7/8/09

Με Χέρενφεν κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ

Την ολλανδική Χέρενφεν, την ομάδα που προπονεί ο Τροντ Σόλιντ, καλείται να αποκλείσει ο ΠΑΟΚ προκειμένου να μπει στους "χρυσοφόρους" ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στην Τούμπα στις 20 Αυγούστου, ενώ η ρεβάνς στο Χέρενφεν θα γίνει στις 27 Αυγούστου.
Η κλήρωση πρέπει να θεωρηθεί καλή, καθώς αποφεύχθηκαν Βέρντερ Βρέμης και Έβερτον. Ο ΠΑΟΚ παρ' όλ' αυτά δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί φαβορί. Η Χέρενφεν είναι μια σοβαρή, στιβαρή ομάδα, με αρκετά σημαντική παρουσία στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ. Εκτιμώ ότι θα γίνουν δυο πολύ σκληρά παιχνίδια, ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να κρατήσει χαμηλά το ρυθμό του αγώνα, να βάλει μισό γκολ εδώ, και να πάει για το 0-0 εκεί. Ας ελπίσουμε ότι θα τα καταφέρει.

3 σχόλια:

NdN είπε...

Εγώ ξέρω ότι μάλλον θα είμαι εκεί!!

Νομίζω πως η ομάδα αν παρουσιάσει την περυσινή της αμυντική λειτουργία θα περάσει. Πάντως είναι μία καλή ευκαιρία γιατί όπως είπες αποφύγαμε Εβερτον και Βέρντερ.

Panagiotis είπε...

Πρέπει να βάλουμε δύο γκολ στην Τούμπα και θέλω να πιστεύω ότι ο συντηρητικός Σάντος θα μας εκπλήξει. Άντε να δούμε, άντε να μπούμε στους ομίλους, μην το κάνουμε όπως τότε με τους εβραίους που κλωτσήσαμε την τύχη μας.

takola είπε...

NdN,

με τέτοιες τίμες από Λονδίνο πώς να μην πας. Βρίσκεις αεροπορικό για Άμστερνταμ και με 10 ευρώ!

Παναγιώτη,

μακάρι να βάλουμε 2 γκολ, αλλά και με 1-0 θα είναι υπερευχαριστημένος ο Σάντος. Μην περιμένεις εκπλήξεις. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει συνειδητά αργά και θα προσπαθήσει να ελέγξει το ρυθμό και να μειώσει τον αριθμό των επιθέσεων. Θα γίνει παιχνίδι υπομονής και γερών νεύρων.

Παιδιά να πω με την ευκαιρία ότι αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζουμε δυο σημαντικά προβλήματα:

Τους τραυματισμούς Κοντρέρας και Μουσλίμοβιτς. Όλα τα μέχρι τώρα δεινά μας, και όσα ίσως έρθουν, εκεί θα οφείλονται, πουθενά αλλού, ας μη γελιόμαστε. Χωρίς τους στυλοβάτες της άμυνας και της επίθεσης δουλειά δεν γίνεται.