις διοικήσεις τους, αλλά ακριβώς για να τις θωρακίζουμε από μελλοντικές επιβουλές.
Για το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου πρέπει να γίνουν όλα σε απόλυτη διαφάνεια. Πάνω σ’ αυτό δεσμευόμαστε. Να εξαντλήσουμε κάθε δυνατότητα δημιουργίας του νέου γηπέδου στο υπάρχον οικόπεδο της Τούμπας. Να εμπλέξουμε και ανεξάρτητους φορείς, όπως το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και το Τεχνικό Επιμελητήριο. Να προκηρύξουμε διεθνή διαγωνισμό και στο τέλος να αποτανθούμε στη ΓΣ του Ερασιτέχνη για την τελική έγκριση.
Θέλω να διευκρινίσω ότι η ψήφος σας ενάντια στον κ. Κατσαρή δεν σημαίνει ψήφο ενάντια στο Θόδωρο Ζαγοράκη. Εμείς δεν πολεμάμε την ΠΑΕ, το αντίθετο μάλιστα. Επιδιώξαμε κοινό ψηφοδέλτιο, η αντίθετη πλευρά το αρνήθηκε όμως. Επίσης ζητήσαμε από τον κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο τις καταστάσεις των μελών του ΑΣ, αυτός όμως μας το αρνήθηκε. Κρίμα. Η δημοκρατία δεν μπορεί να λειτουργήσει σωστά με τέτοιες πράξεις. Πρέπει να πω ότι ορισμένοι μας απειλούν. Έχω δεχτεί κι εγώ προσωπικά απειλές. Ότι αν δεν σταματήσουμε να ασχολούμαστε με τον Ερασιτέχνη θα δεχθούμε επιθέσεις. Εμείς όμως δεν φοβόμαστε. Όπλο μας είναι η αξιοπρέπεια, η μπέσα, η καλώς εννοούμενη μαγκιά. Απάντησή μας οι προτάσεις μας για έναν καλύτερο ΠΑΟΚ. Τονίζω ότι καλούμαστε να εκλέξουμε ένα ΔΣ που θα αποτελείται από ανθρώπους χωρίς κανένα κώλυμα σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο και το καταστατικό. Όπως είπε κι ο φίλος μου ο Ηλίας (Βιολίδης) «Ο ΠΑΟΚ πάνω απ’ όλα». Την επόμενη μέρα δεν θα έχουμε τίποτα να χωρίσουμε. Όσο για μένα, θα παραμείνω στην πρώτη γραμμή του αγώνα
».

Ο κ. Κατσαρής ανταπάντησε ως εξής: «Ήσασταν ανάγωγος με την ΠΑΕ, και τώρα είστε ανάγωγος με τον Ερασιτέχνη. Σας ζητήσαμε να είστε κόσμιος, αλλά εσείς κάνατε συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον μου. Σας την επιστρέφω εξ ολοκλήρου».

Στη συνέχεια ακολούθησε κάποιος εκνευρισμός, με τον κ. Μάλλιο να ισχυρίζεται ότι το ΜΕΛΒΑ βοηθά τα τμήματα του Ερασιτέχνη και διάφορους Εφόρους να του επιτίθενται και να το αρνούνται. Κατόπιν το λόγο πήρε ο Κυριάκος από τις Δυτικές Συνοικίες, ο οποίος επιτέθηκε σε έντονους τόνους στον κ. Γιάννη Παπαδόπουλο, αποκαλώντας τον μπλαζέ, κι ότι σε αντίθεση με τον κ. Κατσαρή δεν βάζει λεφτά στο Σύλλογο. Τον κατηγόρησε επίσης ότι συνεργάζεται με ανθρώπους από το παρελθόν, οι οποίοι έχουν κάνει κακό στο Σύλλογο.

Τέλος, ο κ. Βεζυρτζής απεύθυνε έκκληση και στα δυο ψηφοδέλτια να ασχοληθούν με το «κατακαημένο», όπως το αποκάλεσε, τμήμα μπάσκετ, να βρουν κάποιον ή κάποιους με οικονομική επιφάνεια, γιατί το τμήμα «χρειάζεται ανθρώπους να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη», και ο ίδιος θα είναι δίπλα τους, αν χρειαστούν τη βοήθειά του.

Η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου ΔΣ του ΑΣ ΠΑΟΚ γίνεται αύριο από τις 8 π.μ. ως τις 8 μ.μ. στο γήπεδο του μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: