1/8/09

Βαλερένγκα - ΠΑΟΚ 1-2


Με το δεξί ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του "νέου" ΠΑΟΚ εσοδείας 2009-10. Εκτός έδρας νίκης, και μάλιστα ευρωπαϊκή. Σίγουρα η Βαλερένγκα δεν είναι ο αντίπαλος που θα μας κάνει να φοβηθούμε, αλλά μια τέτοια νίκη τέλη Ιουλίου δεν είναι ποτέ εύκολη υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι και φέτος θα διακρίνεται από τη γνωστή σοβαρότητα σήμα-κατατεθέν του Φερνάντο Σάντος.

Δεν είδα το παιχνίδι, οπότε δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Ορισμένα στοιχεία που μπορούμε να παρατηρήσουμε είναι τα εξής:

Ο Σάντος χρησιμοποίησε μόνο δύο από τους νεοαποκτηθέντες παίκτες, τους Τσιρίλο και Φωτάκη. Από τους περσινούς βασικούς έλαμψε δια της απουσίας του ο Ματίας Βερόν, ενώ ο Κοντρέρας ήταν τραυματίας.

Κατάφερε και σκόραρε ο Μουσλίμοβιτς, το δυσάρεστο όμως είναι ότι στην ίδια φάση τραυματίστηκε κιόλας!

Ο Λίνο σκόραρε με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ. Θα είναι πολύ ευχάριστο να βρούμε στο πρόσωπό του έναν επικίνδυνο εκτελεστή στημένων. Γενικά ο παίκτης έκανε προετοιμασία με Σάντος για πρώτη φορά, κι επομένως αναμένεται να παρουσιαστεί σημαντικά βελτιωμένος.

Δεχτήκαμε γκολ από στημένο (κόρνερ). Μοιάζει, απ' ό,τι είδα στο βίντεο, ατομική αδράνεια του Τσιρίλο.

Η ρεβάνς μοιάζει εύκολη, δεν θα πρέπει όμως να ξεγελαστούμε. Η αδράνεια πληρώνεται ακριβά. Απαιτείται σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Sport24, in.gr

Συνθέσεις:

Βαλερένγκα
: Πέρκινς, Χάγκεν (59΄ Σινγκ), Στόρμπεκ, Νούρι, Φουενμάγιορ, Λι (46΄ Φελά), Άντρεσεν, Χέσταντ, Ζάγιτς, Μοχ. Αμπντελαουί (75΄ Μπέρε), Σέτερνες

ΠΑΟΚ
: Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Μπιζέρα, Τσιρίλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Ίβιτς (64΄ Φιλομένο), Κονσεϊσάο, Σορλέν (87΄ Μαλεζάς), Μουσλίμοβιτς (40΄ λ.τρ. Αναστασάκος)

Σκόρερ
: 30΄ Λίνο, 37΄ Μουσλίμοβιτς - 42΄ Στόρμπεκ

Κίτρινες κάρτες
: Ζάγιτς - Τσιρίλο

Διαιτητής
: Αλεξάντρου Ντεακόνου (Ρουμανία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: